• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

American bully extreme pocket

Gegevens
Gemaakt door: 17.12.2020
Auteur: Narges
Bekeken: 405

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Onze american bully met mooie papieren is per ongeluk gedekt door de reu van een vriendin. De Amerikaanse Bully heeft een indrukwekkende, atletische, gespierde bouw die kracht en behendigheid uitstraalt.

Schofthoogte: 33 - 53 cm.

Als u akkoord gaat met ons gebruik van cookies, klikt u op "Alle cookies toestaan". Karakter De Amerikaanse Bully is een vrolijke, extraverte, stabiele, zelfverzekerde, moedige en intelligente hond en ze zijn zacht en liefdevol ten opzichte van mensen.

Activiteit en bewegen De Amerikaanse Bully zal het goed doen in een appartement op voorwaarde dat ze genoeg beweging krijgen Fysieke en mentale uitdaging hebben ze echt nodig. Vandaag zijn ze 3 weken en mogen vanaf nu kraambezoek ontvangen. De American Bully is nog een vrij jong hondenras, ontstaan midden jaren 90 en gefokt om een echte familiehond te creëren.

Heb jij een leuke video of foto van je hond en wil je deze ook op de website hebben, american bully extreme pocket. De Amerikaanse Bully heeft behoefte aan een eigenaar die stevig doch kalm, zelfverzekerd en consistent is! Dit alles kan leiden tot veel gezondheidsproblemen zoals bijvoorbeeld organen- en gewrichtsproblemen.

Dennis Hoogvliet Rotterdam? Killing Machine.

Een beetje zoals bij de Bulldogs! Bij het fokprogramma werden de gewenste karaktereigenschappen van de Amerikaanse Pitbull Terriër en de Amerikaanse Staffordshire Terriër gecombineerd. Het vinden van een ras die past bij je levensstijl is de eerste en tevens belangrijkste stap naar een heerlijk leven samen met je hond.

De american pocket bully. Binnen zijn ze zeer actief. Natuurlijk bestaan hier middeltjes voor maar toch even aankaarten ;. Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten Bewaar zoekopdracht. Sint-Michielsgestel Gisteren.

Killing Machine. Haarlem 12 american bully extreme pocket. Ook is het mogelijk om een American Bully met de kleur merle  te krijgen, maar deze kleurencombinatie wordt niet geaccepteerd volgens de standaard van de American Bully Kennel Club. Binnen het ras de American Bully vallen vijf categorien: pocket, standaard, mack choco gefeliciteerd met de overwinning engels. Plaats je bericht Lees hier ons privacy statement Controleer of alle velden correct zijn ingevuld Doe de test.

American bully pocket dekreu Open voor dekking?

Volg ons @ social media

Dit alles kan leiden tot veel gezondheidsproblemen zoals bijvoorbeeld organen- en gewrichtsproblemen. American Bully pocket dekreu Pablo open voor een dekking op gepaste teven! Reacties Plaats reactie.

Plaats advertentie Zoek je vanwege omstandigheden een nieuwe baas voor je hond. Mooie bully pocket reu geboren met paspoort en stamboom ook met kennen en hok heeft alle inentingen gehad ik verkoop ivm, american bully extreme pocket. Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten Bewaar zoekopdracht.

Het vinden van een ras die past bij je levensstijl is de eerste en tevens belangrijkste stap naar een heerlijk leven samen met je hond. Ze moeten weten wat er van hen wordt verwacht?

AMERICAN BULLIES FOKKER

Mooie bully pocket reu geboren met paspoort en stamboom ook met kennen en hok heeft alle inentingen gehad ik verkoop ivm. Nog 4 reutjes voor een forever home!! T is 10 maanden oud en nog niet klaar voor dekking! Raw exotic rico is klaar voor dekkingen. De American Bully is een energieke, vrolijke, zelfverzekerde, stabiele, moedige en intelligente hond.

Hij heeft een ebkc stamboom en is gezond verklaart. Michel Serge Van Poelgeest 's-Gravenhage. Bedankt voor je reactie. De Bully wordt vaak verward met de Pitbull, maar het is duidelijk een zeer ander ras. Daarnaast is de American Bully loyaal, amusant en zeer aanhankeli. Hij is lilac van kleur en is 35 cm ho. Vandaag zijn ze american bully extreme pocket weken en mogen vanaf nu kraambezoek ontvangen.

Temperament

De ouders zijn boss en lio. Ten opzichte van mensen zijn het zeer liefdevolle honden, het is dan ook echt een familiehond. Video Foto.

Verder staat dit ras bekend dat zij extreem tolerant zijn met kinderen en vinden het fantastisch om de familie te behagen.

Pablo open voor een dekking op gepaste teven. Ik ben alvast.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0