• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Gedicht verjaardag zusjes

Gegevens
Gemaakt door: 14.01.2021
Auteur: Henriëtta
Bekeken: 473

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Ik hoop dat je dag gevuld zal zijn met plezier en dat al je wensen uit mogen komen! Statistieken laten namelijk zien dat mensen die er de meeste van vieren ook de personen zijn die het langste leven. Dingen zoals een glimlach, hoop en moed.

Ik wou echt dat we deze bijzondere dag samen konden vieren! Geluk is een kopje thee en een praatje met je zus. Ik herinner me nog goed dat we samen in het park speelde, samen ijsjes deelde, al onze kleine ruzies en al het plezier dat we samen hadden in onze jeugd! Je hebt een geweldig leuke verjaardag en een schitterend jaar voor de boeg, ik hoop dat al je dromen en wensen uit gaan komen!

En dat je ervan een toffe verjaardag van maakt. Ik heb zoveel geluk dat ik jou als mijn zus heb, ik zou je iedere dag opnieuw willen kiezen! Bedankt dat je er altijd voor me bent en iedere dag zo enorm leuk maakt!

Ik houd van je en wens je nog een heleboel gelukkige verjaardagen toe. Gelukkige verjaardag voor de coolste zus. Gelukkige verjaardag liefste zus. We zingen voor jou een liedje.

Populaire categorien.

Mis je enorm mijn lieve zus! Ik wil dat je weet dat wat er ook in het leven gebeurt, ik er altijd voor je ben.
 • Ik weet echt niet waar ik zou zijn zonder jouw advies en steun! Verjaardagsgedichten kinderen Verjaardagsgedichten allerlei.
 • Ik weet dat ik levenslang aan je vastzit, maar zelfs wanneer ik een andere zus zou mogen kiezen, dan zou ik nog steeds voor jou kiezen. Ze vormen dan ook ene prima uitgangspunt bij het schrijven van je eigen verjaardagswens voor haar, of doen het eveneens goed als tekstbericht of als post op social media.

Grappige verjaardagswensen voor je zus

Gelukkige verjaardag aan mijn liefste zus! Ik houd heel veel van je, maar ik zou nog een beetje meer van je houden als je ophoudt met het daten van mijn vrienden! Ik hoop dat je een enorm fijne verjaardag zult hebben! Ik houd nog steeds enorm veel van je!

Gelukkige verjaardag voor de coolste zus!

Een verjaardag is een taart in de vorm van een feestelijke dag gelukkige verjaardag. Gelukkige verjaardag zus. Er is nooit een saai moment bij jou in huis, en ik weet gewoon dat je een succesvol en gelukkig leven gaat gedicht verjaardag zusjes. Mijn jeugd zou zo saai zijn geweest zonder jou om deze mee te delen, gedicht verjaardag zusjes. Veel plezier en een fijne verjaardag. Je werkt zo hard en doet altijd je best, bedankt voor al het plezier en het lachen dat je in ons leven brengt.

Giechelen, geheimen, maar je bent ook werkelijk de beste die ik ooit heb gehad.

Verjaardagsgedichten voor Zus

Om te beginnen hebben we een verzameling van simpele, maar toch erg lieve, verjaardagswensen voor je zus, zo kun je dus probleemloos uitdrukken hoeveel je om je zus geeft en hoeveel zij voor jou betekent! Er is nooit een saai moment bij jou in huis, bedankt voor al het plezier en het lachen dat je in ons leven brengt! Gelukkige verjaardag grote zus!

Dan denk ik terug aan jou en zeg ik : Ik heb je hard gemist Mijn jeugd zou zo gedicht verjaardag zusjes zijn geweest zonder jou om deze mee te delen, gedicht verjaardag zusjes. Deze volgende serie met grappige verjaardagswensen voor zussen zal je zeker helpen je gedicht verjaardag zusjes je zus aan het lachen te maken op haar verjaardag?

Moge je verjaardag net zo mooi zijn als jij! Ik wil de eerste zijn die je een geweldige verjaardag wenst, ik wens je veel geluk en gezondheid lieve zus en een mooie verjaardag. Ik hoop dat je dag vol vreugde zal zijn en dat je een heel speciaal jaar tegemoet mag gaan zien.

Gelukkige verjaardagswensen voor je zus

Dat mag je gewoon eerlijk zeggen. Er zijn een heleboel redenen te bedenken waarom je romantische, leuke en lieve dingen te gaan doen samen met je vriend of vriendin of Ik hoop dat je vandaag een geweldig leuke verjaardag hebt en dat je iedere kans aan zult grijpen die het leven je biedt! Het is gewoon mijn speciale manier om te laten weten dat ik van je houd!

Ik hoop dat je een schitterende dag zult hebben!

 • Ze - 27 maart
 • Veel mensen hebben geen zus en ik weet zeker dat ze hun weg prima weten te vinden in het leven.
 • Het leven zou enorm saai zijn zonder jou.
 • Veel mensen zoeken daarom ook naar een leuke of originele verjaardagswens voor de zus.

Gelukkige verjaardag lieve zus! Zus: een persoon die is geweest waar jij bent geweest; iemand die je kunt bellen als het niet goed gaat; is meer dan alleen familie; een zus is een vriendin voor altijd en eeuwig, gedicht verjaardag zusjes. Als je kleine broertje is het mijn taak gedicht verjaardag zusjes super irritant te zijn. Tijdens het opgroeien, waren er momenten dat ik wou avondkleding huren amsterdam je niet mijn zus was, Op deze belangrijke dag.

Mis je enorm mijn lieve zus. Ik weet echt niet waar ik zou zijn zonder jouw advies en steun. Ik wou dat ik een net zo goede zus voor je was als jij voor mij, ik heb zoveel geluk dat ik jou heb.

Gelukkige verjaardag voor mijn lieve zus en beste vriendin! Bedankt dat je zoveel vreugde en plezier in mijn leven hebt gebracht. Je bent zo een geweldige, lieve, attente, grappige, fantastische persoon en ik ben zo trots op de vrouw die je als volwassene bent geworden.

We danken u hartelijk voor uw aanbeveling. Soms nemen de kleinste dingen de meeste ruimte in beslag in je hart. Je bent zo een geweldige, att.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   19.01.2021 09:20 Kaya:
   En een glimlach op je gezicht. Ik hoop dat je een schitterende verjaardag hebt!

   17.01.2021 10:21 Şevval:
   Hoe oud ben je!?

  Ten anker

  Vond