• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Horeca winkel te huur amsterdam west

Gegevens
Gemaakt door: 09.03.2021
Auteur: Stanislav
Bekeken: 529

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Bekijk meer Onroerend goed incl. Verzorgde horecazaak op hoeklocatie in Amsterdam Zuid.

Een ios of android app maken van uw website of een totaal nieuwe ap. Ruime horecazaak in Amsterdam Oost. Uw horecamakelaar Als horecamakelaar zijn wij gespecialiseerd in onroerend goed voor de horeca en kennen wij het horecalandschap als geen ander.

This bright pop-up store is advantageously located in the popular area of Grachtengordel close to Reestraat. Bekijk meer Complete horecazaak gelegen aan het begin van de Kinkerstraat.

Bekijk meer Horecazaak op toplocatie in de Pijp, gelegen aan het park. Casco plus ruimte met Horeca 4 bestemming gelegen in Amsterdam Oud-Zuid.

Hoekpand op toplocatie in de Horeca winkel te huur amsterdam west te Amsterdam Amsterdam m 2 Huur. Thomas R. Bekijk meer Casco horecazaak in het centrum van Zaandam. Een ios of android app maken van uw website of een totaal nieuwe app opmaat laten maken va.

Located at the most important shopping area of Amsterdam, International famous area for shopping world wide!

Accepteer de cookies om deze inhoud te kunnen weergeven. Ar en vr, game app, zakelijke. Marktplaats App Verder kijken met de Marktplaats app.

Meestal zien wij dat het een barrière kan zijn om de knoop door te hakken en een. Neem vrijblijvend contact met ons op. Bij het ontwikkelen van een zakelijke app richten wij ons op de ultieme combinatie van creativiteit, een perfect uitgewerkt design.

De ruimte is direct gelegen naa Oppervlakte 40 m².

Italian, spare ribs. Het is mogelijk om middels het filter uw wensen aan te geven voor bijvoorbeeld koop of huur. Bekijk meer Casco hoekpand met horeca 3 bestemming aan de rand van het Erasmuspark. Broodjeszaak ; m 2 Aangeboden door: Nieuwnederland Makelaardij. Met of zonder woning! Allereerst hierbij sterkte aan jullie allen.

MIJN HORECASITE

Overname Koop Huur. Bent u al lang op zoek, maar lukt het niet om een pand te bemachtigen? Restaurant-partycentrum in badplaats Callantsoog.

Bekijk meer Horecazaak op toplocatie in de Pijp, gelegen aan het park. Hoekpand op toplocatie in Amsterdam Centrum Type:. Oppervlakte 40 m. Hoekpand op toplocatie in de Pijp te Amsterdam Amsterdam m 2 Huur. Of u nu droomt van een eigen cafe, restaura. Zelf-service Wasserette starten.

Beschikbare ruimte in winkelpand

Bezoek website 15 okt. Gratis 3 okt. Op zoek naar een tijdelijke winkelruimte om te huren voor een pop-up? Die alleen voor jouw bedrijf of opdracht te huur

 • Drankensector Café Café zalencentrum Discotheek Eetcafé.
 • Heiloo, Kennemerstraatweg , Noord-Holland.
 • Geen voorkeur Nederland.
 • In de nabijheid zijn tal van grootwinkelbedrijven gevestigd, zo

Ballini Caff e Panini. Uw horecamakelaar Als horecamakelaar zijn wij gespecialiseerd in onroerend goed voor de horeca en kennen wij het horecalandschap als geen ander. Alkmaar, gelegen aan de Albert Cuypstraat, horeca winkel te huur amsterdam west. Huur een winkel ruimte in Amsterdam winkelruimte. Bekijk meer Restaurantbedrijf met ruim terras aan het water in Nieuwe Niedorp!

Oppervlakte 80m2 m! Btw per maand ex. Oppervlakte 23m2 black hole sun meaning.

Expositieruimte te huur

Prijs van E-mail uw zoekprofiel - klik hier. Daarnaast zijn we als enige horecamakelaar aangesloten bij de RICS Royal Institution of Chartered Surveyors , een gerenommeerde organisatie voor vastgoedprofessionals, met name op het gebied van taxaties.

Perfect voor tijdelijke activatie van een merk, product of winkelconcept.

Amsterdam 7 okt. Bekijk meer Restaurant met twee bovenwoningen in Amsterdam Zuid. Bekijk meer Restaurant aan de Westerstraat. Gezellig restaurant op het zonnige Bonaire.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   14.03.2021 17:41 Jainy:
   Leuke mengformule aan de gezellige Beethovenstraat. Deze horecazaak is gelegen op een hoeklocatie aan de Haarlemmermeerstraat.

   18.03.2021 12:43 Süleyman:
   Overige Aangeboden door: Duijn Horecamakelaars B. Bekijk meer Casco cateringruimte gelegen in Amsterdam Oud-West.

  Ten anker

  Vond