• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Huis te koop grou

Gegevens
Gemaakt door: 25.12.2020
Auteur: Nikee
Bekeken: 967

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Moderne badkamer ingericht met dubbele wastafel, ligbad en 2e toilet. De huidige bewo.

Kadastrale kaart Vergroot. Deze woning is verkocht Net te laat! De Karper 7 NP, Grou 0x. Zonnepaneel opbrengst. Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van huis grou. Een vrijstaande unieke woonvilla aan open vaarwater en gelegen in het hart van de woon. Meer info over onze cookies: privacyverklaring.

Traceert de bezoeker op verschillende apparaten en marketingkanalen. Meterkast 4 gr. De Skeakels - 1 7. Door als verkoper jouw woning te claimen krijg jij zelf de touwtjes in handen over het gehele proces. Je ontvangt huis te koop grou een e-mail zodra zij jouw bericht hebben beantwoord.

 • Wanneer je een bezichtiging aanvraagt delen wij jouw contactgegevens met de eigenaar van de woning. Zo weet jij welke gegevens over jouw woning bekend zijn.
 • De Karper 7, Grou.

Hooghiemster Makelaars, dé makelaar in Midden-Friesland!

In overleg. Eengezinswoning Braksân , Leeuwarden kopen? Kerkstraat - 2 9. Moderne wc met fonteintje. Hiervoor moet je wel zijn ingelogd met jouw Promodomo account. Mogen we cookies plaatsen om onze website gebruiksvriendelijker én jouw ervaring persoonlijker te maken? Hoog Vossepark, Leeuwarden Bevindt zich in Leeuwarden, Friesland Vernieuwd in verkoop: zestien ruime stadsvilla''s aan de rand van het stadshart van Leeuwarden , op steenworp afstand van het Westerpark.

De foto van de woning komt van Google Maps. Rapporteren Bekijk huis. Door de ligging op deze unieke locat. Het blijft mogelijk dat je boodschappen van Makelaarsland ontvangt op websites en apps van andere partijen, maar die zijn dan niet specifiek voor jou geselecteerd! Het energielabel komt vanuit de overheid en huis te koop grou gemeentelijke vaste lasten komen vanuit de gemeenten.

Zoek woningen

Waar komt de informatie over mijn huis vandaan? Kadastrale kaart Vergroot. Bevindt zich in ES, Leeuwarden, Friesland. Ook kunnen wij online gedrag analyseren en zo onze website steeds beter maken.

Een moderne badkamer een huis te koop grou. Bekijk volledige omschrijving Bekijk minder. Wil je dit liever wel. De Skeakels - 1 7. Het energielabel komt vanuit de overheid en de gemeentelijke vaste lasten komen vanuit de gemeenten. Heb je nog geen account.

Direct contact

Klik dan op de knop Akkoord. Meer Lezen. Deze goed onderhouden tussenwoning staat op goede stand in een woonwijk van circa 50 jaar oud, de achtertuin ligt op het zuiden en heeft meer rui. Oostergoostraat - 3 5. Wij zijn dus niet de daadwerkelijke verhuurders van deze panden.

Traceert de bezoeker op verschillende apparaten en marketingkanalen. De totale huis te koop grou beneden bedraagt maar liefst 50 m2. Bereken jouw maandlasten met ING. Waarom staat deze woning op Promodomo. Prijs aanvragen.

Deze geschatte woningwaarde is slechts ter indicatie en hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Type woning!

Overdracht

De huidige bewo. Als je kiest voor dit niveau dan blijft het mogelijk dat je boodschappen of aanbiedingen van Makelaarsland ontvangt, maar die zijn dan niet specifiek voor jou geselecteerd.

Ligging tuin zuiden. Euke tussenwoning op een perceelgrootte van m2 eigen grond met de achtertuin gelegen op het westen en voorzien van een achterom.

Neem contact op met [email protected]. Het energielabel komt vanuit de overheid en de gemeentelijke vaste lasten komen vanuit de gemeenten.

Inloggen met Facebook.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   01.01.2021 00:34 Michail:
   Hoxma - 1.

   01.01.2021 00:39 Yvanca:
   Soort dak Lessenaarsdak -.

  Ten anker

  Vond