• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Ik zie er naar uit engels

Gegevens
Gemaakt door: 13.01.2021
Auteur: Niloufar
Bekeken: 341

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Dutch Ik zie ernaar uit in het nieuwe jaar weer met frisse moed verder te gaan. Wij gebruiken cookies om u de best mogelijke ervaring op onze website te bieden.

Attached you will find a copy of [document]. Ook bekend als "De Gouden Regel" op zichzelf Don't count your chickens before they hatch De huid niet verkopen voordat de beer geschoten is. Nederlands Ik zie er naar uit samen met u dit doel te bereiken.

Wanneer u zakendoet met Engelsen of Engelstaligen is het belangrijk dat u enkele essentiële aspecten van de Engelse zakelijke cultuur kent. I am looking forward to working with you all in the next period. Krijg een betere vertaling met 4,,, menselijke bijdragen.

Thank you very much for your request. Dutch Ik zie ernaar uit om op een open en constructieve manier verder met het Parlement samen te werken.

Trusting to have provided you with sufficient information. Engels I look forward to working with this new Commission, ik zie er naar uit engels. Ze komen steeds voor, zowel in geschreven als in gesproken Engels. Het was een genoegen om met u allen samen te werken.

  • Engels I look forward to working with you all towards that goal during our Presidency.
  • Dutch Ik zie ernaar uit de mededeling aan u te presenteren en uw uitvoerige commentaar erop te horen zodra ze is aangenomen.

Ook in de database

With your help, I look forward to reaching that goal. Engels With your help, I look forward to reaching that goal. Careers Kom bij ons team. Do you speak English? Deze Engelse uitdrukkingen worden zeer algemeen gebruikt in dagelijkse gesprekken in de Verenigde Staten. Nederlands Ik wens je het allerbeste toe!

Nederlands Ik zie er naar uit samen met u dit doel te bereiken! We trust to have provided you with sufficient information? Door veelgebruikte spreekwoorden en gezegdes te gebruiken zal je Engels meer native klinken. Dutch Ik zie ik zie er naar uit engels uit dat het Oostenrijkse voorzitterschap het initiatief neemt en de zaak ter stemming voorlegt!

Nederlands Het was een genoegen om met u allen samen super mario run full apk ios werken. Wij gebruiken cookies om u de best mogelijke ervaring op onze website te bieden! Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland.

De meest gebruikte Engelse spreekwoorden

Afsluiting Afsluiting Uitgebreide informatie vindt u ook op www. Geen van de uitdrukkingen op deze pagina zijn ongebruikelijk of ouderwets, dus je kunt ervan op aan dat je ze kunt gebruiken met native Engelse sprekers uit alle Engelstalige landen. Laat dan de professionele vertalers van Livewords uw documenten voor u vertalen.

Ik hoop u met deze informatie voldoende te hebben geïnformeerd.

Programma's Bekijk alles dat we doen. Bijvoeglijke nw. It was a real pleasure to work with you. De onderstaande tabellen zijn ingedeeld op de mate waarin deze spreekwoorden in Amerikaans Engels gebruikt worden.

Dutch Ik zie ernaar uit de meisjesnamen met y aan u te presenteren en uw uitvoerige commentaar erop te horen zodra ze is aangenomen.

Menselijke bijdragen

Nederlands Wij bedanken u alvast voor uw bezoek, en kijken er naar uit om met u samen te werken. Engels Ha sido un gran placer trabajar con él. Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "Ik zie ernaar uit" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.

Engels I look forward to working with you all towards that goal during our Presidency. Het is dus een goed idee om een paar van deze uitdrukkingen te leren.

De meest gebruikte Engelse spreekwoorden Deze Engelse uitdrukkingen worden zeer algemeen gebruikt in dagelijkse gesprekken in de Verenigde Staten. Engels It was a real pleasure to work with you. Test dit engelskniveau. Ik versta u niet. Ik spreek geen Engels. I use these scores to collaborate with musicians. Het was een genoegen om met hen samen te werken.

Koolhydraatarm dieet weekmenu zijn erg trots op hun moedertaal en er zijn maar weinig Engelsen die een vreemde taal spreken, ik zie er naar uit engels.

Zojuist vertaald

Nederlands Die gebruik ik om met muzikanten samen te werken. Dutch Ik zie ernaar uit te horen welke moeite de EU zich getroost om dit morele en rechtelijke verval krachtdadig te stuiten. Vriendelijk bedankt voor uw aanvraag.

Nederlands Ik zie er naar uit samen met u dit doel te bereiken. Dutch Ik zie ernaar uit dat de tenuitvoerlegging van de kerncompetenties en vaardigheden verder zal vorderen. We kijken ernaar uit om met haar samen te werken.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0