• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Prive nummers blokkeren nokia

Gegevens
Gemaakt door: 18.10.2020
Auteur: Daniel
Bekeken: 60

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Let op: als je een voicemail hebt, kan de geblokkeerde beller nog wel voicemailberichten inspreken. Skip to content Simyo.

Mocht je die uit hebben staan, kan de beller je dus niet meer bereiken. Ga daarvoor naar Contacten, druk op de te blokkeren persoon en vervolgens op  de meer- of menuknop rechtsboven. Internet en verbindingen Op het web bladeren. Mochten er specifieke vragen opduiken — stel deze dan gerust in de reacties. Informatie over certificatie SAR. In welke situatie je ook zit, het is makkelijk in te stellen, maar ook weer net zo makkelijk uit te schakelen.

Gemiste oproepen tellen niet, want die zijn niet zichtbaar op het netwerk. Wij kunnen je helpen met je Nokia-toestel. Nummers uit het buitenland blokkeren Het is niet mogelijk om prive nummers blokkeren nokia nummers uit het buitenland te blokkeren. Wil je een telefoonnummer blokkeren op je Android-smartphone of iPhone.

Copyrights en andere vermeldingen. Deze bundels zijn altijd 30 dagen geldig.
 • Android Android 11 Android 10 Android 9. Mocht je het je afvragen: als de functie aan staat, kan je alsnog andere mensen bellen.
 • Spelletjes menu 8

Meld je aan

Teruggebeld worden, is echter niet mogelijk. Vergelijk abonnementen en toestellen. Open WhatsApp. Hoe kan ik geblokkeerde nummers zien? Je betaalt niets extra voor eSIM! De actieprijzen zijn geldig tot en met 30 november We regelen het graag voor je.

 • Wil je niet dat een bepaald telefoonnummer je via WhatsApp probeert te bereiken? Vorig bericht      Volgend bericht.
 • Product- en veiligheidsinformatie Voor uw veiligheid.

Handleidingen Nokia Inhoud delen. Je kent de discman en dvd-speler van vroeger nog wel. Let op: het is niet mogelijk om via een telefoonnummer je beltegoed op te vragen. Dat is handig voor het schakelen tussen werk- en privnummers, prive nummers blokkeren nokia, of voor als je een lokale simkaart in het buitenland wil gebruiken!

Onbekende telefoonnummers blokkeren

Bijvoorbeeld: je belt vanuit Nederland een restaurant in Spanje om een tafel te reserveren. Wil je nog meer weten? Alles over de vervangende simkaart.

Start support. Uw telefoon personaliseren Uw bel- of berichttoon wijzigen. Naslaggids Inhoudsopgave Voor uw veiligheid Algemene informatie 1. Klok, agenda en calculator Handmatig tijd en datum instellen.

Vertel ons wat het probleem is en wij nemen via e-mail contact met je op.

Onbekende nummers blokkeren

Bekijk ook: Abonnementen met smartphone vergelijken. Zo profiteer jij van het betrouwbare KPN netwerk, waar je ook bent. Dit nummer verschijnt in beeld zodra je gebeld wordt.

Inkomende oproepen ontvangen van oproepen is niet mogelijk. Als het een normaal telefoonnummer betreft, prive nummers blokkeren nokia, wordt je aansluiting bij je vorige provider automatisch opgezegd? Als de aanvraag voor nummerbehoud is goedgekeurd, moet je het nummer eerst als een contact opslaan en vervolgens in de contactgegevens op de menuknop drukken. Voeg ons nummer   toe aan je contacten op je telefoon Stuur ons een berichtje.

Omgevingen met explosiegevaar. Je ziet nu een lijst met alle geblokkeerde nummers. Herinneringen menu 10 .

Registreren

Overweeg dan een nieuw telefoonnummer te nemen. Camera Foto's. Hieronder vind je een lijst met de toestellen die we ondersteunen:.

Voor deze functie hebt u het blokkeerwachtwoord nodig dat u van uw netwerkexploitant krijgt. Handig AW Poll: welk vlaggenschip wekt dit najaar jouw interesse. Je komt dan bij een optiemenu waar je kunt aanvinken dat je het telefoonnummer direct naar je voicemail wilt sturen, prive nummers blokkeren nokia.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   22.10.2020 00:27 Yorn:
   Goed om te weten Wanneer je ons berichten via WhatsApp stuurt, gelden de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid van WhatsApp. Nokia 9 PureView.

   23.10.2020 02:34 Ergin:
   Instellingen menu 6

  Ten anker

  Vond