• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Ziggo afstandsbediening koppelen aan lg tv

Gegevens
Gemaakt door: 14.01.2021
Auteur: Kaylie
Bekeken: 617

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Gebruikershandleiding Universele afstandsbediening van Ziggo Forum Ziggo-Universele-afstandsbediening.

En ik maar raden waar de tijd blijft.

Zojuist ook een LG tv ontvangen en ook gelukt om de afstandsbediening te linken met mijn T Mobile box. NU als ik hem koppel werkt de eerste niet meer, en als ik die weer koppel dan werkt de tweede niet meer. Ziggo Website. Zo ja, zet die dan eens uit. Aanmelden Registreren. Maar voor hoeveel gebruikers zou zo'n ontwikkeling ingezet moeten worden? Anders gaat de mediabox XL uit standby en krijg je zwart beeld met even later de "geen signaal" melding.

Verschillende knoppen van de nieuwe AB werken echter niet en we behelpen ons nu met de oude en nieuwe AB samen. Inmiddels al digitale beeld?. Als er een antwoord wordt gegeven op uw aluminium visboot kopen, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel of niet mee geholpen bent, ziggo afstandsbediening koppelen aan lg tv.

Hoop dat dit ook werkt bij jouw tv. Spelregels forum Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels: lees eerst de handleiding door; controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld; probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen; heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub; heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum; wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord.

 • Kijk eens in de instellingen van je TV zelf, het zou zo maar kunnen dat er een instelling niet goed staat.
 • Geluids volume en aan en uit geluid knop werken niet wat moet ik doen.

Meld je aan

Share Tweet Delen Delen. Probeer het nog een keer over een paar minuten. Druk op de witte stopknop van de opname en je wordt op je wenken bediend.

Maar dat heeft verder geen effect het beeld is zwart. Wij hebben de vorige week een nieuwe Mediabox XL laten installeren door een Ziggo-monteur. Ga je akkoord, of ga je door op de website dan ga je akkoord met ons cookiebeleid.

Moet inderdaad een 4-cijferige code ingevoerd worden?

 • Volume doet het gewoon niet bij de universele ab; heeft u ook een Cisco recorder net als ik?
 • Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft.

Gebruikershandleiding Universele afstandsbediening van Ziggo We'll send you an e-mail with instructions to reset your password. Ik kan alleen nog analoog kijken. Inloggen Nog geen account!

Nu wil ik natuurlijk deze afstandbediening blijven gebruiken ook in combinatie met de T-Mobile interactieve TV box. De handleiding is 4,72 mb groot.

Afstandsbediening opnieuw koppelen

Nu deze opname niet meer nodig is? Beneden koppelde hij gelijk en boven heeft het meer dan 24 uur geduurd maar toen deed ineens daar alles het ook. Hoe open ik de Ziggo digitale afstandsbediening?

Volume doet het gewoon niet bij de universele ab; heeft u ook een Cisco recorder net als ik. Volume lock staat ingesteld op Tv-geluid, kan het zijn dat u een verkeerd emailadres heeft ingevuld of dat uw emailprovider een maximum grootte per email heeft ingesteld die kleiner is dan de grootte van de handleiding.

Mijn LG kent de Amino als device tbv de WebOs afstandsbediening, maar als ik die selecteer werkt het toch helaas niet. Ziggo Universele afstandsbediening. Probeer het nog een ziggo afstandsbediening koppelen aan lg tv over een paar minuten. Er is een email naar u verstuurd om uw inschrijving definitief te maken.

Hulp nodig? Stel uw vraag in het forum

Wat is je postcode? Moet inderdaad een 4-cijferige code ingevoerd worden? Zojuist ook een LG tv ontvangen en ook gelukt om de afstandsbediening te linken met mijn T Mobile box. Ga je akkoord, of ga je door op de website dan ga je akkoord met ons cookiebeleid.

Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel of niet mee geholpen bent!

 • Maak jij nog gebruik van externe apparatuur die direct aangesloten is op de smart TV of jouw netwerk?
 • Mijn afstandbediening is goed ge├»nstalleerd alleen het geluid kan ik niet lager of hoger zetten, is zeer hinderlijk kan nu niets verstaan en ik ben niet doof.
 • Welk model Samsung TV?
 • Dan moet je de afstandsbediening van de TV er maar bij gebruiken.

Gebruikersnaam of e-mail. Ik kan nergens de IR code vinden om de cisco te bedienen. Je moet even twee dingen van elkaar scheiden: Kun je met de ziggo afstandsbediening je tv bedienen Krijg je beeld op je tv als hij aan staat Deze twee dingen staan los van elkaar. Wie kan ziggo afstandsbediening koppelen aan lg tv helpen en zeggen welke knop ik nu moet gebruiken. Maak een account aan en doe mee. Maar voor hoeveel gebruikers zou zo'n ontwikkeling ingezet moeten worden.

Inmiddels al digitale beeld?.

Verstuur Terug naar overzicht. Bij mij doet het geluid het ook niet. Op desbetreffende programma gaan staan in tvgids, ok drukken, bij herhalen gewenste herhalingen invoeren en klaar: Geantwoord op om Product: Spam.

Heb je nog andere apparatuur. Moet de universele afstandbediening zowel op de digitale ontvanger laswel op de tv worden genstalleerd of alleen op de ontvanger Gesteld op om.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   20.01.2021 21:12 Robbin:
   Volume regelaar afstandsbediening ziggo werkt niet Gesteld op om Bestand scannen voor virussen Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden.

   18.01.2021 04:08 Jan-Paul:
   Beneden koppelde hij gelijk en boven heeft het meer dan 24 uur geduurd maar toen deed ineens daar alles het ook.

   19.01.2021 13:48 Arnela:
   Onze 32LH kan ik daarna ook aan- en uitzetten, dat doet hij echter niet automatisch met de rode knop rechts-boven, maar wel met de tv knop links-boven. Volume doet het gewoon niet bij de universele ab; heeft u ook een Cisco recorder net als ik?

  Ten anker

  Vond