• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Acryl verdunner action

Gegevens
Gemaakt door: 08.03.2021
Auteur: Magnus
Bekeken: 940

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Nu vraag ik me echter af, hoe gaat de afwerking in zijn werk? Iedereen heeft zijn eigen voorkeur voor de resultaten met acryl gieten. Je gebruikt of het één of het ander.

Dit is een lijm welke doorzichtig opdroogt. Wil je het echt goed laten drogen, dan is een week minimaal en 2 weken ideaal vooral als je het wilt vernissen. Op internet ben ik allerlei leuke en originele ideeën tegen gekomen. Net zoals dimethicone zorgen siliconen ook voor cellen. Met groetjes loes. Er zijn nog vele andere toevoegingen welke gebruikt worden om een pouring medium te maken.

Hoe kan ik die verf dan dikker maken? Ik wil dit ook graag proberen, acryl verdunner action, maar er is nergens bekend hoeveel verf bij hoeveel medium je moet gebruiken. Volg mij op Instagram. Ik gebruikte uiteindelijk een silicone spuitbus voor mijn beste resultaat tot nu toe. Op acryl verdunner action avond schilder ik met deze verf een 4 tal portretten in de academie.

Moet wel alles beschermen.

Ik werk met alles van de action, canvas , acrylverf, pouring medium en silicone van art supplies en heb heel mooie cellen je moet wel de juiste consistentie hebben.
 • Lotte schreef:.
 • Annie de laat schreef:.

Er kunnen verschillende oorzaken zijn dat het niet goed is gegaan. Hallo, en hoe maak jij dan jouw v Erhouding. Als de verf met veel water verdund weggezet wordt zakt het pigment naar de bodem, en kun je het bindmiddel weggieten.

Kan de kleur verdwijnen als ik niet vernis? Komt die kleur weer terug en waarom is nou die ene kleur uit het assortiment verdwenen?? Ik kan je vertellen dat het proces om je verf te mixen leuker is dan je denkt. Je zegt dat je met water pigment verliest om je verf te verdunnen.

 • Waar kan ik goede acrylverf zoals Golden kopen in Nederland zonder 30 euro aan verzendkosten te betalen? Maar dus ook vragen.
 • Daarnaast kun je Facebook nét ietsje leuker maken door je aan te melden bij zowel de Nederlandse Acryl Gieten met plezier groep als de Internationale Facebook groep Acrylic Pouring Basics.

Een filmpje is echt een aanrader. Helaas heb ik geen aparte ruimte om dit uit te proberen. Tot zover de uitleg over het hoe en waarom een pouring medium belangrijk is. Daarna kun je door voorzichtig je doek kantelen, het is ok. Next story Hey. Ik schilder daar ook het liefst mee als ik acryl verdunner action acrylverf werk.

55 Replies to “Gieten met acrylverf – benodigdheden en tips”

Veel pouring artists bereiken de mooiste cellen met alleen floetrol zonder toevoeging van siliconen. Hallo Ine, Het beste antwoord hierop is: gewoon lekker gaan experimenteren. Eerst giet je je verf verdeeld over je doek. Als je op YouTube pouring medium recipe intypt krijg je diverse recepten te zien welke mensen zelf maken.

De verf van de action vind ik persoonlijk erg geschikt. Hoi Acryl verdunner action dat je ook wilt gaan acrylgieten. Zou kunnen… dzt is misschien te koud of te glad. Je tafel, je handen. Acrylverf is pigment met een bindmiddel dat oplosbaar is met water. Juis bij de Action?

Meest recente berichten

T-shirt kun daarmee ook verven. Volgens de lerares dekken sommige kleuren, van welk merk dan ook, moeilijker en moet je meerdere lagen aanbrengen. Als basislaag op een canvas bleek het echter heel goed te werken.

 • Het is me zelf opgevallen dat je van duurdere betere verf een mindere hoeveelheid nodig hebt voor hetzelfde resultaat.
 • Volg mij op Instagram.
 • Als je een kant en klare giet medium gebruikt heb je geen Floetrol nodig.
 • Floetrol droogt mat op maar dit komt helemaal goed als je je schilderij gaat vernissen met een glans vernis.

Je kunt het beste proberen om acrylverf te gebruiken! Doe dit wel met liefde, acryl verdunner action, anders krijg inkorten lamellen rails gamma niet het effect wat je wilt bereiken en loopt de verf door elkaar heen.

Die van de Action duren lang om te drogen, en je moet er inderdaad een laag of twee extra over aanbrengen om het dekkend te krijgen. Acryl verdunner action kunt prima beginnen met goedkope acrylverf van de Action ik wedt niet of je die winkel ook in vlaanderen hebt.

Dank voor de inkijk in jouw gietproces, ook buiten blijft acryl verdunner action prima. De Gamma is hier al een hele tijd aan het verbouwen… Maar een andere dhz zaak zal dan ook wel lukken zeker. Wat raad je aan om als eerste aan te schaffen. Het is goedkoop en ook goed, Ilse. IK ken ze niet!

Post navigation

Maar nergens meer bruin te verkrijgen. Ook swipen doe ik, maar niet met acryl omdat ik die verf ook nodig heb voor mijn andere schilderijen, heb ik geprobeerd met plakaat verf die kinderen gebruiken in school.

Ik krijg altijd heel mooie cellen, maar tijdens de droogtijd verdwijnen die in het niets.

Van bijvoorbeeld het merk Amsterdam heb ik een mindere hoeveelheid nodig. Maar na een half uur begon de acryl verdunner action te schuiven en de cellen te verdwijnen. Kan ik rokjesdag watch online aangemaakte verf meteen gebruiken of moet ik ze een tijdje laten staan….Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   17.03.2021 12:15 Dymphna:
   Er zijn nog vele andere toevoegingen welke gebruikt worden om een pouring medium te maken.

  Ten anker

  Vond