• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Activeringsslot iphone ontgrendelen

Gegevens
Gemaakt door: 09.03.2021
Auteur: Yilmaz
Bekeken: 114

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Tot nu toe hebben we ons gericht op het verwijderen of omzeilen van Activation Lock op iPhone en iPad. Zoals u weet, kunt u niet alle functies van het apparaat gebruiken zonder toegang tot deze code.

Voer nu het serveradres voor uw locatie in bijvoorbeeld VS: Als u dat niet doet, is uw apparaat vergrendeld en kan niemand die het van u krijgt het normaal gebruiken en kan een Apple technicus geen reparaties aan het apparaat verrichten.

Hoe ontgrendel je een uitgeschakelde iPhone als je het wachtwoord bent vergeten? Gerelateerde artikelen. Ga naar de DoctorUnlock.

Er zijn bepaalde dingen die u moet doen voordat u uw apparaat verkoopt of weggeeft! Als we andere sites vinden die betrouwbaar werk doen, activeringsslot iphone ontgrendelen, raden we ze ook aan.

Als u uw Apple ID kwijt bent of uw wachtwoord niet opnieuw kunt activeringsslot iphone ontgrendelen, hebt u geen toegang meer tot uw account en kunt u het apparaat mogelijk niet meer gebruiken of opnieuw activeren.

Vraag aan de verkoper of deze Activeringsslot al dan niet heeft uitgeschakeld en volg dan deze stappen: Schakel het apparaat in en versleep de schuifknop om het te waar koop ik muizenvallen. Kies de optie "Activation Help". Download Download?

 • De Apple ID en het wachtwoord van de vorige eigenaar moeten worden ingevoerd.
 • Laten we het nu hebben over het omzeilen van Activation Lock of iCloud-lock. Lezen in het Engels.

Als u het apparaat van iemand anders hebt gekocht

Opmerking: : Houd er rekening mee dat deze methode mogelijk niet altijd werkt, vooral voor iOS 10 en hoger. In dit soort gevallen blijven mensen meestal vastzitten aan het activeringsslot. Tik op de knop Terug in de rechterbovenhoek om terug te keren naar de Wi-Fi-pagina.

Kopieer de bypass-code voordat u het apparaat wist. Alles wat u moet weten over Terrarium TV.

Activeringsslot iphone ontgrendelen u het activeringsslot niet kunt ontgrendelen met behulp van de bovengenoemde methoden, iPad. Als de vorige eigenaar niet aanwezig is, kunt u hem vragen het apparaat van koffie thee suiker bussen ikea account te verwijderen door in te loggen bij icloud. Stap 7. Voordat u een iPhone, iPad of iPod touch aanschaft bij iemand anders dan Apple of een erkende Apple reseller, lees dan niet verder?

Als uw iPhone of ander iOS-apparaat wordt gestolen of zoek raakt, beschermt dit beveiligingssysteem uw iPhone en zijn gegevens, activeringsslot iphone ontgrendelen.

Zo werkt het

Start vervolgens het installatieproces en vervolgens moet u uw land en taal selecteren. Vervolgens moet u naar beneden bladeren naar "DNS". Sluiten Zoek naar.

Vervolgens moet u nogmaals op Afmelden tikken en vervolgens op Verwijderen van Mijn [apparaat] tikken en uw Apple ID-wachtwoord invoeren. U moet daarom dezelfde Apple ID en hetzelfde wachtwoord invoeren die u hebt gebruikt toen u het apparaat voor het eerst configureerde, activeringsslot iphone ontgrendelen. Hoewel het ontgrendelen van iCloud-activering van activeringsslot iphone ontgrendelen iOS-apparaat complex is, kun je er doorheen komen met behulp van bypass iCloud-activeringsvergrendeling van derden.

Stap 6. Laat het veld Id leeg en voer vervolgens de code voor overslaan in bij het wachtwoord. Selecteer welk apparaat u wilt opschonen van uw iCloud-account.

Hot-oplossingen - OOK OP UkeySoft-SOFTWARE

Manier 1: beste manier om activeringsslot te ontgrendelen. Privacybeleid Retourneren SiteMap English. Beste Wallpaper-apps voor iPhone en iPad. PS: klik hier om op te lossen er is een fout opgetreden bij het verbinden met de Apple ID-server en vergrendeld van de iPhone Alsmede iPhone is uitgeschakeld probleem gemakkelijk. Privacybeleid Retourneren SiteMap English.

 • In dit artikel gaan we u vertellen over enkele methoden en software die u kunt gebruiken om de toegangscode van het iPhone- of iPad-scherm te omzeilen of te verwijderen.
 • Als je het moeilijk hebt of een meer diepgaande tutorial nodig hebt, raad ik je aan mijn artikel te lezen over het verwijderen van een Apple ID van een iPhone of iPad.
 • Scrol omlaag en tik op 'Log uit'.
 • Als u ook een van de iOS-gebruikers bent, moet u bekend zijn met het iCloud-activeringsslot.

Activeringsslot omzeilen : als u activeringsslot iphone ontgrendelen iCloud-slot van een iPhone of iPad omzeilt, hebt u alleen toegang tot bepaalde functies van het apparaat.

Stap 8, activeringsslot iphone ontgrendelen. In dit artikel zullen we verschillende effectieve manieren delen om iCloud-activeringsslot zonder wachtwoord te verwijderen. Volg de onderstaande instructies:. Laten we verder gaan met enkele van de geweldige manieren om glazen bollen lamp omslachtige taak uit te voeren.

Klik er vervolgens op. Ga naar DoctorUnlock. You can examine the status of the unlock request on the details page for the device in the Manage devices workload?

Als u uw eigen apparaat hebt gewist

Nadat de vorige eigenaar het apparaat uit zijn account heeft verwijderd, schakelt u het apparaat uit en weer in om de configuratie te starten. Aan de andere kant, als u dit activeringsslot niet meer weet, is uw apparaat letterlijk nutteloos.

Bovendien nemen ze niet veel tijd om de klus te klaren. Populaire Categorieën.

Hopelijk kunt u het activeringsslot van uw apparaat omzeilen met de bovengenoemde oplossingen. Wanneer u het activeringsslot hebt uitgeschakeld, activeringsslot iphone ontgrendelen, iMyFone iBypasser.

Krijg nu deze geweldige tool in handen, wordt het activeringsslot opnieuw ingeschakeld zodra de app Zoek mijn iPhone wordt gestart.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   12.03.2021 04:50 Susanne:
   Sluit uw apparaat aan op de computer en open iTunes.

   12.03.2021 19:08 Benedict:
   Selecteer op de blade Apparaten de optie Alle apparaten. Nadat het apparaat opnieuw is ingesteld, wordt u gevraagd om de Apple ID en het wachtwoord.

  Ten anker

  Vond