• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Anonieme ov opladen

Gegevens
Gemaakt door: 12.01.2021
Auteur: Aafke
Bekeken: 356

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Openbaar vervoer in Nederland. U vult het formulier in en stuurt dit samen met de anonieme OV-chipkaart op naar het adres dat op het formulier staat. We zetten de mogelijkheden voor je op een rij.

Rie de Jong — 19 juni, Scan je OV-chipkaart bij een NS-kaartautomaat. Eindelijk een webshop die eenvoudig, veilig en snel is. In het Openbaar Vervoer in Nederland reist u met een zogenaamde OV-chipkaart; een soort creditcard die geldig is voor bus, tram, trein en metro.

Gemakkelijk, online en snel!

Anonieme ov opladen geverifieerde eigenaar - 17 april, Saldo laden bij een NS-kaartautomaat. NS Flex is verkrijgbaar met of zonder abonnement. De automaat toont de bedragen die voor jouw kaart mogelijk zijn. Bij een NS-balie op een station naar keuze helpen we je graag.

Ook als je niet woonachtig bent in Nederland.

Met NS flex reis je zonder dat je saldo nodig hebt en betaal je eens per maand middels automatische incasso.
 • Scan je OV-chipkaart bij een NS-kaartautomaat.
 • Mijn bestelling was goed en snel, alleen jammer dat het na een half uurtje op de metro al weer op is.

Plan je reis

Daarnaast kun je het abonnement maandelijks wijzigen of opzeggen. Snel en Makkelijk. Bij het instappen in bus, tram, metro of trein houdt u de OV-chipkaart of de wegwerpchipkaart voor het schermpje van de betaalmachine. Roger A. Yvonne geverifieerde eigenaar — 17 mei, Er slecht als je een oog aandoening heb en slecht ziet en het dus niet overzichtelijk is voor ons dan moet je ook naar een oplaadpunt waar je niet kan komen omdat je afhankelijk bent van het openbaar vervoer en je er niet heen kan reizen omdat er niks op staat.

Ja prima , ik baal er alleen van dat je als nog naar een punt moet gaan om je bestelling op te halen!

 • Het saldo blijft ook geldig. Waardering 4 uit 5.
 • Snel en Makkelijk.

Waardering 5, anonieme ov opladen. Een anonieme OV-chipkaart kost u 7,50 euro, maar dan staat er nog geen saldo op. Uw anonieme OV-chipkaart kunt u opladen bij een balie van een OV-bedrijf of automaat op de vele stations.

Vraag dan 'Automatisch opladen' aan via www. Voor Dal Vrij betaal je alleen een instaptarief als je in de spits reist.

Kunnen we je helpen?

Het openbaar vervoer in Nederland is uitgebreid en efficiënt. Ja prima , ik baal er alleen van dat je als nog naar een punt moet gaan om je bestelling op te halen! Prima, maar wel onhandig dat je evengoed nog je bestelling op moet halen en het niet automatisch op je kaart gezet kan worden.

De ridder - 27 januari, zorg voor anonieme ov opladen 20 euro tegoed op uw anonieme OV-chipkaart, Bestelling van Saldo bij de OVshop.

Zet je liever handmatig saldo op je OV-chipkaart. Openbaar vervoer in Nederland. Bij reizen met de trein.

Wijzigingen

Met NS flex reis je zonder dat je saldo nodig hebt en betaal je eens per maand middels automatische incasso. U kunt de anonieme OV-chipkaart dus bewaren om bij een volgend bezoek aan Nederland weer te gebruiken.

U vult het formulier in en stuurt dit samen met de anonieme OV-chipkaart op naar het adres dat op het formulier staat.

 • Het bestelde reissaldo dien je nog wel af te halen bij een van de gele OV oplaadpunten.
 • U kunt de OV-chipkaart opladen bij een balie of een automaat op vele stations.
 • Dat doe je heel eenvoudig bij een NS-kaartautomaat.
 • De betaalmogelijkheden verschillen per automaat maar u kunt veelal betalen met een creditcard, PIN-pas debit-card of in sommige gevallen met muntgeld.

Snel en makkelijk opladen. Het gebruikersgemak is zeer hoog te noemen, alleen jammer dat het na een half uurtje op de metro al weer op is. Wanneer u uitstapt checkt u op dezelfde manier uit en kunt u gelijk zien hoeveel tegoed u heeft verbruikt en nog over heeft op uw anonieme OV-chipkaart.

De ridder - 27 anonieme ov opladen. Waardering 5 uit 5. Voor het ugg leren laars met de trein moet u de anonieme OV-chipkaart eerst activeren bij een NS kaart-automaat! Mijn bestelling was goed en snel.

Hoofdnavigatie

Om gebruik te maken van het openbaar vervoer heeft u een OV-chipkaart nodig. Bij het instappen in bus, tram, metro of trein houdt u de OV-chipkaart of de wegwerpchipkaart voor het schermpje van de betaalmachine. Goed om te weten Je kunt saldo laden op anonieme en persoonlijke OV-chipkaarten.

Voor Dal Vrij betaal je alleen een instaptarief als je in de spits reist. Vraag dan 'Automatisch opladen' aan via www. Ja primaik baal er alleen van dat je als nog naar een punt moet gaan om je bestelling op te halen, anonieme ov opladen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   16.01.2021 01:40 Ela:
   Let op:  als je gebruik wilt maken van de trein moet je jouw OV-chipkaart eerst activeren voor het reizen met de trein eerste of tweede klas en moet het krediet op jouw OV-chipkaart minimaal 20,- euro bedragen.

   19.01.2021 22:51 Demir:
   Zonder saldo reizen: NS Flex. Dit is handig.

  Ten anker

  Vond