• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

De ark van stekeltje

Gegevens
Gemaakt door: 05.01.2021
Auteur: Shaquille
Bekeken: 215

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Koppelingen toevoegen. Wanneer zij op bezoek komt in de ark wordt er samen met de andere dieren een leuk lied gezongen.

Keek jij hier vroeger ook naar? Ark van stekeltje 7. Wanneer hij iets weet belt Hoorntje zijn bevindingen door aan Stekeltje. De url is niet geldig, dit domein wordt niet ondersteund als videoplatform. Cookieverklaring Privacyverklaring.

En alle dieren klein en groot De zieke en gezonde, de zwakke en gewonde Zijn welkom in de ark, welkom in de ark Welkom in de ark van Stekeltje.

De Ark van Stekeltje was een Nederlands kinderprogramma dat werd de ark van stekeltje door de televisieomroep EO. Een url mag maar 1x worden gebruikt? Boerderijhuizen te koop op 12 februari tekst Bronnen:.

Koppelingen toevoegen. Nee, een ark. Elke week leest hij in het boek van de ark om te kijken welk dier er in de ark kan komen wonen. Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag.

Hij heeft een grote mond, maar toch ook wel een klein hartje!
 • Samen met de Rode Buurvrouw vangt hij zieke, zwakke, gezonde, gewonde dieren en dieren die alleen zijn, op. Keek jij hier vroeger ook naar?
 • De ark waarvan je dacht dat je deze in Amersfoort gezien zou hebben is de grote Bijbelse verhalen ark.

Ark van Stekeltje, De (1995-2004)

De gebruikte url is dubbel. Ark van Stekeltje, De De gebruikte url is ongeldig. Meester Prikkebeen woont in een holle boom. Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. Stekeltje heeft het profiel van een autoband in zijn voorhoofd, wat erop duidt dat hij ooit overreden is.

Van deze serie zijn twee cd's verschenen, ondere verkrijgbaar via de website van Elly en Rikkert.

 • Stekeltje is de bewoner van de ark. De afbeelding is te groot of heeft het onjuiste formaat.
 • Samen met de Rode Buurvrouw vangt hij zieke, zwakke, gezonde, gewonde dieren en dieren die alleen zijn, op.

Het raadsel gaat altijd over een speciaal dier. Stekeltje woont in de ark. In het boek van de Ark staat een raadsel. Informatie Content overnemen Disclaimer Meest gestelde vragen. De egel Stekeltje woont in een ark die voor iedereen onvindbaar is.

Discografie

Hoorntje reist de hele wereld af op zoek naar het dier dat in het boek van de Ark staat. Samen met de Rode Buurvrouw vangt hij zieke, zwakke, gezonde, gewonde dieren en dieren die alleen zijn, op. Zomaar een greep uit onze site,. Het is lang geheim gebleven, maar toch uitgelekt.

Links naar deze pagina Verwante de ark van stekeltje Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Deze pagina citeren Wikidata-item? DVD Deze serie is nog niet op dvd verschenen. Naast Stekeltje is er nog een stekelvarken, een neushoorm die erg van ijsjes houdt en er altijd wel n in zijn hand heeft.

Als Stekeltje er niet uitkomt belt hij zijn vriendje Hoorntje, heer Spijker. Het werd uitgezonden in de jaren negentig, de ark van stekeltje. De egel Stekeltje woont in een ark die voor iedereen onvindbaar is.

De Bibliotheek

En alle dieren klein en groot De zieke en gezonde, de zwakke en gewonde Zijn welkom in de ark, welkom in de ark Welkom in de ark van Stekeltje. Weet jij het antwoord? Dat is een groot geheim! Ark van stekeltje 4.

Die gaat dan de ark van stekeltje onderzoek uit. Elke aflevering begint altijd met een raadsel uit mini camping omgeving dordrecht Boek van de Ark en gaat dan over een speciaal dier.

Stekeltje is de bewoner van de ark. Informatie Content overnemen Disclaimer Meest gestelde vragen. Elke week leest hij in het boek van de ark om te kijken welk dier er in de ark kan komen wonen. Alleen Stekeltje zelf en de Rode Buurvrouw. Veel plezier met jouw sentiment.

Navigatiemenu

De Ark van Stekeltje was een Nederlands kinderprogramma dat werd uitgezonden door de televisieomroep EO. Stekeltje belt altijd zijn vriendje Hoorntje op, omdat Hoorntje alle dieren kent. Tune Geen beeld?

Hij lijkt wel een beetje op Stekeltje, alleen heeft hij spijkers in zijn kop. Daarna naar Zwartsluis in het dok omdat er brand was uitgebroken. Alleen Stekeltje zelf en de Rode Buurvrouw.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   14.01.2021 11:50 Wissam:
   In het boek van de Ark staat een raadsel.

   12.01.2021 18:32 Leopold:
   Een ander verschil is dat Stekeltje altijd anderen wil helpen en Spijkertje juist meestal alleen aan zichzelf denkt. Ark van stekeltje 5.

  Ten anker

  Vond