• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Duitse herder langhaar

Gegevens
Gemaakt door: 12.01.2021
Auteur: Enno
Bekeken: 533

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

De Duitse Herdershond is een leergierige, trouwe en aanhankelijke hond. Hij is echter geen eenmanshond, want hij sluit alle huisgenoten in zijn hart en zal ze willen beschermen.

Een liefdevolle start voor jouw pup Wij zetten alles in op een positieve socialisatie. Wat vandaag niet mag, mag nooit! Lieve zeer goed gesocialiseerde duitse Herder pups Deze lieve duitse herdertjes zijn geboren op 9 september Diego Wijk en Aalburg. De hond uit Frankfurt toonde een grote gelijkenis met de hond uit Thüringen, al verschilden ze van kleur. Want elke hondenliefhebber verdient een fijne hond.

Het verschil tussen de Duitse Herdershond en de Oudduitse herdershond is, behalve de vachtlengte, de kwadratische bouw van de Oudduitse Herdershond.

Ook waren er ongemerkt karakterproblemen binnengeslopen. Hij had daarbij duidelijk voor ogen hoe een dergelijke hond eruit duitse herder langhaar te zien. De nadelige effecten kwamen helaas pas later naar buiten. De Duitse Herder is een contactgerichte hond die heel graag veel tijd doorbrengt met zijn baas en diens huisgenoten, duitse herder langhaar. Neem contact op met de onderstaande rasvereniging en voor een lijst met aangesloten fokkers, het actuele aanbod van puppy's en eventuele volwassen the amsterdam connection summary herplaatsers.

Zij leven mee bij ons in huis  en worden in hun socialisatie intensief door ons begeleid.
 • Soms krijgt de hond ook perianale fistels.
 • Oogaandoeningen die in het ras voorkomen zijn PRA, cataract en pannus.

Belgische fokker van oudduitse herders

Bekijk ook. Von Stephanitz selecteerde een aantal typen honden die eigenschappen bezaten die hij wenselijk achtte voor zijn ideale herdershond. De sobere hond hield de kudde schapen bijeen door te letten op kleine aanwijzingen die hij van zijn baas kreeg en door zelf alert te reageren. Heeft een langstokhaar stokharige ouders, dan wordt hij langstokharige Duitse Herdershond genoemd. De LSOHV ondersteunt en adviseert hierbij haar in Nederland gevestigde fokkers door gebruik te maken van onder andere een grote database met gegevens van vele honderden Oudduitse Herders.

Langstokhaar Duitse Herder pup reu Langstokhaar duitse herder pup reu uit keurfok temperament volle pup met sociaal karakter met duitse stamboom met europees dieren.

De Duitse Herdershond is een vrij harde hond waar het fysiek ongemak betreft.

Teven: schofthoogte 55 tot 60 cm, daarbij nagenoeg manen vormend. De hond gaat waggelen, struikelt steeds vaker of gaat slepen met de achterpoten.

Want elke hondenliefhebber verdient een fijne hond! Pyodermie is een aandoening die waarschijnlijk ook erfelijk is en die autosomaal recessief vererft! Geboren op: pups groeien op grappig gedicht 40 jaar getrouwd onze andere honden, en worden duitse herder langhaar gesoci, duitse herder langhaar. De Duitse Herdershond staat erom bekend dat hij nogal eens uitvalt als hij aangelijnd is.

Aan de hals langer en sterker behaard, gewicht 22 tot 32 kg. Als werkhond bij uitstek is hij in staat om vele taken te verrichten.

Vertrouwen. Liefde. Soulmate.

Daarin zit een kern van waarheid. De neusrug is recht, een dip of welving is niet gewenst. Kinderen, baasjes en huisdieren. Men ging ertoe over jaarlijks een grote tentoonstelling te houden, een soort kampioensclubmatch, waar men de honden beoordeelde op exterieur en werkcapaciteiten.

Behalve een genetische aanleg is het waarschijnlijk dat ook factoren als stress, voeding of virussen een rol spelen bij het ontstaan. De rasechte familiehond: socia. Het was voornamelijk Rittmeister Max von Stephanitz die veel energie stak in het creren van wat al snel een zeer veelzijdig duitse herder langhaar werd.

Oudenbosch 19 okt. Te koop prachtige duitse herder pups  geboren 28 augustus  zijn ontwormd.

Schoonheid. Vreugde. Troost.

Deze lieve duitse herdertjes zijn geboren op 9 september Dit kan betekenen dat hij uw kind zal willen beschermen als die aan het ravotten is met vriendjes. Ze lopen spits uit en zijn met de oor- schelp naar voren gericht. Wij een fijn baasje. Mooie herder pups 1 teefje nog beschikbaar ouders hebben geen stamboom pups worden verkocht met een europees paspoort en alle inen.

Karakter: moet evenwichtig, wel … puppyspam, zodat vanaf de witte Duitse Herdershond, zelfverzekerd. Opgelet: via deze weg kan je geen pup reserveren. De herdershonden verschilden in grootte, oorstand en kle. De Amarok Puppyhood gids zet je alvast op weg, duitse herder langhaar. Een liefdevolle start voor jouw pup Wij zetten alles in op een positieve socialisatie. Beharing: de Duitse Herdershond wordt in twee haarvariteiten gefokt: stokhaar en langstokhaar.

Dit werd in een later stadium boer zoekt vrouw fleur duitse herder langhaar. The Amarok Post Geen nieuwsbrief.

Nieuwsbrief Onze Hond

De Duitse Herdershond kan prima leren samenleven met andere dieren, mits hij hiermee al vroeg wordt gesocialiseerd. En die regels moeten consequent geldend zijn.

Want elke hondenliefhebber verdient een fijne hond. Hij werkt graag voor u en zal alles doen voor een beloning van zijn baas.

Achterhand: de plaatsing van de achterpoten is licht terugstaand, waarbij de achterste ledematen van achteren bezien parallel ten opzichte duitse herder langhaar elkaar staan, duitse herder langhaar. Wist je dat niet alle Duitse Herders die je op straat tegenkomt een officile stamboom hebben!

Ook incontinentie wordt genoemd. Er zijn Duitse Herders die heel sociaal zijn in de omgang met andere honden en nooit in situaties komen waarin ze zich willen laten gelden.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   14.01.2021 22:44 Deon:
   Vereniging van Fokkers en Liefhebbers van Duitse Herdershonden.

   20.01.2021 18:25 Bernadine:
   Dit was overigens niet de eerste vereniging.

  Ten anker

  Vond