• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Elektrische choke scooter kapot

Gegevens
Gemaakt door: 18.12.2020
Auteur: Hanan
Bekeken: 99

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Forums Scooters Elektro forum JavaScript is disabled. Rieju 2. Sturen, handvatten en gashandels Handvatten en stuurbalansdoppen.

Electra unit Euro4 Kantelsensor Euro4. Ook de bougiekabel, de bougiedop en het massacontact van de bobine kunnen een startprobleem veroorzaken. Krukassen en lagers Lagers en keerringen. Want ik voel me nu nogal schuldig als ik 'm 's ochtends start en de straat vol met milieuwbewuste en schone hybrides.

Carters en kickstarter  Bouten assen en bussen.

Posted March 20. BTC 2! Killerbee 2. Baotian 2. Pilaf Posted March 20, Pas wel op dat je zelf niets aanraakt aan metalen delen omdat je een flinke schok kunt krijgen.

Elektrische choke scooter

Filter op Merk Artikel Octane 1. Re: Elektrische choke blijft te lang 'aan' Bericht 2 » wo sep 19, am Ik denk dat je choke element stuk is. Posted March 21, edited. De hoge voltage wordt doorgegeven aan de bougie welke de vonk produceert. Verder hebben wij ook andere onderdelen waarmee je de ontsteking van je scooter onder alle omstandigheden optimaal kunt laten werken, zoals bougies en bobines.

 • Na 1 minuut is het verbrand en weg. Malaguti 4T 2.
 • Posted March 10,

De choke is prima te demonteren. Dan krijg je choke geen spanning! Kies uw merk Scooter. Huismerk 6. Peugeot 4t  New engine. UItzetten en binnen 2 uur starten is prima, een paar pufjes rook en gas op die lolly.

Vespa 4T 3. De bougie heeft een beperkte levensduur en kan dus versleten of stuk zijn. Posted March 22, In dit artikel proberen we je zo goed mogelijk op weg te helpen om het startprobleem weer te verhelpen.

Origineel staat daar een te kleine hoofd sproeier op 75 en ik zit nu op een 85,dat was op zich al een wereld van verschil, heb er wel een luchtkelk op staan. Elektrische choke scooter kapot choke is precies goed afgesteld als hoe die erin zit gedraait, mits er natuurlijk niet aan gezeten is.

Oplader Lood - zuur  AGM  accu! Voor deze CVK carburateur is een manuele conversie mogelijk. En overigens is mijn Peug luchtgekoeld.

Join the conversation

Ik denk tenminste dat het er een is met elektrische autochoke? Als je nog vragen hebt, geven onze medewerkers van de klantenservice je graag advies. Op de Ely blijft de choke er echt iets van 5 minuten op staan, langer als je 'm alleen maar stationair laat draaien.

Ik zou dat gewoon eens even proberen zo als Zipwin zegt.

Kettingen en tandwielen Tandwielen, borgplaten en moeren. Killerbee 2. Mijn vermoeden is dus dat de choke er veel te lang op blijft zitten. Vespa 2T 1. Toch als hij het vroeger goed gedaan heeft met starten kan het absoluut niet aan de choke liggen. Bougie kopen. Posted March 21, elektrische choke scooter kapot, Draadbomen, relais en regelaars Draadbomen.

Brandbaar mengsel

Posted March 18, Wanneer de zuigerveren versleten zijn dan kan dit ook een oorzaak zijn van slecht of niet starten. Rieju 2.

Peugeot 2T 2. Geen benzine. China 4T 2.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   25.12.2020 19:58 Teddie:
   Je moet het probleem toch echt ergens anders zoeken JavaScript lijkt uitgeschakeld te zijn in jouw browser.

  Ten anker

  Vond