• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Mail komt niet binnen op iphone

Gegevens
Gemaakt door: 13.01.2021
Auteur: Alexandro
Bekeken: 103

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Iemand enig idee? Deze herkent u door de omschrijving. Ik gebruik een account van het werk Neem contact op met de systeembeheerder om na te gaan of je de correcte instellingen gebruikt.

E-mailadres intoetsen. Druk op POP. Stap 12 - Kies Geavanceerd Kies Geavanceerd , onderaan uw scherm. Stap 40 van 41 Kies instelling voor controle van nieuwe e-mails Druk op het gewenste e-mailaccount en volg de aanwijzingen op het scherm om instellingen voor het afzonderlijke account te kiezen.

Hoe email instellen op je iPhone? Als je de uitgaande server van Vodafone gebruikt, druk dan op Gebruik SSL om de functie in te schakelen.

Kijk of al uw e-mail daar aanwezig is of controleer of uw e-mail behalve op uw iOS-apparaat ook nog ergens anders wordt bewaard. English US. Uw e-mailadres en wachtwoord controleren Als u in de Mail-app wordt gevraagd om een wachtwoord op te geven voor uw e-mailaccount, controleer dan of u het juiste wachtwoord gebruikt.

Volgens mij te maken met HTML windows. Pas uw meldingen, geluiden en badges aan. Apps en media, mail komt niet binnen op iphone.

Shortened address for this post Warning: This gets refreshed every hour! Stap 2 van 41 Ga naar " Accounts en wachtwoorden " Druk op Accounts en wachtwoorden.
  • New arrivals.
  • Contact opnemen met uw e-mailaanbieder of systeembeheerder Neem contact op met uw e-mailaanbieder of kijk op diens statuspagina om te zien of er misschien een serviceonderbreking is. Druk op E-mail en toets je e-mailadres in.

Uw e-mailadres en wachtwoord controleren

Vraag uw e-mailaanbieder of systeembeheerder of er voor uw e-mailaccount beveiligingsmaatregelen of beperkingen van kracht zijn, zoals twee-staps-verificatie. Kan je iPhone verbinding maken met het internet? Ook bij het aanpassen van account lukt het me niet. Als u in de Mail-app wordt gevraagd om een wachtwoord op te geven voor uw e-mailaccount, controleer dan of u het juiste wachtwoord gebruikt.

Druk op Identiteitscontrole.

  • Nadat op akkoord is geklikt zal Safari vragen of je akkoord gaat met het ontvangen van pushberichten. Als er geen postbus 'Uitgaand' wordt weergegeven, is de e-mail verstuurd.
  • What's trending?

Deel dit artikel Facebook Twitter LinkedIn. Tekst real rees openingstijden maken of lettertype groter maken kan maar bij andere mail clients zijn de letters weer super groot.

Kan je iPhone verbinding maken met het internet. Email postbus. Tik op 'Uitgaand'?

Als u in de Mail-app wordt gevraagd om een wachtwoord op te geven voor uw e-mailaccount, controleer dan of u het juiste wachtwoord gebruikt. Je kunt zelf aangeven over welke onderwerpen je pushberichten wilt ontvangen en natuurlijk kun je deze ook weer uitschakelen.

Statistics Report this post. Bij de iPhone 6 krijg ik wel de meldingen via toegangscentrum.

Publicatiedatum:   20 maart Controleer of uw  Berichtgevingsinstellingen  correct zijn voor de Mail-app:. Als u geen toegang hebt tot scheidegger reclame muziek e-mail of als u geen berichten kunt versturen en ontvangen via uw icloud.

All rights reserved. Yoors Landing Pages 2 years ago. Pas uw meldingen, moet je de telefoon correct instellen voor e-mail.

Waarmee kunnen we je helpen?

Mail dit artikel Mail. Uw e-mailadres en wachtwoord controleren Als u in de Mail-app wordt gevraagd om een wachtwoord op te geven voor uw e-mailaccount, controleer dan of u het juiste wachtwoord gebruikt.

Druk op E-mail en toets je e-mailadres in.

  • What's trending?
  • Uitgaand poortnummer intoetsen.
  • Standaard zijn de instellingen voor 'Nieuwe gegevens' gebaseerd op wat uw e-mailvoorziening aanbiedt.
  • We staan klaar om te helpen.

Contact opnemen met uw e-mailaanbieder of systeembeheerder Neem mail komt niet binnen op iphone op met uw e-mailaanbieder of kijk op diens statuspagina om te zien of er misschien een serviceonderbreking is. Als u nog steeds een foutmelding krijgt over een onjuiste gebruikersnaam of een onjuist wachtwoord, neemt u contact op met uw e-mailaanbieder of uw systeembeheerder. New arrivals. Nederlands Dansk. Uw e-mailaccount verwijderen en opnieuw configureren Log op uw computer in bij de website van uw e-mailaanbieder.

Open het programma Mail. Switch Service. Apps en media.

IPhone / iPad

Mir 6 juli om Ik krijg na de update van Contact opnemen met uw e-mailaanbieder of systeembeheerder Neem contact op met uw e-mailaanbieder of kijk op diens statuspagina om te zien of er misschien een serviceonderbreking is. Druk op Naam en toets de gewenste afzendernaam in. Let op: Als een map niet zichtbaar is, log dan in op uw Webmail en plaats een e-mailbericht in de map die ontbreekt.

Email postbus. Uw account is nu correct ingesteld. Wesley Fabry 6 juli om mir het kan aan je e-mailprovider liggen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0