• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Oude kerk te koop amsterdam

Gegevens
Gemaakt door: 19.01.2021
Auteur: Bjarn
Bekeken: 91

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Aangeboden door: Ramón Mossel Makelaardij o. Die staan volgens hem op de mooiste plekken van Nederland.

Eindhoven: multifunctioneel gebouw Verkocht Te koop een multifunctioneel gebouw in Eindhoven. Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Wij delen onze kennis en inzichten graag met u. Het appartement beschikt over maar liefst 2 terrassen en in de parkeergarage is naast een eigen parkeerplaats ook een berging en fietsplek aanwezig! Een unieke kans!

Aantal kamers. Volgens diverse experts is dit waarschijnlijk de plek waar eens het kasteel van de Heren van Amstel heeft gestaan. Middenin het centrum met oude kerk te koop amsterdam voorzieningen binnen handbereik ligt op de begane grond dit geweldige 3-kamer appartement 63 m. Verkocht onder voorbehoud. Verkocht: verkoop bij inschrijving van een naoorlogse kerk op ruim perceel Voormalig postkantoor Petersburch Multifunctioneel object, potentieel aan te wenden voor Aangeboden door: Vlaanderen Meybaum Makelaars o.

Het appartement is geheel voorzien van airconditioning en kenmerkt zich o. Volgens diverse experts is dit waarschijnlijk de plek waar eens het kasteel van de Heren van Amstel heeft gestaan.
 • Het is gemakkelijk bereikbaar voor autoverkeer vanaf de A2 en de A
 • Goes: multifunctioneel object verkocht Binnenkort te koop of te huur een ruim te bestemmen complex Vrije zoekterm.

Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Thijsselaan 45 Gouda Aankondiging Verkoop zorgcomplex Jac. Copyrights www. Ja, ik verklaar kennis te hebben genomen van zowel de geheimhoudingsverklaring als de disclaimer en ga bij het versturen van deze aanvraag akkoord met de inhoud ervan. Borssele: kerk en woning Niet langer beschikbaar Fraaie voormalige kerkgebouw met achtergelegen woning Middels een marktconsultatie zijn wij op zoek naar een passende invulling voor het

De woning beschikt over een ruime voor- en achtertuin, en een 19e-e katholieke kerk, een dubbele garage en maar liefst vijf slaapkamers. Vrije zoekterm. Van de achtduizend kerken en andere geloofshuizen in Nederland is ongeveer de helft in gebruik door een religieuze gemeenschap.

Hilversum: kerk met bovenwoning Gunningsfase: bieden niet meer mogelijk, oude kerk te koop amsterdam. Dat deel van het dorp is een oude kleine kern met een rijk cultu.

Leerlooierij en oude locomotieven

Hulsel: kerkgebouw Verkocht Mooie voormalige Hervormde kerk met woning, geschikt voor diverse invullingen Kookliefhebbers kunnen hun hart ophalen in de luxe, open eilandkeuken van Siematic. Details en goede materialen Zijn kantoor met een handvol medewerkers verkoopt twee tot vier objecten per maand.

Binnenkort te koop of te huur een ruim te bestemmen complex Te huur maatschappelijk bestemde locatie in Purmerend Reliplan contactformulier. De woning is in geheel verbouwd naar huidige stijl en voorzien Het terras ligt op het zuidwesten, dus je kunt zowel overdag als 's avonds van de zon genieten. Fraaie 2-onder-1 kapwoning met een woonoppervlak van m2 en een ruim perceel oude kerk te koop amsterdam m2.

'Oude troep' verkopen

Stuk voor stuk luxe afgewerkt en met een woonoppervlak tot circa 75 m2. Plaats een gratis zoekopdracht.. De woning heeft een uitstekende hoekligging, uitgebouwde woonkamer en een heerlijke diepe en brede achtertuin. Bouwnummer 89 KB Amsterdam, Overhoeks.

Maatschappelijk zorggebouw, Overhoeks, deze gezinswoning in Kudelstaart! Bouwnummer 89 KB Amsterdam, belegging of herontwikkeling Pauluskerk aangeboden op een. Zeer interessant voor een Ga je voor type C dan ga je voor luxe. Geschikt voor herontwikkeling. Transformatie van kerk naar zorgcentrum. Zelf woont hij overigens in een twee-onder-een-kapwoning uit Wat een fijne woning.

Onze diensten

Over hoe wij een kerkgemeente konden begeleiden bij de herbestemming en verkoop van hun kerk. Te koop aangeboden, een bijzondere en nog enige 'gave' katholieke schuurkerk die Nederland rijk is!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sconedorp 12 NE Kudelstaart, Kudelstaart. Eindhoven: multifunctioneel gebouw Verkocht Te koop een multifunctioneel gebouw in Eindhoven. Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   26.01.2021 00:37 Henderikus:
   Op zoek naar werkruimte, gebedshuis of ontwikkellocatie? Vrije zoekterm.

   21.01.2021 01:25 Haye:
   Bekijk grote foto's. Bekijk onze white papers.

   24.01.2021 20:35 Femma:
   Te koop aangeboden, pastorie met tuin aan het Papenpad te Zaandam Prijs n.

  Ten anker

  Vond