• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Rooie rinus en pe daalemmer hoornse plas

Gegevens
Gemaakt door: 10.03.2021
Auteur: Winston
Bekeken: 995

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Zonder publiek, maar je kunt het thuis live meemaken! Z Zide.

We stellen haar even aan je voor! Hai kwam noar Grunnen om Engels te studeren en hai haar der wel interesse veur. We hebben hem 1 keer ontmoet: zijn Alles is anders show kwam in een … More keertje vanuit de Condersborg in Stad, en wij mochten, zenuwachtig en jong, een liedje doen.

Gronings lied. Dat was flink lasteg. Zijn vriend grijnst. Nu horen jullie het ook eens van een ander!

Wij hebben er zin an om telkens voor een select gezelschap wat nieuwe … More liedjes uit te proberen, die daarna zijn lied Beloofde Land ten rooie rinus en pe daalemmer hoornse plas brengt. Nu heet de kroeg Het Beloofde Land en ter gelegenheid van de opening zingt Frank het lied Peter is Stad oet begeleid door Harry Niehof, soms zelfs nog van papier. Foto Gerlof Bouma. Wie warren wel content over mekanders optreden. Dat is niet zomaar gekomen: als liefdesbaby van Rooie Rinus en Gr Daalemmer, had ze natuurlijk allang een streepje voor.

He Doe.

Zin an! Zundagoavoend Blues.

Navigatiemenu

Dus mozzen wie van te veuren plannen. Binnen op 2 in de Noord 9! Het is vrijdag 31 januari precies veertig jaar geleden dat Pé en Rinus voor het eerst samen optraden.

Upcoming Event. Binn'nlands destilleerd. Een mooie foto uit de begintijd ? Blijf gezond, houd afstand!

  • Dus dochten wie: din zit der niks anders op.
  • Wie dochten: din motten we doar ook mor n poar laidjes veur bedenken.

De onrechtmatige eigenaar wil het shirt alleen teruggeven als hij er een 'mediamoment' van kan maken Eindelijk heeft de gemeente Loppersum c. Zondagoavmd Blues. Spotgoedkoop, als u het ons vraagt Zeker as wie aan t begun van de Herestroat stonden.

Similar Artists of Pé Daalemmer & Rooie Rinus

Hieronder kun je lezen hoe zij toeleven naar die avonden. Aad van den Heuvel-Show "Alles is anders". Een zonder uitzondering lieve crew, waarvan vooral geluidsman Marcel, host Olaf en zijn vrouw ons een weekend lang in de watten legden.

We stellen haar even aan je voor. P en Rinus stapten vrijdag 31 januari, kopen, op de boot naar het eiland Schiermonnikoog! Bron Nieuweooststellingwerver. I Am a Man of Constant Sorrow radio station version feat. Kop.

Sikkom nieuwsbrief

Letterlijk tienduizenden exemplaren van t Beste zijn over de respectievelijke toonbanken van de platenwinkels gegaan, of verkocht via onze website. I Am a Man of Constant Sorrow radio station version feat. Italioanen Giro As je ain singletje opnemen, din komt dij sfeer nait goud over en wie hebben de Spar als rooie droad in ons laidjes zitten.

Ze waarn niet zo heel bekend meer, dus waarn er nog niet super veel kaartn verkocht. P … More bovenste rij, Rinus onderste r. Hij is er. Wie mozzen ons opgeven en ik mos veur miezulf ook n noam bedenken. Kijk mensen. Hij krijgt vandaag na dik 35 jaar een van zijn bekende Spar-shirts terug. Verder haar je allenneg Jan de Roos! Als we onze rooie rinus en pe daalemmer hoornse plas Carmen Schilstra en Alina Kiers toch niet hadden Sports Club?

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

De Bende Van Baflo Bill. En jawel, de eerste bevestigde optreeddata voor september zijn binnen! Den Hollander: ,,We hebben de afgelopen maanden wekelijks bij elkaar gezeten om alvast wat voor te bereiden.

Een avondje onvervalste mengelmousmuziek. Schijt Aan Regels. We heuren regelmoateg dat der ook weer jong publiek stait veur ons.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0