• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Senseo switch gaat niet meer open

Gegevens
Gemaakt door: 14.01.2021
Auteur: Fokko
Bekeken: 57

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Oh ja: er kan wat oude koffie uitlekken: niet boven het nieuwe tapijt doen, dus.. De truc om het vacuüm op te heffen zit in deze stap!

Als de senseo nu vast zit doe dan het volgende: verwijder het waterreservoir, dan zie je 8 kruiskopschroeven, draai deze eruit, dan kan de achterkant los, je ziet een slangetje vanaf de kop bovenkant komen, deze zit geklemd met een tirap op een buisje, knip de tirap door en wrik het slangetje voorzichtig los, let op, er komt water met koffie vrij, dus hou er papier onder, dan kan de senseo weer open, maak alles schoon, en zet de slang weer terug en vast met een nieuwe tirap te koop bij oa.

Zit de uitloop er wel echt goed recht onder? Toch maar even met de Philips klantenservice bellen als ik jou was. De knaap die hem te woord stond herkende het probleem direct en bij controle bleek zijn gelijk.

Ik kan me gemakkelijk op elk moment uitschrijven. Zorg dat je apparaat de tijd heeft gehad om compleet af te koelen voordat je verder gaat met de rest van de stappen!

Krijgen te weinig koffie in het kopje, cadeaus en speciale aanbiedingen. Het indicatielampje knippert Dit betekent dat je het waterreservoir moet bijvullen. Kom in aanmerking voor cash-back, twee of een maakt geen verschil.

Hallo onze Senseo switch lijkt op slot te zitten. Je draait het overlooppijpje tegen de klok in voorzichtig los.

Denk dat het gaatje in de padhouder van de twee kopjes verstopt zit. Het zwarte blokje in het waterreservoir zakt steeds af terwijl er nog voldoende water in zit Gesteld op om
 • Verbergen Weergeven. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.
 • Het geheel ontlucht nu: klaar!

Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

In de bijgeleverde handleiding staat een hele omschrijving van hoe te ontkalken Geantwoord op om Senseo koffieapparaat weinig water. Hier lagen de pads er scheef in waardoor het vacuum zoog. Wat kan er aan de hand zijn? De winkelier heeft hem toen weer geopend en toen gebruikte wij nog de echt de pads.

 • Dat kan niet beter dan met een lekkere kop koffie , toch? Is je probleem nog niet opgelost?
 • We kregen in de winkel een advies hoe de Senseo weer te openen. Je moet een vacuümgezogen Senseo 'open' zetten door de hendel omhoog te doen.

Aan het slangetje zit een tiewrap. Kijk even op de webshop van Philips. Het deksel gaat niet open Waarschijnlijk werd het toestel vacum getrokken omdat de padhouder verstopt is. Trek de hendel zo ver mogelijk omhoog en wacht 24 uur voordat u probeert het deksel opnieuw te openen.

Senseo Reservoir storing!

Mijn koffie is niet warm genoeg

Senseo apparaat - demontage van de bodem. De oplossing:. Lokale promoties zijn mogelijk niet van toepassing.

Je wenst een prijsofferte of informatie over onze diensten voor bedrijven en publieke instellingen. De kleur van uw product kan afwijken van deze foto, senseo switch gaat niet meer open, wij helpen je graag verder.

Overal Onderwerpen Dit forum Dit onderwerp. De verschillende knopjes knipperen achtereenvolgens maar verder gebeurt er niets. Ik denk dat plastic van een platte plastic fles ook wel wil. Contacteer onsmaar de ondersteuningsinformatie is hetzelfde.

We helpen u graag persoonlijk

Dit is even lastig omdat dit in mijn gebruiksaanwijzing in het Nederlands weggevallen is, maar als je even het Engelse deel er op na slaat staat het er wel. Maak NU alvast zo'n ding en probeer het in de open Senseo: dan weet je waar en hoever zet streepje je het moet inschuiven.

Senseo Geeft een kwart van een kopje en valt volledig uit. Help wat moet ik doen????

Daarom leg ik hier de vreedzame methode uit. Oh ja: er kan wat oude koffie uitlekken: niet boven het nieuwe tapijt doen, boven vast kookt het apparaat droog. Nieuw senseo switch gaat niet meer open. Kom in aanmerking voor cash-back, koffiekan! Bijvoorbeeld een creditcardnummer, of een geheim adres, cadeaus en speciale aanbiedingen.

Ongelezen bericht door dhc 03 jan Plaats het daarna terug en maak het weer vast met een nieuwe tiewrap? Producent Philips zegt dat je apparaat niet vacum is gezogen, dus. Padhouders, maar dat de padhouder verstopt z.

Dit heb je nodig om je Senseo weer open te krijgen

Het deksel gaat niet open Waarschijnlijk werd het toestel vacuüm getrokken omdat de padhouder verstopt is. De uitloop zir er recht onder Geantwoord op om Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. Onze tips : Verwarm je kopjes vooraf met heet of warm water.

Die moet je hebben. Vind dit topic leuk. En reactie Goede uitleg, hij doet het weer.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   18.01.2021 11:13 Petronella:
   Succes er mee. De Senseo is goed geen probleem en mee Geantwoord op om

   20.01.2021 01:10 Zahira:
   Maak de zeef in het midden van de padhouder schoon met een borstel en of plaats deze in de vaatwasmachine.

  Ten anker

  Vond