• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Siberische kat cattery

Gegevens
Gemaakt door: 15.09.2020
Auteur: Pascalle
Bekeken: 876

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Ugchelen Gelderland Nederland. Er wordt ook wel gezegd dat de sibeer veel weg heeft van een hond.

Links naar Siberische Kat Catteries. Wilt u kennis maken met dit geweldige ras met een hypo-allergene vacht, neem dan contact op. Stel Uzelf aub uitgebreid voor. Hillegom Zuid-Holland Nederland. Alphen aan den Rijn Zuid-Holland Nederland. Ugchelen Gelderland Nederland. De Siberische kat is gezegend met een hypo-allergene vacht.

Heinkenszand Zeeland Nederland. Cattery Kymaya's Place Aangesloten bij Felikat. Kittens en planning. Sint Antonis Noord-Brabant Nederland. De Siberische kat en Neva Masquerade.

Onze wensen voor de kittens…

Super bedankt voor uw mail! Alphen aan den Rijn Zuid-Holland Nederland. Links naar de Catteries Links algemeen Rasverenigingen. Cattery Beautiful Bear Aangesloten bij Neocat. Het fokken van Dobermann's gebeurd op zeer kleine schaal en zeker niet jaarlijks. Breda Noord-Brabant Nederland. Kijk dus heel goed uit wat U doet!

Voor alle mensen die nog nooit met een stamboom cattery in aanraking zijn geweest: wij willen als fokker graag weten waar een kitten terecht komt en waarom U denkt het kitten een geweldig leven te kunnen bieden. Ze zijn zachtaardig en aanhankelijk en ze hebben een zachte stem.

Door siberische kat cattery klikken op "Accepteren" gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Wolphaartsdijk Zeeland Nederland! Cattery Kymaya's Place Aangesloten bij Felikat, siberische kat cattery.

Cattery Idumali

Honselersdijk Zuid-Holland Nederland. Gezondheid gaat voor alles, ze krijgen hier dan ook het betere voer waar geen graan in zit en zo weinig mogelijk kunstmatige toevoegingen. Er moeten stapels dierenarts formulieren aanwezig zijn.

Oxana en Yurik  zijn de trotse ouders geworden van een 5ling als u interesse heeft in onze kittens lees dan siberische kat cattery onze wensen door. We hebben hier 4 generaties van moeders kant. Hierdoor krijgen de meeste mensen met een allergie toch geen allergische reactie. Blijham Groningen Nederland. Apple id wachtwoord vergeten activeringsslot kitten die alleen opgroei zal later gedrags problemen kunnen krijgen.

Onze siberen worden volgens de rasstandaard gefokt en we zijn lid van de vereniging BCF, siberische kat cattery.

Petersburg werd ingezet om een rattenplaag tegen te gaan. Zo is bekend dat de Siberische kat in de 18e eeuw in St. De test is specifiek voor mijn katten en foklijnen. Voor een enkeling met een kattenallergie is zelfs een sibeer teveel.

Ze apporteren regelmatig graag en zijn trouw aan hun baasje. Laat het me weten. Cattery Neva Blue  Aangesloten bij Mundicat. Utrecht Utrecht Nederland.

Het fokken van Dobermann's gebeurd op zeer kleine schaal en zeker niet jaarlijks! Voor alle siberische kat cattery die nog nooit met een stamboom cattery in aanraking zijn geweest: wij willen als fokker graag weten waar een kitten terecht komt en waarom U denkt het kitten een geweldig leven te kunnen bieden. Ook zijn ze erg nieuwsgierig en levenslustig van aard, siberische kat cattery.

Kijk dus heel goed uit wat U doet! Zwolle Overijssel Nederland. Blijham Groningen Nederland.

Waalwijk Noord-Brabant Nederland. Cattery GlamourSib Aangesloten bij Mundikat. In november als alle bezoeken zijn geweest kan dit misschien veranderen. Genderen Noord-Brabant Nederland.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   18.09.2020 00:48 Mel:
   Ook wordt er gerotzooid met illegale online stambomen die geen enkele waarde hebben omdat er geen vereniging is die de gezondheidscertificaten controleert. Een stamboom kan uiteraard niet alles voorkomen maar zoekt U een kitten waar al voor de geboorte gekeken wordt naar de gezondheid van het nest?

   16.09.2020 11:22 Pascalle:
   Onze kittens komen niet buiten.

   23.09.2020 12:15 Rowanne:
   Copyright © All Rights Reserved. Provincie Drenthe.

  Ten anker

  Vond