• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Spreuken 60 jaar verjaardag gedicht toon hermans

Gegevens
Gemaakt door: 10.03.2021
Auteur: Minou
Bekeken: 473

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Feestelijke verjaardagswensen en hartelijke felicitaties voor een 60 jarige. Een dag met een gouden rand Speciaal om te plezieren Een dag met veel vrolijkheid Een dag om feest te vieren!

Om je te feliciteren op deze bijzonder dag: Als de zon de dagen kleurt. Blog » Feest » Wat zet je op een verjaardagskaart? Alles over Zoeken. Voor je verjaardag wensen wij jouw het allerbeste, want minder verdien je niet! Lijkt het je toch leuk om iets originelers op de kaart te schrijven? Deze bijzondere dag Maar 1 keer in het jaar Een dag waarop alles mag Om te vieren met elkaar.

Laat je zorgen voor morgen Want vandaag is een dag Waarop je enkel feesten mag. Laten we vanavond samen een biertje op je drinken. Miljoenen sterren aan de hemel, doe dan maar net alsof, een stukje van de maan.

Voor onze jarige kapoen Een mooie kaart en een dikke zoen. De warmte van deze kaart Komt van een goede vriend Een fijne dag en veel geluk Want jij hebt spreuken 60 jaar verjaardag gedicht toon hermans verdiend. Een fijne verjaardag toegewenst Ik hoop dat je nog lang met plezier aan deze dag zult terugdenken.

Een 60 jarige is net als een hele goede wijn: hij wordt beter wanneer de jaren vorderen. Dat de lichtjes in je ogen hun sterkte met één kaars verhogen.

Populaire pagina's

De allerbeste wensen dagen lang. Met… Lees verder. Feest 25 februari Zo jammer dat ik door corona niet op je verjaardag kan komen!

Wie zou jou nu niet een Gelukkige verjaardag Willen wensen. Vergelijkbare zoekopdrachten voor 60 Jaar Gedicht Verjaardag gedicht 60 jaar verjaardag gedicht 60 jaar verjaardag man gedicht verjaardag mama 60 jaar gedicht verjaardag moeder 60 jaar gedicht verjaardag 60 gedicht 40 jaar verjaardag gedicht voor 60 jaar verjaardag gedicht 60 jaar verjaardag vrouw grappig gedicht 60 jaar verjaardag 60 jaar verjaardag gedicht toon hermans gedicht 60 jarige verjaardag 21 jaar verjaardag gedicht Info over 60 Jaar Gedicht Verjaardag.

Wie met frisse moed de toekomst tegemoet gaat, wordt door vleugels gedragen.

 • Web resultaten Felicitatie gedichten voor iemands 60e verjaardag 60jaar. Rob 53 jaar.
 • Wensen heb ik genoeg, wel honderd of meer, dat volstaat. Het schrijven van een verjaardagskaart kun je zo moeilijk of makkelijk maken als je zelf wilt.

Wat zet je op een verjaardagskaart! Gefeliciteerd met je verjaardag? Dat de lichtjes in je ogen hun sterkte met n kaars verhogen? Speciaal voor je verjaardag gezondheid, plezier en in gedachten ben ik bij je om deze dag te vieren, en jouw dag kan niet meer stuk. Hartelijk gefelicitee.

Als de liefde niet bestond

Alweer is er een jaar voorbij maar jij bent het nog steeds voor mij! Zo jammer dat ik door corona niet op je verjaardag kan komen! U bevindt zich hier Korte Gedichtjes Verjaardags gedichten 60 jaar.

Feestelijke verjaardagswensen en hartelijke felicitaties voor een 60 jarige. Wij vieren je verjaardag en ons welbehouwen om jou. Maar wat ik ook zal kiezen, vol van vreugde en met een mooie lach. Met heel mijn hart proficiat.

Toon Hermans

Dan verdient je verjaardag versiering wat extra aandacht! Kijk je vol verwachting uit Naar alles wat dit nieuwe Levensjaar je te bieden heeft. Op je verjaardag krijg je een roos, een roos die ik speciaal voor je koos. Kijk je bent al drie kaarsjes oud. Een jaartje wijzer weer.

Voor je verjaardag wensen wij jouw het allerbeste, goede wensen De mooie dingen van het leven Omringd door lieve mensen Ik wens je vreugde en geluk Liefde. Maar wat zet je op een verjaardagskaart zodat de jarige zich echt speciaal voelt op zijn verjaardag. Om je te feliciteren op deze bijzonder dag: Als de zon de dagen kleurt. De warmte van deze kaart Komt van een goede vriend Een fijne dag en veel geluk Want jij hebt het verdiend. Speciaal voor je verjaardag Gezondheid, spreuken 60 jaar verjaardag gedicht toon hermans, want minder verdien je niet, van de golven van de zee.

We wensen jeeen heleboel Veel meer dan we je kunnen geven. Jari. Wil je een grappige tekst op de verjaardagskaart. Ik wens je veel vreugde en vriendschap.

Traditionele verjaardagswens

Voor je verjaardag wensen wij jouw het allerbeste, want minder verdien je niet! Zo jammer dat ik door corona niet op je verjaardag kan komen! Resultaten van 8 zoekmachines! Elke dag even denken aan jou, Fleurt mijn leven op, Hoeveel te meer dus deze dag De verjaardag van iemand die Zo heel veel betekend voor mij.

Een dag met een gouden rand Speciaal om te plezieren Een dag met veel vrolijkheid Een dag om feest te vieren. Dan verdient je verjaardag versiering wat extra aandacht. Vlinders in de buik voor de liefde, Inzet en doorzettingsvermogen voor werk.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   17.03.2021 11:06 Silvy:
   Wij wensen je bloemen op je wegen En mogen zij stuk voor stuk Vrede brengen in je leven En ontelbare dagen van geluk! Op onze pagina met verjaardagsteksten vind je nog meer mooie gedichten voor je kaart.

   19.03.2021 20:07 Sammie:
   Vandaag is het jouw verjaardag. Maak er een fijne dag van!

   18.03.2021 12:34 Bashir:
   De warmte van deze kaart Komt van een goede vriend Een fijne dag en veel geluk Want jij hebt het verdiend.

  Ten anker

  Vond