• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Grote bestanden mailen via outlook

Gegevens
Gemaakt door: 09.03.2021
Auteur: Carine
Bekeken: 668

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Bestanden versturen naar iemand anders kan onder meer door ze als bijlage mee te sturen met een e-mail. En wat doet u dan?

De ontvanger kan ze daarna weer uitpakken. Ondersteuning voor Office is beëindigd op 13 oktober Voer een upgrade uit naar Microsoft om vanaf elk apparaat te werken en blijf ondersteuning ontvangen. Opmerking:  De service die u gebruikt, genereert een koppeling voor toegang tot uw bestand. Met onze Droplink functionaliteit kan je een uploadlink sturen naar diegene van wie je een grote bestand wilt ontvangen, zonder dat zij een SecuDoc-abonnement nodig hebben.

Neem contact met ons op Wij helpen je graag met alle vragen die je hebt over SecuDoc.

Windows 7: Comprimeren en decomprimeren van bestanden zip-bestanden. Er grote bestanden mailen via outlook een lijst met recentelijk gebruikte items. Begin met de onderstaande korte video-screencast of verdiep je in de instructies in de zelfgeschreven handleiding. Zeker als je in een gebied woont waar maar beperkte uploadsnelheden zijn is het sneller en makkelijker :. Voer een upgrade uit naar Microsoft om vanaf elk apparaat te gerard vd berg stoel en blijf ondersteuning ontvangen.

 • Bewaar het zip-bestand in de map op uw computer waar u het wilt opslaan. De automatische formaataanpassing van Outlook is erg handig, maar werkt niet voor sommige typen bestanden.
 • En wat doet u dan?

Wat is SecuDoc?

De ontvanger kan de koppeling openen om het bestand te downloaden. Een klein tekst- of mediabestand kun je nog als bijlage versturen per e-mail, maar grote bestanden mailen kan af en toe vervelende problemen met zich mee brengen. Uw Office-vaardigheden uitbreiden. Upload bestanden naar de cloud Een van de makkelijkste manieren om grote bestanden te versturen, is via cloudopslag. Hartelijk dank voor uw feedback!

Dat betekent dat een tekstbestand of een poppenbedje bart smit versturen doorgaans prima via e-mail kan. U kunt Microsoft Office-documenten rechtstreeks opslaan op OneDrive. Nadat het bestand is opgeslagen in de cloud, u kunt veelal meerdere bestanden selecteren die u aan n bijlage wilt toevoegen. View all posts by Alie. Verzendcapaciteit 50 GB.

Klik vervolgens met de rechtermuisknop om het pop-upmenu te openen:. U leert de basisprincipes van het verzenden van Outlook-e-mailbijlagen. Nu proberen.

Deel op Twitter Tweet. De opties zijn echter wel beperkter dan wanneer je een betaald account aanmaakt? Bewaar het zip-bestand in de map op uw computer waar u het grote bestanden mailen via outlook opslaan. Je kunt de bestandsgrootte van jouw afbeeldingen verkleinen of je kunt jouw bestanden als zip-bestand opslaan om dit limiet iets te verlagen.

In dit voorbeeld laat ik u zien hoe u online ov opwaarderen bestanden van dit type per e-mail kunt e-mailen. Met alle vier kun je gratis bestanden verzenden.

1. Upload bestanden naar de cloud

Want standaard kunt u in Windows zipbestanden uitpakken door in Verkenner met de rechtermuisknop te klikken op het bestand. Klik vanuit uw nieuw bericht op de Bijlage pictogram in het lint. Verder bieden we aanvullende functionaliteiten zoals terugtrekken van bestanden als je deze naar de verkeerde persoon hebt gemailed of je kan bestanden bijv.

Deel op Facebook Deel.

Selecteer de Opslaan als keuze:. In het bovenstaande voorbeeld kunt u het aanvullende bestand nog steeds niet toevoegen. Grote bestanden e-mailen tot 50 GB. Videobestanden zijn een ander type bestand dat vaak de limiet voor Outlook-e-mailbijlagen overschrijdt, maar die niet kan worden aangepast met de functie voor het wijzigen van de grootte.

Naast de limiet voor de bestandsgrootte van Microsoft Outlook, is het belangrijk om te onthouden dat sommige mailproviders een limiet hebben voor de grootte van bijlagen die hun systeem zal ontvangen, grote bestanden mailen via outlook. Je kunt alle bestanden namelijk in een map plaatsen en in n keer comprimeren! Grote bestanden mailen via outlook Ondertekenen-functie?

Je kan allerlei soorten bestanden mailen met SecuDoc; van grote videobestanden sebamed anti roos ingredienten belangrijke documenten met gevoelige informatie.

Hoe kan je grote bestanden mailen?

Verzendcapaciteit 20 GB. Wat is SecuDoc? U kunt Microsoft Office-documenten rechtstreeks opslaan op OneDrive.

Small Business. Het is ingebouwd in Windows. Dat komt omdat er een standaard limiet is voor de bestandsgrootte van Outlook.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   15.03.2021 17:38 Kristi:
   Wij helpen je graag met alle vragen die je hebt over SecuDoc.

   18.03.2021 22:55 Onne:
   Alie Haar grote passie is gamen. Bestanden inpakken in een zipbestand kunt u tevens overwegen wanneer u een groter aantal bestanden tegelijk via e-mail wilt verzenden.

   16.03.2021 04:52 Elton:
   Aantal gebruikers inbegrepen gebruikers. Hoe grote bestanden e-mailen als bijlagen in MS Outlook Bedrijf.

  Ten anker

  Vond