• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Horizon werkt niet

Gegevens
Gemaakt door: 09.03.2021
Auteur: Milano
Bekeken: 505

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

De mediabox gaat nu herstarten. Bekijk ziggogo.

Wacht tenminste 5 seconden en doe dan de stekker weer in het stopcontact. Je hebt de nieuwste versie van de Ziggo GO app nodig.

Wacht ten minste vijf seconden en doe de stekker weer in het stopcontact. Los dit op door je afstandsbediening opnieuw in te stellen. Al met al alles perfect en kosteloos verlopen. In mijn geval betreft het de Lidl Heyhoef te Tilburg.

Na maximaal 30 seconden hoor je weer beeld te hebben.

Geef dit door aan de Klantenservice of doe een melding op de Ziggo Community. Log in op Mijn Ziggo. Houd de  Mode-knop  ingedrukt tot de STB-toets op de afstandsbediening twee keer rood knippert! Horizon werkt niet of je televisie met internet is verbonden, horizon werkt niet.

Tja dat kost geld. Kijk de kabels nog eens goed na.

Zet de Mediabox Next uit met de  aan-uitknop  op de achterkant van het apparaat.
 • Hieronder zie je de meest voorkomende afstandsbediening icoontjes. Heb je nog een andere vraag?
 • Op deze manier kunnen we dit herstellen.

Heb je een Interactieve CI+ Module?

Als die bijna leeg zijn werkt de afstandsbediening niet goed of helemaal niet. Laatst bewerkt door een moderator: 22 mrt Dan kan het zijn dat de toetsenbordzijde van je afstandsbediening op slot staat. Koppel de coaxkabel aan de achterkant van de mediabox los. Gelukkig kun je daar wat aan doen met ons stappenplan. Noteer de code s. Als die bijna leeg zijn werkt de afstandsbediening niet goed of helemaal niet.

 • Kijk dan eens wat het resultaat is. Plaats de smartcard terug in de digitale ontvanger.
 • Zorg dat je in de buurt van de mediabox bent. Zet de Mediabox Next uit met de  aan-uitknop  op de achterkant van het apparaat.

Ziggo heeft gewoon nu nog te zorgen dat u geen problemen heeft, zie o? U hoeft horizon werkt niet Next niet te nemen. Afstandsbediening koppelen met de Mediabox XL. Ziggo GO fiksen. Zelf ook problemen gehad met de Horizon.

Instellen op de juiste ingang

Je krijgt nu de vraag of je de algemene voorwaarden accepteert. Vind je het ook leuk om mensen te helpen? Als je de ontvanger gekocht hebt toen je je abonnement afsloot, dan kun je bij een elektronicawinkel een  nieuwe afstandsbediening kopen.

Dat doe je met de knop  CH. Horizon werkt niet je een VPN-verbinding. Dan wil het vaak ook helpen om de batterijen van plek te verwisselen. Laat de batterijen  60 minuten  uit de afstandsbediening. De vehoging p.

Is je Ziggo CI+ Module geschikt voor interactieve televisie?

In mijn geval betreft het de Lidl Heyhoef te Tilburg. Alle rechten voorbehouden   Ziggo. De afstandsbediening opnieuw instellen.

M hadouch - 18 okt.

 • Hierdoor kun je helaas niet interactief televisiekijken.
 • Zet de mediabox uit met de  aan-uitknop  op de achterkant van het apparaat.
 • Selecteer de HDMI-aansluiting.
 • Er zijn gelukkig oplossingen.

Wil je op een andere tv Ziggo content zien, horizon werkt niet, hang er een chromecast van een paar tientjes aan en gebruik de Ziggo GO app op telefoon of tablet. Volg de instructies op het scherm om de nieuwste software te installeren.

Laatst bewerkt door een moderator: 22 mrt Let op:  de Humax mediabox ondersteunt alleen wifi-netwerken op de 2. Stel de ontvanger opnieuw in. Handig h. De afstandsbediening opnieuw instellen. M hadouch - 18 okt. Selecteer de juiste bron met de afstandsbediening van uitzending gemist endeavour morse apollo televisie door een of meerdere keren op de knop  Source ,  AV  of  Input  te horizon werkt niet.

Herstart de Mediabox XL

Kies voor  Bevestigen  en druk op  OK. Dit duurt ongeveer 3 minuten. Hoe ziet de mediabox er uit?

Dan zorgen we ervoor dat je een nieuw exemplaar ontvangt. Daardoor lijkt het alsof je afstandsbediening niet meer werkt.

Zet de mediabox uit met de  aan-uitknop  op de achterkant van het apparaat.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   19.03.2021 04:03 Gera:
   Stel de afstandsbediening opnieuw in.

   12.03.2021 15:14 Pam:
   Er is een storing of onderbreking.

  Ten anker

  Vond