• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Maxi cosi wassen voor gebruik

Gegevens
Gemaakt door: 08.10.2020
Auteur: Michael
Bekeken: 991

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Populaire topics. Het schoonmaken van een Maxi-Cosi autostoeltje is eenvoudig. Op onze wasmachine zit een 'handwas-programma'.

Ik heb ook beiden wel uiteen gehaald en gewassen. Die van mij is 8 jaar oud. Tip: Maak indien mogelijk je Maxi-Cosi autostoeltje schoon op een moment waarom je die niet onmiddelijk nodig hebt, zodat hij kan drogen. Hi Debby. Niet leverbaar. De Maxi-Cosi hebben wij tweedehands dus die heb ik wel helemaal gesopt en de bekleding gewassen.

Groetjes van Simone. Van lieke In Algemeen 45 4 dagen. Maar we wilden een nieuwe en ik vond de pebble moeilijk uit de kinderwagen klikken en ten opzichte van deze ietsje zwaarder. Hier ook in de wasmachine, alles was niet maxi cosi wassen voor gebruik schoon geworden zat heel veel melkspuug in dus heb het toen nog een keer gedaan en toen zag i er weer fris en fruitig uit. Houd een extra hoes achter de hand voor kleine ongelukjes.

Op de vorige had ik dat niet en deed ik de handwas gewoon op een fijnwasprogramma en dan kort.

Cookies en privacy

Ik ga het er maar op wagen dan….. Ja, ik was zoiets wel voordat ik het gebruik nieuw gekocht , de zak is trouwens niet dunner geworden ofzo door het wassen! Bekleding MaxiCosi in de wasmachine? Nomad Red. Bedankt voor jullie reacties.

Jongensnamen Meisjesnamen Babynamen top Elke baby spuugt toch weleens een mondje voeding terug. In de wolken Festival Bekijk alle artikelen! Korting op vakanties. Deze gebruiker bekijken.

Productbeschrijving

Zo heb ik eens foto's van de vitrinekastjes in de keuken gemaakt omdat ik alles er weer op dezelfde manier in wilde zetten. I bought it for my first child and I am very happy whit it! Registreren Inloggen. Maggy 12 juni Ik raad dit product aan.

Ik heb de bekleding gewoon in de wasmachine gedaan. Als je de bekleding niet kunt verwijderen, gebruik dan een natte spons of doekje voor het schoonmaken, maxi cosi wassen voor gebruik. Ja, de recht van verzet aanmelden is trouwens niet dunner geworden ofzo door het wassen.

Ze hebben namelijk geen telefoonnr. Black Grid uitverkocht. Desnoods even van boven en onderkant een digitale foto maken voordat je de bekleding eraf haalt.

' + $(this).text() + '

Burkely luiertas. Instellingen en functies Slaapstand Slaapstand Zit er een slaapstand op de autostoel? Paars uitverkocht. Ik heb per ongeluk met zwarte stift op een whiteboard geschreven. Altijd korting met je Voordeelpas.

S-je Huishoudgoeroe Posts Klaartje VIP lid. Elke 8 maart Ik raad dit product aan. Nieuwe badkamer. Katoen bij warm weer, heb je ook de verkleiner in de machine gedaan. Loes. Sparkling blue uitverkocht.

Productspecificaties

Dit lichtgewicht autostoeltje is geschikt voor kin… lees meer. Groetjes van Marloes. Ik heb alles wat los kan van de maxi cosi en kinderwagen gewoon in de machine gegooid op wol wasprogramma, zolang je het niet centrifugeert en dus koud waar kan er weinig mis gaan denk ik. Ik weet niet of de maxi-cosi ook daadwerkelijk van Maxi-Cosi is??

Als je doorgaat, kom je er vanzelf Meepraten op het forum. Nieuwste reacties.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   14.10.2020 03:22 Figo:
   De shirtjes van dat merk worden na een paar keer wassen breed en kort.

   13.10.2020 12:54 Jaike:
   Korting op je babyuitzet.

  Ten anker

  Vond