• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Outlook groep contactpersonen exporteren

Gegevens
Gemaakt door: 13.01.2021
Auteur: Anis
Bekeken: 93

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Ja Nee. Dit is normaal.

Er wordt een lijst getoond van alle mappen met gegevens die je uit Outlook kunt exporteren. Probeer om het bestand eerst naar je bureaublad te exporteren en het dan te zippen tot een gecomprimeerd bestand voordat je het verplaatst naar een USB-stick of netwerklocatie.

Als je naar een andere versie van Outlook exporteert, kies dan voor "Outlook-gegevensbestand. Cookies maken wikiHow beter. Stuur mij een e-mail als er nieuwe berichten zijn. Outlook of Over dit artikel.

Kies Exporteren naar een bestand. Stuur mij anwb visa card kosten e-mail als er nieuwe berichten zijn. Ga naar de locatie op uw computer waar u uw contactpersonen hebt opgeslagen, bijvoorbeeld in de map Documenten?

Bevestig waar het nieuwe bestand met contactpersonen wordt opgeslagen op uw computer en kies Volgende.

Kies voor "Naar een bestand exporteren. Als eerste nieuwe functies krijgen, outlook groep contactpersonen exporteren.

Methode 4 van Methode 3 van
 • Kies of u alle contactpersonen of alleen contactpersonen uit een bepaalde map wilt exporteren en selecteer Exporteren. Kies voor de optie "Openen en exporteren.
 • Alle rechten voorbehouden. Uiteraard kan ik u al het werk uit handen nemen en tegen uurtarief een kant en klare op uw situatie toegepaste Excel klaarzetten waar u alleen nog maar op de button hoeft te klikken.

Account Options

Nadat je het bestandstype hebt gekozen zal je gevraagd worden om de mappen te selecteren die je wilt exporteren. Čeština: Jak exportovat kontakty z Outlooku. Door gebruik te maken van onze website, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Als u uw contactpersonen hebt geëxporteerd als een CSV-bestand, kunt u Excel gebruiken om te zien wat er is geëxporteerd vanuit Outlook.

U kunt Excel gebruiken om de informatie in uw CSV-bestand bij te werken. De wizard "Importeren en exporteren" zal nu geopend worden.

Importeren en exporteren. Zie Contactpersonen outlook groep contactpersonen exporteren in Outlook voor informatie over het importeren van contactpersonen in Outlook Als het lint geen optie Bestand in de linkerbovenhoek heeft, werkt u niet met Outlook Stuur mij een e-mail als er vervolgreacties zijn.

Kies het account dat u wilt verwijderen en kies vervolgens Verwijderen. Dit bericht is geplaatst in Artikelen? Over dit artikel. Deutsch: Das Outlook Adressbuch exportieren.

Workaround voor het kopiëren contactpersonen van de ene groep naar een andere groep.

Ja Nee. Import and export Outlook email, contacts, and calendar Outlook-e-mail, -contactpersonen en -agenda importeren en exporteren. Bedankt voor uw feedback.

Klik op "Voltooien" om het bestand aan te maken op de locatie die je opgegeven hebt! Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. etina: Jak exportovat kontakty z Outlooku. Als je naar Outlook exporteert, kies dan voor "Outlook-gegevensbestand. In andere talen English: Export Contacts from Outlook, outlook groep contactpersonen exporteren.

Het kan zijn dat het gexporteerde adresboek te groot is om opgeslagen te kunnen worden op een gemiddelde USB-stick.

Wilt u meer weten?

Import and export Outlook email, contacts, and calendar Outlook-e-mail, -contactpersonen en -agenda importeren en exporteren.

Overige secties weergeven Vraag: Ik wil een adressenlijst of overzicht van contactpersonen uit Outlook Contactpersonen in Excel Voor een adressenlijst of overzicht van klanten in Excel wil een organisatie vanuit verschillende Outlook accounts alle gebruikte contactpersonen bij elkaar in Excel hebben staan.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Er wordt in Outlook geen bericht weergegeven wanneer het exporteren is voltooid, tenzij u exporteert naar een Outlook-gegevensbestand.

De wizard "Importeren en exporteren" zal nu geopend worden en je een lijst geven sidetables achter bank alle mogelijkheden die je hebt om gegevens te importeren outlook groep contactpersonen exporteren exporteren, outlook groep contactpersonen exporteren.

In een dialoogvenster wordt gevraagd vanuit welke accountfolder in Outlook de Contactpersonen moeten worden gexporteerd. Deze button roept de opgestelde en toegewezen macro aan. Outlook of Opmerking:  U kunt slechts n map tegelijk exporteren. Geef het bestand met contactpersonen een naam die je je gemakkelijk zult kunnen herinneren. Zoek de map "Contactpersonen" op! Stuur mij een e-mail als er vervolgreacties zijn.

Gerelateerd

Español: exportar un libro de contactos en Outlook. Selecteer "Contactpersonen". Kies in Exporteren naar bestand in de wizard Importeren en exporteren en kies dan Volgende.

Outlook of Selecteer "Conctactpersonen". Opmerking:  U kunt slechts n map tegelijk exporteren, tenzij u exporteert naar een Outlook-gegevensbestand!Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   14.01.2021 02:46 Danice:
   In andere talen English: Export Contacts from Outlook. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

   13.01.2021 09:45 Christina:
   Scrol naar beneden naar de sectie "Exporteren" en klik op "Exporteren". Als u de computer met Outlook van een iemand anders gebruikt, kunt u nu uw account verwijderen uit zijn of haar exemplaar van Outlook.

  Ten anker

  Vond