• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Verlichting auto blijft branden

Gegevens
Gemaakt door: 10.12.2020
Auteur: Anoushka
Bekeken: 643

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Re: koplampen blijven branden Bericht door kaleido 1 » zo jun 12, am Daarom vroeg ik het ook mechanic , zit richting contact van deurslot te denken of een draadbreuk in de doorvoer tussen deur en deurstijl , om mee te beginnen. Je kan ook de 2 stekkers losmaken zitten vast aan je zekeringenkastje bij de pedalen dan even kijken of je licht blijft branden. En dan gewoon de desbtreffende zekering eruit halen.

Zou die knop zelf stukken kunnen zijn? Re: dashboard verlichting blijft branden Bericht door bjl80 » vr 30 apr, Je bedoelt dat na drie dagen de hele auto uitgaat Lege accu? Start ik eerst en vervolgens de lampen aan, dan gaat er geen lampje branden. Page of 1. Er wordt nooit zoveel gelogen als na een jachtpartij, tijdens een oorlog en voor een verkiezing. Re: dashboard verlichting blijft branden Bericht door gfgf » vr 30 apr, Kan ook geen kwaad om even de toestand van de accu te laten testen.

Stel je eigen eerst even voor in het Wie is Wie topic.

Snel reactie plaatsen. Bericht: 8. En de belangrijkste vraag. Waaraan verlichting auto blijft branden dit liggen. Forumoverzicht Contact! Heb dat ook eens gehad bij de gewone koplampen, zit in de zekeringkast naast het linker ventilatierooster, de soldeerpuntjes in de printplaat van de schakelaar achter het stuur waren warm geworden en gesmolten en maakte kontact continu met een ander soldeerpuntje. In het instructieboekje kan je vinden welke dat is.

 • Dit proces wordt gebruikt om automatische plaatsing van berichten door computerscripts te voorkomen.
 • Citeer Bericht door Edwins40 » do 05 nov , Vanmiddag heb ik mijn interieurverlichting vervangen met led-jes. Mooi zo, bedankt aan onze forumleden om de mens een hand te helpen met advies.

Opel > Binnenverlichting blijft branden

Lid sinds: 26 feb Berichten: Hier zit ook een controlelampje voor de verlichting in. Bericht: 5 Re: verlichting blijft branden ik hoop dat hij bedoelt dat hij ook de schakelaar op off heeft staan Re: Interieurverlichting blijft branden op auto-stand Micro switches in de deursloten gaan vaak kapot en de solderingen laten nog wel eens los, ik denk dat linksvoor de hoofdverdachte is.

Zit een dikke bout en die zit erg avst Als die er af is ben je er nog niert, want je stuur wil gelukkig ook niet meteen los.

 • Bericht door stefan lubezuk » vr 06 nov , Sinds 04 Leeftijd 47 Posts 3.
 • Je kan eerst eens de massadraden van je koplampen eens controleren door parallel een masssadraad te leggen, maar ik denk dat het probleem centraal zit.

Het uit moeten draaien van de schakelaar duidde al op een probleem. Bericht door Edwins40 ma 09 novam Ik moet de normaal de schakelaar ook uitdraaien?

V40 2. Re: koplampen blijven branden Bericht door dotten zo jun 12, verlichting auto blijft branden, Snapt de grap niet. Niet iets van een kortsluiting of dergelijke Die rabobank tijdelijk rood staan verhogen daar is vaak een probleem.

Account Options

Bij de dealer voor euro nieuwe kabelboom laten leggen, gelukkig heeft het schadebedrijf de hele reparatie vergoedt. Wat gebeurt er als je bv alleen rechtsvoor open doet en dan weer sluit? Bericht: 13 Re: verlichting blijft branden nee, dan haal je je stuur los, en dan de kappen om je ruitenwisser en lichtschakelaar los.

Maar daar verzinnen we wel verlichting auto blijft branden wat op. Bericht: 7. Verlichting blijft branden bij uitschakelen van verlichting. Deze schakeling heeft een gebruiker nodig, ga ik zo meteen proberen. Kijk, omdat een led geen echte verbruiker is en daarbij stroom geschakelt is i.

Haal de lamphouders achter er eens uit en kijk of de massa misschien slecht kontakt heeft. RE: Verlichting blijft branden bij uitschakelen van verlicht zo mei 04, Ik kan het lastig op de foto in jouw projekt-topic, maar zo te zien heb jij een "Alfa-control" in je middenconsole? Bericht: 11 Re: verlichting blijft branden Heb dat ook eens gehad bij de gewone koplampen, wat bleek, de soldeerpuntjes in de printplaat van de schakelaar achter het stuur waren warm geworden en gesmolten en maakte kontact continu met een ander soldeerpuntje, waardoor het licht bleef branden.

Ik heb mijn mistlichten ook al geprobeerd, Geen mogelijkheid toe. Aantal rondjes Nrburgring: 7. Bericht: 19 Re: verlichting blijft branden rot probleempje kan van alles zijn, maar dat had als resultaat enkel dat ik mij een idioot voelde, waarbij, verlichting auto blijft branden, heb datzelfde al keer gehad had broer mijn dorpel gelast en toen belde hij: je stadslicht blijft branden.

Heeft iemand een idee verlichting auto blijft branden dit uit te krijgen. Re: koplampen blijven branden Bericht door kaleido 1 zo. Interieurverlichting blijft branden op auto-stand. De binnenverlichting blijft nog altijd branden.

Bericht door kaleido 1 » zo jun 12, am. IS 2min werk. Ik heb er mijn verlichting dan maar weer aangehangen en die brandde ook niet.

Heb mijn dorpels destijds laten lassen en toen deed een heleboel niks meer. Als de zekeringenkast een slechte massa heeft krijg je vage klachten zoals jij beschrijft, electrische ramen die alleen werken bij brandende verlichting etc. Oorspronkelijk geplaatst door DaggieBe Bekijk Berichten, verlichting auto blijft branden. Forum Regels.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   18.12.2020 05:12 Marlou:
   Re: koplampen blijven branden Bericht door dotten » zo jun 12, am Binnenverlichting gaat gewoon aan, grootlicht etc alles werkt naar behoren.

   13.12.2020 12:11 Randolf:
   Alvast bedankt voor het meedenken en een prettig weekend!

   11.12.2020 18:19 Kalina:
   Dat motortje is dat niet je koplamphoogteregeling?

  Ten anker

  Vond