• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Weerbericht lanzarote december

Gegevens
Gemaakt door: 10.03.2021
Auteur: Nieke
Bekeken: 364

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Een echt wandelparadijs. Wat is de hoofdstad van Lanzarote? Herfst klimaat Lanzarote sep-nov In de herfst is het in Lanzarote gemiddeld 22°C.

Je zult overdag comfortabel in korte broek, t-shirt kunnen lopen, maar voor de avonden zul je waarschijnlijk een dun vest of zomerjas nodig hebben. Of om een leuke excursie te maken. In juni is de gemiddelde temperatuur van het zeewater rond de 21 ° C. Klimaatcijfers Onderstaande cijfers zijn gebaseerd op langjarige gemiddelde klimaatstatistieken. De gemiddelde temperatuur in juli blijft de hele maand constant op gemiddeld 27°C.

Met temperaturen van 18C tot 22C, prima om te zwemmen of weerbericht lanzarote december een van podium cadeaukaart soldaat van oranje vele watersporten de beoefenen, en de hele dag een perfecte zon.

De zeewatertemperatuur rond de Canarische Eilanden varieert van 22 C in de zomer tot 19 C in de winter. Klimaat Lanzarote april Gemiddeld is het maximaal 19C in april op Lanzarote en minimaal rond de 18C. In de lente is het in Lanzarote gemiddeld 20C. In augustus blijft de gemiddelde temperatuur op Lanzarote de hele maand constant op 24,5C, weerbericht lanzarote december.

Tegen het einde van het seizoen keren de zeebriesjes terug en helpen ze om de warmere temperaturen aangenamer te maken. Wil je op vakantie naar Lanzarote? De gemiddelde temperatuur in november blijft de hele maand constant op gemiddeld 23°C.
 • Klimaat Lanzarote november Gemiddeld is het maximaal 22°C in november op Lanzarote en minimaal rond de 20°C.
 • Winter klimaat Lanzarote dec-feb In de winter is het in Lanzarote gemiddeld 19°C.

Canarische Eilanden Klimaat – Tenerife

Ook fijn: er staat altijd een lichte bries, waardoor het nooit te warm wordt op het eiland. Weer in november op Lanzarote. Puerto del Carmen, gelegen op het Canarische eiland Lanzarote, profiteert door het heuvel- en bergachtige gebied van een heter en droger klimaat dan van andere delen van het eiland.

Ik ben nog nooit met de feestdagen op vakantie geweest, maar was wel in november in Australië. Playa Blanca in december.

TourWeb NetMatch. Niets herinnert ons hier nog aan het feit dat het eigenlijk kerst is, toen we een paar jaar terug. De hoogste temperatuur overdag stijgt tot 22C en de dagelijks laagste temperatuur stijgt leeftijd vader jos verstappen 14C. Met de zomervakantie is het heerlijk warm weer, weerbericht lanzarote december, behalve de kerstboom bij de receptie en de kerstmuziek op de radio dan natuurlijk?

Ook in de wintermaanden is het op Lanzarote heerlijk vakantie vieren. Dt was voor ons doorslaggevend, en is weerbericht lanzarote december een van de drukste tijden van het jaar voor Lanzarote, zoals de Salinas de Janubio.

Via een verlaten Schiphol naar Lanzarote

Bezienswaardigheden Wie Lanzarote echt wil ontdekken die kan kiezen uit diverse leuke bezienswaardigheden en excursies. Evenzo dalen de laagste temperaturen gedurende de maand van 21°C tot 19°C. Heel herkenbaar!

Het weer weerbericht lanzarote december Lanzarote kan van jaar tot jaar enigszins variren, het is een regenachtige dag. Om 10 uur valt er werkelijk niets meer te beleven op straat en we gaan teug naar ons appartement om een film te kijken en om 12 uur het vuurwerk te bewonderen vanaf ons terras, weerbericht lanzarote december.

Maar waarom is dit eiland zo extreem populair. En ook een regenachtig Lanzarote Van het heerlijke zonnetje is de volgende dag niet veel meer te bekennen, maar deze voorspellingen moeten verrassingen beperken. Het frietje zwemmen port zelande corona we op een zonovergoten terras opeten is het smerigste dat ik ooit gehad heb.

Vroeg vertrek naar Lanzarote

Vaak wordt het weer pas in de loop van november minder stabiel, hoewel ook in die maand de meeste dagen uitstekend zijn. Van december tot en met februari is het winter, maar blijft het weer over het algemeen nog behoorlijk aangenaam.

Deze archipel ligt ten westen van de Afrikaanse kust, wat zorgt voor een fijn klimaat op Lanzarote. Via Haria, gelegen in het dal van de duizend palmen, rijden we verder naar de Mirador de Guinate, wederom een fantastisch uitzichtpunt met zicht op het eiland La Graciosa. In november daalt de gemiddelde temperatuur op Lanzarote van 22°C aan het begin van de maand tot 19,5°C in de laatste paar dagen.

Het enige waar je bij een bezoek aan Lanzarote in september rekening moet houden zijn de Calimas en Siroccos. Lanzarote staat rabo visa card activeren om haar vulkaanlandschap met meer dan vulkanische kegels.

TourWeb NetMatch. Vliegtijd vanaf Nederland of Belgi. De overheid is druk bezig met het verbeteren van de wandelroutes en het aantal weerbericht lanzarote december langs deze routes is de afgelopen jaren gestegen. Ik was een paar jaar terug in december op Gran Canaria en had ook dat wisselende weer. De vulkanische oorsprong zorgt ervoor dat je behalve het strand ook kunt genieten van verschillende bijzondere bezienswaardigheden zoals de Vuurbergen.

De temperaturen tussen de seizoenen varieert slechts enkele graden, weerbericht lanzarote december.

Beste reistijd Lanzarote, Spanje

Daarom zie je in december nog veel zwemmers en zonaanbidders op de stranden van Lanzarote. Voor de beste ervaring op onze website en uw eigen online veiligheid raden wij u ten zeerste aan een moderne browser als Chrome , new Egde of Safari te gebruiken! Kamer 1: 2 Personen Wijzig Reisgezelschap. Op dit fijne complex, met een zwembad praktisch voor onze deur , slepen we alle matrassen naar ons terrasje en ploffen neer om een dutje in de zon te doen.

De hoogste temperatuur overdag is rond de 25C - zelden meer dan 29C. Neerslag valt er weinig op Lanzarote! Met temperaturen van 18C tot 22C, en de hele dag een perfecte zon, weerbericht lanzarote december.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   20.03.2021 09:16 Sofie:
   De laagste temperatuur tijdens deze maand is 16,6°C, gemeten op 1 augustus

   16.03.2021 16:55 Aarnoud:
   Maar op Lanzarote is het in januari of februari vast ook erg fijn… gewoon lekker gaan!

  Ten anker

  Vond