• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Ah bonus pas

Gegevens
Gemaakt door: 10.02.2021
Auteur: Jurren
Bekeken: 735

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Persoonlijke aanbiedingen zijn alleen geldig met een geactiveerde Albert Heijn Bonuskaart. Goed om te weten: Om je Bonuskaart te activeren, vragen we je om je Bonuskaartnummer en een aantal persoonlijke gegevens.

Bevestig dat je profielen wil koppelen na het lezen van meer informatie. Het beste van Albert Heijn. Onze prijzen zijn al laag, maar elke week worden er veel producten nog lager geprijsd. Je herkent ze aan de oranje prijskaartjes in de winkel en online. Om er zeker van te zijn dat de klant oud genoeg is, controleren we de leeftijdsgrens op een wettelijk geldig legitimatiebewijs van de klant.

De Bonuskaart kost niets en je kan er bij de servicebalie van elke AH een krijgen.

Als je jouw Bonuskaart kwijt bent geraakt, kan je een nieuwe aanvragen aan het onthaal van jouw Albert Heijn. Als je deze nog niet hebt kan je deze direct aanmaken bij de activering van je Bonuskaart, ah bonus pas. Elke kaart heeft namelijk een uniek nummer. Over de Bonuskaart Onze prijzen zijn al ah bonus pas, maar onthoudt wel dat je dan mogelijk Air Miles en persoonlijke korting misloopt.

De caissire kan je dan alsnog de Bonuskorting toekennen.

Spring naar inhoud. De belangrijkste voordelen op een rijtje:.

Zo maak je sandalen van afgedankte autobanden

Om gebruik te maken van je persoonlijke aanbiedingen, dien je deze in je Albert Heijn app te selecteren en te activeren. Je hebt een eigen e-mailadres nodig om de activering te bevestigen. Handig als jij de ene keer boodschappen doet, en jouw partner de andere keer. De Bonuskaart kost niets en je kan er bij de servicebalie van elke AH een krijgen.

In 5 stappen activeren Maak een profiel aan op ah. Je kan jouw Albert Heijn-profiel koppelen aan dat van iemand anders. Hierna worden deze gegevens onomkeerbaar versleuteld.

Winkels Zakelijk Klantenservice. In principe ontvang je alleen korting met een Bonuskaart, ah bonus pas, die je ook anoniem kan gebruiken. Belgi: Voor onze klanten in Belgi is het nog niet mogelijk om een digitale Bonuskaart aan te vragen. Het koppelen doe je zo: Ah bonus pas in op je profiel. De persoonlijke aanbiedingen zijn ook van toepassing op online reserveringen.

De belangrijkste voordelen op een rijtje:

Jouw persoonlijke aanbiedingen gelden alleen bij Albert Heijn Nederland. We kijken naar welke producten je bij ons koopt. Je hebt een eigen e-mailadres nodig om de activering te bevestigen. De belangrijkste voordelen op een rijtje:.

Persoonlijke aanbiedingen zijn geldig gedurende 1 week, weet dan dat je Nederlandse Bonuskaart alleen geldig is ah bonus pas Nederland, tenzij anders vermeld.

We kijken naar welke producten je bij ons koopt? Woon je in het grensgebied met Belgi. Een e-mailadres kan maar voor n Bonuskaartnummer worden gebruikt. Ben je nieuw op  www.

Navigatiemenu

In de Nederlandse winkels kan je ook digitaal sparen voor Koopzegels of spaarzegels voor spaarcampagnes op vertoon van je Bonuskaart. We vragen je om je Bonuskaartnummer en een aantal gegevens zoals naam, geslacht, adresgegevens, e-mailadres en geboortedatum. Je kan met je kaart zelfscannen in de winkel en als je je hiervoor aanmeldt kan je ook gebruik maken van de AH Sleutelservice.

Je registreert je Bonuskaart via mijn. Vul je profiel aan met je persoonlijke gegevens. Activeer je de Bonuskaart.

Haal meer korting uit je Bonuskaart door 'm te activeren. Online reserveren 0. Registreer dan wel je Bonuskaart in je profiel, ah bonus pas. Bekijk hier ons privacybeleid. In principe ontvang je alleen korting met een Bonuskaart, die je ook anoniem kan gebruiken.

Het koppelen doe je zo: Log in op ah bonus pas profiel.

Ontdek de voordelen van de Bonuskaart

Nadat je je Bonuskaart hebt geactiveerd, krijg je elke week een persoonlijke e-mail van ons. Spring naar inhoud. Persoonlijke aanbiedingen zijn geldig gedurende 1 week, zoals is aangegeven in de mail, tenzij anders vermeld.

Je hebt een eigen e-mailadres nodig om de activering te bevestigen! Over de Bonuskaart Onze prijzen zijn al laag, maar wekelijks worden er tal van producten nog lager geprijsd. Online bestellen 0, ah bonus pas.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   12.02.2021 05:30 Anouska:
   Laat je legitimatie zien!

   12.02.2021 02:31 Justine:
   In 5 stappen profielen koppelen Je kan jouw Albert Heijn-profiel koppelen aan dat van iemand anders. Als je een nieuwe kaart haalt, vergeet dan niet het Bonuskaartnummer dat op de achterkant van je kaart staat aan te passen in je  Mijn AH profiel.

   17.02.2021 16:16 Aantje:
   Je hebt een eigen e-mailadres nodig om de activering te bevestigen.

  Ten anker

  Vond