• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Ervaringen t mobile

Gegevens
Gemaakt door: 09.03.2021
Auteur: Nuran
Bekeken: 522

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Krijg het niet voor elkaar om internet te krijgen Vanaf 20 mei bezig en nog steeds geen internet 2 monteurs geweest en talloze telefoontjes gepleegd en niets opgeschoten.

Super slecht neem nooit een abonnemen.

Maar dat ik wel een nieuwe overeenkomst met hen kon sluiten. Klantenservice, die bleek gesloten kijkt voor zekerheid op kalender, ja, nog steeds Nooit meer iets van t-mobile. Voor zover ik kan zien zijn er nog steeds geen admin rechten. Waardeloze provider, past goed bij het chagrijnig klantenservice personeel.

In mijn geval met Opnemen! Het kostte me vervolgens vele malen bellen naar de klantenservice, ervaringen t mobile, en ook maandenlang doorlopend betalen van het fijne ongevraagde nieuwe T-Mobile contract voordat de zaak eindelijk werd stopgezet. Daar staat tegenover dat Ziggo wel meer extra's biedt die indirect toch betaald worden.

Zodra je dat hebt ervaringen t mobile krijg je automatisch spaarpunten op je account gestort. Ik had dit niet verwacht. Na hard nadenken zijn er eigenlijk geen pluspunten te bedenken voor deze oplichtersbende.

TMobile is een waardeloze provider en ik ben super kwaad, ik kan nog steeds niet werken.

T-Mobile alles-in-1 vergelijken

Slechtste provider ooit! Uw naam. Vervolgens de link gekregen om een afspraak in te plannen, maar dat kon pas 2,5 week later later. Hier was geen communicatie over. Terug naar vergelijking. Slechte service.

 • De een zegt ja hoor dat mag alleen moet u wel de monteur laten komen om het te controleren voor de garantie top. En de overstap geannuleerd.
 • Waardeloze provider, past goed bij het chagrijnig klantenservice personeel.

Bij de klantenservice hebben ze steeds weer een mooi praatje en mooie dealtjes maar uiteindelijk heb je er niks aan. Lees hun ervaringen, ervaringen t mobile, meningen en beoordelingen betreft T-Mobile Thuis om te ontdekken of zij tevreden zijn over dit telecombedrijf of niet.

Ervaringen t mobile nemen wij de nieuwste samsung voor mij of iphone voor mijn vrouw en betalen elke keer veel bij om de beste en maximale te hebben. Ben er zeker niet tevreden mee Enorme slechte service.

Klanten reviews

Als je eenmaal de bestelling hebt geplaatst zal deze gratis geleverd worden. Nooit meer T-Mobile thuis, na installatie heeft werkte alles prima. Deel deze hier met andere consumenten. De eerst volgende beschikbare moment is 20 oktober.

Uiteindelijk is mijn keuze gevallen voor T-Mobile nadat ik via twitter een aantal van mijn vragen had gesteld en deze uiterst netjes waren beantwoord, ervaringen t mobile. Heb pas internet genomen bij T-mobile en heb na twee dagen geen internet suede schoenen in de wasmachineik vind dit krankzinnig dat je door hen twee weken zonder nternet z. Misschien alvast een tip ervaringen t mobile t-mobile.

Helaas niet vriendelijke geholpen door zowel de manager als zijn collega. Wat nu. Verander dit naar router IPTV.

Meld je aan

T-mobile geeft 0 service.. Niet veel later van een Guidion Monteur een mail gehad om een afspraak in te plannen. Pakket te beperkt, slecht over geïnformeerd. JBS op om Langer dan 1 jaar klant. Het lijkt wel als of ik voor tmobile werk ik krijg geen service van hun maar ik bied zelf service voor tmobile om de problemen en fouten op te lossen!!

 • Alles mbt de overstap ging vloeiend.
 • Eerstvolgende mogelijkheid is pas over een maand.
 • Kafkaiaanse chaos.
 • Klantenservice bellen!!!

De televisie bufferd meerdere keren per avond, ervaringen t mobile, en de standaard huawei router heeft een zeer onstabiele wifi verbinding. Al 2 jaar klant en net gewoon mijn mobiel verlengt met een nieuwe samsung S6 voor een schappelijke prijs, ervaringen t mobile. Helaas blijkt dit niet waar te zijn. Verder moet je voor gebruik van het internet apart betalen terwijl dat bij andere ervaringen t mobile binnen de overeengekomen bundel valt.

Dan is het goed om je beoordeling over T-mobile met ons te delen op NederlandReview. En ben afgeserveerd met een e-mail dat het waarschijnlijk zeker 10 werkdagen gaat duren voordat ik een antwoord krijg of ik zonder boete het contract kan laten beindigen. Kut service van een kut provider nu al spijt dat ik bij dit gezwel ben gegaan.

Nadat ik ben gaan bellen, kwam ik na lang wachten van blond naar bruin uitgroei gesprek met de klantenservice.

Over T-Mobile

Heb zelf véél winkel ervaring en deze jongen snapt het wat een geweldige medewerker. Onbeperkt internet voor 70 euro per maand. Dit kan nagekeken worden via de wizard voor het afsluiten van een abonnement.

Ik kreeg vervolgens 2 dag en later een bevestiging van mijn bestelling. Het is onmogelijk om je eigen email in te zien terwijl gezegd wordt dat iets wordt toegestuurd. Zodra ik ervaringen t mobile was gelijk een gebeld of ik mijn mobiel kon wisselen voor een andere.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   14.03.2021 22:41 Yamna:
   De bekabelde lan verbinding valt steeds net even een paar seconden uit. Zij hebben hiervoor weer een monteur ingepland.

  Ten anker

  Vond