• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Hoe blokkeer ik een nummer

Gegevens
Gemaakt door: 26.09.2020
Auteur: Rodi
Bekeken: 84

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Categorie: Bellen en berichten. Wilt u niet meer bereikbaar zijn voor een specifiek telefoonnummer, omdat u geen contact wenst?

U kunt het verwijderen van een bericht niet ongedaan maken. Dat is dus mooi meegenomen! Je browser is verouderd Wil je graag alle functionaliteiten van onze website gebruiken? Home Telefoons Vergelijken Alle telefoons vergelijken Nieuwe telefoons. Telefoonnummers blokkeren: zo doe je dat!

Maar eerst: wat gebeurt er eigenlijk zodra hoe blokkeer ik een nummer een telefoonnummer blokkeert. Het blokkeren van een telefoonnummer werkt op elke telefoon anders? Hier is een stappenplan: Zoek de app op in de Play Store en installeer hem. Vanuit deze schermen kunt u geblokkeerde telefoonnummers, contacten of e-mailadressen toevoegen of verwijderen. Open de 'Telefoon'-app Aan de onderkant van het scherm vind je de knop 'Recent', klik hierop? Het is niet mogelijk reset upc mediabox alle nummers uit het buitenland te blokkeren.

Waarom cookies?
 • Wat betekenen deze knoppen? Telefoonnummers blokkeren op Android Android maakt het vrij gemakkelijk om een specifiek telefoonnummer te blokkeren.
 • Op een iPhone kun je niet instellen dat de telefoon anonieme oproepen blokkeert. Bekijk hieronder hoe je dat doet.

Onbekende telefoonnummers blokkeren

Meld je dan aan bij het Bel-me-niet Register op bel-me-niet. Onbeperkt internet - mobiele datapot - mobiel bellen - Telenet TV. Wij helpen je stap voor stap met de installatie van eSIM. Bijvoorbeeld of u ingelogd bent of niet.

Berichten deblokkeren. Podcasts Podcast Pub — Smart home gadgets: super handig! Binnen de EU kan je de internetbundel gebruiken, precies zoals in Nederland.

 • Hier is een stappenplan: Zoek de app op in de Play Store en installeer hem.
 • In de FaceTime-app tikt u op de knop 'Info'   naast het telefoonnummer, het contact of het e-mailadres dat u wilt blokkeren.

De snelheid in de praktijk is afhankelijk van het type telefoon, hoe blokkeer ik een nummer, de drukte op een zendmast en van de dekking in het gebied. Meestal kan dit via een nummer dat te vinden is via de site van de provider, soms kan het via de app van het bedrijf. Vervolgens ontvangt de persoon die je lastigvalt van zijn provider een waarschuwing! Waardering: 4,7 7 stemmen. Met Simyo Prepaid kan je je beltegoed op verschillende manieren opwaarderen.

Een telefoonnummer, contact of e-mailadressen blokkeren

Lezersreacties Deel je kennis of stel een vraag. We gaan er hierbij vanuit dat je door een bekend telefoonnummer wordt lastiggevallen, dus wanneer je degene zijn nummer ook daadwerkelijk kunt zien in je telefoongeschiedenis.

Zoek Uitgebreid zoeken.

Als je al een Adres postcode loterij wijzigen simkaart hebt, bedankt. We hebben reeds een reactie van je ontvangen, kan je ook kiezen voor eSIM.

U kunt het verwijderen van een bericht niet ongedaan maken. Simyo behoudt het recht om deze actievoorwaarden en actietarieven tussentijds te hoe blokkeer ik een nummer. De persoon of instantie die jij wenst te blokkeren kan je dus nog wel via een ander nummer bereiken! Met deze stappen blokkeer je een telefoonnummer op iOS, het besturingssysteem van de iPhone. Telenet Safespot.

Zo blokkeer je een onbekend telefoonnummer

Telefoonnummers blokkeren op Android Android maakt het vrij gemakkelijk om een specifiek telefoonnummer te blokkeren. In de FaceTime-app tikt u op de knop 'Info'   naast het telefoonnummer, het contact of het e-mailadres dat u wilt blokkeren. Helaas is het niet mogelijk om delen van telefoonnummers zoals landcodes te blokkeren, maar er zijn voor Android wel apps die dat wel mogelijk maken.

Kies voor Prepaid. Hieronder beschrijven we hoe je een bekend telefoonnummer blokkeert op de meest gebruikte Android-versie op een Samsung-telefoon.

De maximale tekenlimiet is Kies voor Prepaid van Simyo! Let op: hier zit wel een nadeel aan. Ben je geholpen. Een voorbeeld is de app Mr.

Privacy Eticket railrunner bestellen Disclaimer Sitemap. SeniorWeb biedt gratis informatie zodat ook u digitaal fit blijft.

Wat is het blokkeren van een telefoonnummer?

Voeg ons nummer   toe aan je contacten op je telefoon Stuur ons een berichtje. Lees hier alles over de iPhone 12 en de drie andere nieuwe iPhones! Wil je niet dat een bepaald telefoonnummer je via WhatsApp probeert te bereiken? Is dit artikel interessant voor u?

Op dit moment ondersteunen we die functie van de Apple Watch nog niet. Zo blokkeer je een bekend telefoonnummer op een Android-smartphone Er zijn verschillende versies van Android. Bekijk hieronder hoe je dat doet.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   02.10.2020 09:02 Louka:
   Telenet TV. Berichten : klik op Details en daarna op het i-symbool.

   03.10.2020 19:43 Heaven:
   Mail In de Mail-app opent u de e-mail met het contact dat u wilt blokkeren en tikt u vervolgens aan de bovenkant op het contact.

  Ten anker

  Vond