• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Ik zie er naar uit frans

Gegevens
Gemaakt door: 10.03.2021
Auteur: Samantha
Bekeken: 957

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

U heeft nu een taalkwestie en die kan echt niet wachten. Nederlands ik kijk er naar uit om u in april te ontmoeten.

Ontdek de unieke taalschat van Linguee. Frans Elle entraîne une ouverture anarchique des lignes aériennes au détriment de la sécurité, des conditions de travail, de la protection de l'envi­ronnement, de l'aménagement du territoire, au mépris du service public.

Frans J' attends avec impatience ce moment. Nederlands Ik kijk er echter naar uit dat Sir Leon Brittan hier in het Parlement zelf zijn vuile werk komt doen in plaats van daarvoor op iemand anders te rekenen. Ik kijk hier echt naar uit. Nederlands Ik kijk er in ieder geval niet naar uit dat een van mijn 18 kleinkinderen zou sneuvelen in een koloniale oorlog ter verdediging van Rusland.

Laat dan uw communicatie vertalen door de ervaren vertalers van Livewords. Frans met haar op is de benaming die in Vlaanderen in de volksmond gebruikt wordt voor het incorrecte Frans dat gesproken wordt door Nederlandstaligen die de taal nauwelijks of niet volledig beheersen. Nederlands Ik kijk er naar uit om samen met de lidstaten en het Europees Parlement deze wetgeving te introduceren en ons verder in te spannen om dit ernstige probleem in heel Europa aan te pakken! Provan gestuurd en we zien er naar uit om er in de toekomst uitgebreid over te debatteren, ik zie er naar uit frans.

Nederlands Daar zie ik naar uit.

Ik kijk niet naar de televisie. Je dois dire que je me réjouis de revenir devant ce Parlement au cours de la présidence britannique. Het onderscheid tussen mannelijke en vrouwelijke woorden speelt in de Nederlandse standaardtaal geen rol van betekenis, en zij die dit verschil in hun dagelijkse taalgebruik wel kennen Vlamingen, Limburgers, Twenten etc.

Menselijke bijdragen

Ik kijk er inderdaad naar uit om tijdens ons voorzitterschap nog het woord te kunnen voeren in dit Parlement. Ik zie er bijzonder naar uit. Je me réjouis de vous voir à Avril. Je dois dire que je me réjouis de revenir devant ce Parlement au cours de la présidence britannique. Wilt u intensiever met uw Franse zakenpartner communiceren?

Je me rjouis de vous voir Avril. Frans En tout cas, je n' ai pas envie de voir un de mes 18 petits-enfants tomber dans une guerre coloniale pour la dfense de la Russie.

Frans N'hsitez pas nous crire. Zo is het niet ongewoon om het volgende te horen uit de mond van Belgische Franstaligen:. Nederlands Ik kijk uit naar dat tijdperk. Krijg een betere vertaling met 4,, ik zie er naar uit frans, menselijke bijdragen.

Nederlands - Frans API oproep. J' attends la deuxième lecture avec impatience. Nederlands Ik kijk naar mevrouw Weber. Door invloed van het Nederlands en Vlaams op het Belgisch-Frans en het Waals komen daarin ook taalconstructies voor die op het Nederlands lijken.

Frans J'aurai le plaisir de vous rencontrer tous plus tard. Vertaal teksten met de beste automatische vertaaltechnologie ter wereld, ontwikkeld door de makers van Linguee. Nederlands Ik kijk ook daarom naar de nieuwe zittingsperiode uit. Omdat we snappen dat elkaars taal spreken de basis is van een prettige en efficinte samenwerking. Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie.

MWB Natuurwoordenboek

Nederlands Ik kijk er naar uit om samen met de lidstaten en het Europees Parlement deze wetgeving te introduceren en ons verder in te spannen om dit ernstige probleem in heel Europa aan te pakken. Livewords GO Dit bedenkt u niet van tevoren. Vertaalmanagement Geen omkijken meer naar het projectmanagement van een vertaling.

Ik kijk uit naar de tweede lezing. Ik kijk er zo naar uit ons cadeautje aan Biloulou te geven.

Frans J' attends verjaardagskaart oeps te laat avec impatience. Ik kijk uit naar uw standpunt. Nederlands Ik kijk hier echt naar uit. Linguee  en franais Inloggen Uitgeverij Voorwaarden Privacy. Ik kijk er met ongeduld naar uit dat Europa in de wereld de rol op zich neemt die past bij zijn economische ik zie er naar uit frans.

Hoe groot of klein uw vertaalvraag ook is, Livewords regelt het voor u. Frans J'aurai le plaisir de vous rencontrer tous plus tard.

Ook in de database

Nederlands we kijken er naar uit om verder samen te werken. Frans j'ai l'air d'une petite fille. Nederlands ik kijk ernaar uit om je te zien. Nederlands ik kijk er naar uit.

Ik geef hem een geschenk hier is hem meewerkend voorwerp laat zich correct vertalen als Je lui donne un cadeau. Ik kijk er naar uit om samen met de lidstaten en het Europees Parlement deze wetgeving te introduceren en ons verder in te spannen om dit ernstige probleem in heel Europa aan te pakken. Dit ik zie er naar uit frans voor Fransen belangrijker dan de taal volledig beheersen!Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   15.03.2021 05:58 Zenna:
   Nederlands Wij verheugen ons erop om u in juli te ontmoeten, tijdens ons bezoek aan het Europees Monetair Instituut in Frankfurt.

  Ten anker

  Vond