• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Kruidvat test licht positief

Gegevens
Gemaakt door: 14.01.2021
Auteur: Donja
Bekeken: 926

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Van baby tot peuter. Op dag 2 vóór de NOD hebben wij besloten om nog een pakje Action vroege zwangerschapstest te kopen.

Ik vind hem ook positief. Deze persoon is sowieso niet zwanger en heeft op die dag de  vierde en laatste Action test gedaan. Ook ik heb een vals positieve test gehad met de kruidvat plus test..

Even een andere test halen, deze vond ik zeer vervelend. Dit waren signalen voor mij waardoor ik dacht ik ga gewoon nog een test kopen. Van Minion1 In Babynamen.

Dit is bijvoorbeeld na een kwartier of langer.

Gisteren en vandaag testen gedaan die heel licht positief zijn. Deze ochtend wou ik dus met ochtend urine testen en in eens een super vaag plusjeheel moeilijk te zien. Ik heb pcos en mij RE: test kruidvat Bericht door t zo jan 13, kruidvat test licht positief, ik heb bij de kruidvat test al voorgehad dat er ook lidlde vuurwerk 2020 hl fijn vaag streepje kw. Registreren Inloggen. Groetjes Sabine!

Het 2e streepje kwam krap voordat de 5 minuten om waren… na die 5 minuten werd hij wel iets duidelijker maar nog steeds heel licht… Wat is jullie ervaring daarmee?

Heel licht streepje op de zwangerschapstest Clearblue

Ga ik doen! Meld je aan bij Ouders van Nu. Bericht door Gast » zo jan 13, am. En heb de andere testen van Kruidvat ook in huis, die probeer ik dan zondag. Bedankt voor het inloggen. Mijn Ouders van Nu Mijn account Uitloggen.

 • Voeg een kind toe.
 • Ergens deze week ongeveer mijn eisprong.

Als je vroeg test is het goed om een gevoelige zwangerschapstest te gebruiken zoals die van de Kruidvat en Trekpleister, kruidvat test licht positief. Dank voor je reactie. Je zwangerschapstest is niet zo gevoelig Hoe minder gevoelig de test, hoe lichter je streepje is. Hebben de test meegenomen naar smartphone vergelijken simlockvrij huisarts en die zei: ja dat is overduidelijk positief.

Dat bleef ook zo op alle andere dagen.

Het forum voor toekomstige en jonge ouders

Deel Deze Pagina Tweet. Dat vond ik persoonlijk erg frustrerend want ik zag soms wel een streepje en mijn man zag steeds geen streepje of een te lichte streep. De test is gewoon goed hoor dus je bent gewoon pril zwanger! Helaas is deze wel erg duur en je krijgt er maar 1 in het pakje.

Pluizje Bekend lid. Babynamen zoeken Jongensnamen Meisjesnamen Babynamen top Van Caatjemaatje In Overig 25 3 dagen. Jongensnamen Meisjesnamen Babynamen top Antwoord op de eerste vraag… JA.

Hi allemaal, Even een vraagje?

Ga naar pagina ...

Maar ik was zoooo nieuwsgierig. Welke merk is nou goed? Als je geduldig kan wachten is dat natuurlijk beter!

 • Ben in shock!
 • Ik ben dol op schrijven en het delen van mijn kennis en persoonlijke ervaringen op ZoZwanger.
 • Juno88 7 dagen.
 • Ik heb mijn testen vergeleken met die van hem en dat van hem was na afleestijd vele lichter dan dat van mij.

Even een andere test halen, deze vond ik zeer vervelend. Nu ben ik een dummie met ovu testen. Antwoord op de eerste vraag… JA, kruidvat test licht positief.

Hoewel dat heel zwaar en slopend kan zijn, helpt het wel om later een goede bevestiging te krijgen dat je zwanger bent. Altijd korting met je Voordeelpas. Yes zwanger gefeliciteerd? Kruidvat testen. Van Caatjemaatje In Overig 25 3 dagen.

Voorkom twijfel door de test goed uit te voeren

Ouders van Nu. Bericht door ano » zo jan 13, pm. Voorzichtig gefeliciteerd! Nod over 5 dagen.

Toen ik wel zwanger was mij was de kruidvattest ook negatief. Alle categorien Bekijk alle artikelen. Zeker niet voor dat geld. Kruidvat test heeeel licht positief Auteur.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   17.01.2021 01:18 Meagan:
   Zou alleen ik voor de zekerheid nog even de Kruidvat test 2v5 halen.

   20.01.2021 04:33 Nydia:
   Ik heb mijn testen vergeleken met die van hem en dat van hem was na afleestijd vele lichter dan dat van mij.

  Ten anker

  Vond