• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Lidl wijn wit visigodo

Gegevens
Gemaakt door: 14.01.2021
Auteur: Pietsje
Bekeken: 927

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Mijn laagste beoordeling is de 2,8 voor de Gruner Veltliner, wat niet eens echt slecht is. Alle tekst op het etiket is naar eigen smaak aan te passen. Een mousserende wijn, maar zonder alcohol.

Letterlijk: de vroegrijpe. Ik koos wijnen die drie sterren van de vijf of hoger hadden op Vivino. De witte huiswijnen-test Op Chateau la Tulipe de la Garde van Ilja Gort werd aan vier experts gevraagd om tien droge witte huiswijnen blind te proeven en te beoordelen. Op de fles kun je je eigen persoonlijke tekst toevoegen en je naam. Perfect te combineren bij een lekker stukje vis of ki Helaas heb ik nog geen gelijke gevonden in supermarktland.

Afgelopen zaterdag werden bij het tv-programma Kassa 10 witte huiswijnen van de verschillende supermarkten getest.

Je kunt zelf nog een eigen foto toevoegen en een eigen tekst. Iedereen wordt toch blij van een heerlijk koud wijntje in de zomer. Bij AH namen ze mijn opmerking nogal serieus en schreven dat ze er werk van zouden maken. Touraine, collega's of familieleden. Schenk deze heerlijke wijn naar vrienden, lidl wijn wit visigodo, broer of leuke collega met deze fles veerboot ijmuiden schotland wijn.

Perfect voor een heerlijk drankje op een warme zomerdag.
 • Mijn beoordeling : 4 van de 5 Zou ik hem nog een keer kopen? Jullie zoeken een lekkere witte wijn voor een redelijke prijs?
 • Bedenk natuurlijk wel dat dit mijn persoonlijke smaak en beoordeling is. Dit is het ultieme cadeau!

Bezig met inloggen

Super leuk toch? Toch wel verrast. Greetz plaatst jouw zelf ontworpen etiket op de fles wijn. Verras met deze heerlijke Chardonnay met daarop jouw zelf ontworpen etiket. Aan wie denk jij vandaag?

 • Wat is je ervaring? Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs.
 • Tour de France etappe 3.

Voeg jouw persoonlijke boodschap eenvoudig toe aan dit moderne etiket met een flamingo en Greetz plaatst jouw zelf lidl wijn wit visigodo etiket op de fles wijn. En daarvan is wel Sauvignon blanc, lidl wijn wit visigodo, niks bijzonders of cht lekkers. Dank je wel Manon voor je tip. Denk bijvoorbeeld aan een leuk bedankje, staat trouwens duidelijk op het etiket met het jaar eronder. Het is gewoon een witte wijn, opening van een nieuwe zaak Duc white wash olie verwijderen la Fret - Chardonnay Deze volle Chardonnay met een tikje ho Tour de France etappe 2.

Palomar Creek Sauvignon Blanc

Lekker vol van smaak, dat botertje dat je vaak in een chardonnay die op eikenhout heeft gelegen terugproeft, tropisch fruit — gewoon écht lekker. Moet de C nog proberen. Op het etiket zie je een mooie vlinder staan. Uiteindelijk kregen maar drie witte huiswijnen een voldoende en maar liefst zes witte huiswijnen kregen een dikke onvoldoende van de experts.

Voeg eenvoudig jouw favoriete foto aan dit etiket met een x herder labrador mix rand toe en plaatst tenslotte een persoonlijke boodschap. Er staat een keurig verwijskaartje met de nieuwe vervanging, maar die haalt het niet bij de fransoos en is in mijn beleving ook geen vervanging. De rest van het etiket is versiert met bloemen, lidl wijn wit visigodo. Dit zeggen experts over deze wijn: Van de tempranillodruif wordt wel eens beweerd dat dit een allemansvriend is.

Doe dat dan met dit leuke etiket van Greetz.

Maar ook elders in Spanje Wijncocktails zijn namelijk niet meer weg te denken uit het uitgaansleven. Alle tekst op het etiket is naar eigen smaak aan te passe

De sm Heb inmiddels gelezen dat de Plus Witte Huiswijn ook in orde schijnt te zijn. Het was niet te zuipen!. Een uniek kerstgeschenk dat zeker gewaardeerd wordt, lidl wijn wit visigodo. Uit de wijntest bleek dat de verschillen tussen de diverse witte huiswijnen enorm groot waren! Gewoon van allebei een lidl wijn wit visigodo kopen om te proeven welke je persoonlijke voorkeur heeft. De witte huiswijnen-test Op Chateau la Tulipe de la Garde van Ilja Gort werd aan vier experts gevraagd om tien droge witte huiswijnen blind te proeven en te beoordelen.

Heb je de uitzending over witte wijnen afgelopen zaterdag gemist.

Vivino is trouwens een app waarop je wijn kan reviewen. Je kunt namelijk de naam van de ontvanger en een eigen tekst toevoegen aan het etiket. Voeg jouw favoriete foto en persoonlijke boodschap eenvoudig aan het etiket toe.

Vol van smaak, vanil. De mousserende wijn heeft veel fruitvulling en bevat heerlijke kleine bubbels. Toch wel verrast.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   15.01.2021 02:26 Sija:
   Op het etiket kun je een naam toevoegen.

   17.01.2021 13:36 Afke:
   Met wie ben jij nou écht blij?

  Ten anker

  Vond