• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Minecraft enzoknol met dee

Gegevens
Gemaakt door: 10.03.2021
Auteur: Germen
Bekeken: 245

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

In  schaft hij een appartement aan voor YouTube 18 december

Had hij dat maar niet gedaan! In zijn tienerjaren is hij meerdere keren weggelopen van huis. Enzo ontkent dat. Enzo Knol. Dit wordt ook wel vloggen genoemd. Hij heeft namelijk de succesvolle man met schnor crewneck ontworpen. Op Instagram heeft hij 1,6 miljoen volgers.

Opa, onder andere op . Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze website. Enzo Knol, minecraft enzoknol met dee. Dat mag op …. Eugene is daarom ook vaker te zien in de vlog!

Trouw 26 december Op andere Wikimedia -projecten:.

Wie is Enzo Knol?

YouTube-kanaal Enzo Knol had zijn school niet afgemaakt en zat werkloos thuis. Geraadpleegd op 9 september Het gemis van een liefhebbende vader en stiefvaders waarmee hij niet kon opschieten maakte dat Enzo soms erg ongelukkig was. Deze filmpjes zijn vaak humoristisch bedoeld, maar soms snijdt hij ook serieuzere onderwerpen aan, zoals pesten of gescheiden ouders. Dit wordt ook wel vloggen genoemd. De YouTuber heeft hoogtevrees en twijfelde of hij er wel mee door wilde gaan.

Enzo woonde later als tiener nog enige tijd bij zijn vader in Assen.

 • Op andere Wikimedia -projecten:. Dat maakt hem de grootste Nederlandstalige YouTuber van Nederland.
 • Opmerkelijk: het is alleen via zijn webshop te koop en nergens anders. Enzo Knol is daarom vaker te zien in een man met schnor crewneck en zijn broer Milan in een knolpower crewneck.

Knolpower merchandise De verkoop van verschillende merchandise geeft fans de kans hen idool te promoten. Die man is zijn vader. De verbintenis met zijn kijkers is misschien daarom ook wel de grootste oorzaak van zijn enorme succes op het video platform YouTube. Had hij dat maar niet minecraft enzoknol met dee. Tevens is er in november een heus Knolpower boek uitgebracht.

Posts navigation

Zijn vader. En ook in heeft hij 2 awards gewonnen. Het blijkt dat de vader en moeder van Enzo en Milan al heel vroeg zijn gescheiden, toen de jongens nog maar een paar jaar oud waren. In mei bracht Dee haar eerste liedje uit: You!

Hoogtepunt: Enzo mag de Koningsdag in Assen openen. Ok Read more. Totdat de toen in Assen wonende jongen gezondheidsproblemen kreeg, minecraft enzoknol met dee. Trouw 26 december Hij komt ook geregeld voor in de vlogs van Enzo wat mede zijn populariteit verklaard?

Green screen

Opa, oma, broer Milan, broertje Sjen en moeder Irma. Dee — You! Hoi Enzo ik wil all heel lang de rainbowparkour map maar dat lukt bij mij niet kan je daar een exstra video maken hoe dat moet of nee dowloaden en dan druk je er een keer op en niet op dat peiltje maar in het midden en dan druk je op bewerken elemaal links onder groetjes Ricky.

Fans worden zelfs ongeduldig en vragen elke keer in de comments onder zijn video waar het blijft. Download de Enzo Knol survival map  hier helemaal gratis!

Vanwege de coronacrisis werd dit evenement in afgelast, minecraft enzoknol met dee. Categorien : Nederlands vlogger Nederlands youtuber Nederlands stemacteur? Knolpower Deze naam Knol is nu een merknaam geworden voor de geboren Drenth, een strijdkreet.

Inmiddels zijn er al duizenden verkocht. Zijn Snapchatnaam is enzoknol. Columnisten van de grote kranten geven hun mening over de breuk. Scroll naar beneden voor knolpower texture pack.

Wat is Minecraft?

En naar zijn vader hoefde hij al helemaal niet heen. Voor de eerste keer in zijn bestaan als vlogger gaat dit toch echt gebeuren. De broers weten nog steeds niet waarom. De ouders van Dee willen niet worden gefilmd.

Moeder: Irma Knol is inmiddels zelf ook wekelijks gaan vloggen. Noodzakelijk Noodzakelijk. Quotenet berekende het op ruim 3 ton op jaarbasis.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   15.03.2021 21:37 Raoul:
   Nieuws uit Enzo en StukTV sluiten vrede na slecht gevallen grap. Vlogger in het nieuws Een greep uit het nieuws waarin Enzo voorkomt.

  Ten anker

  Vond