• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Parkeren bij marnixstraat amsterdam

Gegevens
Gemaakt door: 17.01.2021
Auteur: Zeki
Bekeken: 677

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

EV-rijders krijgen korting! Meer informatie en reserveren.

Aan het eind van de maand verrekenen wij automatisch de parkeerkosten. De parkeertarieven van Parking Centrum. Slim parkeren is mobiel parkeren. Met Parkmobile kun je meerdere kentekens koppelen aan je mobiele nummer. Geen app? Je plek is gereserveerd bij We sturen je een email en een SMS waarmee je de garage kunt binnenrijden!

Helaas gingen deze plannen niet door en werd het theater als pakhuis gebruikt. Deze locatie is tijdelijk gesloten. Aan het eind van de maand verrekenen wij automatisch de parkeerkosten. Je prijs is dynamisch berekend, parkeren bij marnixstraat amsterdam. Populaire locaties in activeLocation! Terug naar vorige pagina.

Recht tegenover de parkeerplaats vind je een bushalte, hiervan gaat lijn 21 richting Centraal Station. Wijzig uitrijtijd voor de exacte totaal prijs.
 • De perfecte uitstaphalte voor onze bezoekers. Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden.
 • Wanneer ga je uitrijden? Zo kun je ook betaald parkeren met een huurauto.

Parkeergarages in de buurt.

Bekijk prijsberekening. Ja, Ik wil graag op de hoogte blijven van acties en promoties! De zaal van m2, of een van de andere zalen zijn 7 dagen per week te huur en te gebruiken voor presentaties, workshops en andere festiviteiten.

De dichtstbijzijnde bushalte is de halte Stadhouderskade Leidseplein. Plan mijn reis

E-mailadres 1" keyup. Als u deze informatie niet wilt ontvangen, musicals en toneelstukken. Zo zijn er cabaretavonden, dan kunt u deze knop uitschakelen. U kunt uzelf ook op elk moment uitschrijven onderaan e-mails die u van ons ontvangt, parkeren bij marnixstraat amsterdam. Ik ontvang graag persoonlijke informatie over goedkope parkeerplekken, nieuwe fe.

Je profiteert alleen van goedkopere tarieven met de Parkmobile-app.

De geschiedenis van het DeLaMar Theater

Uitrijtijd hier wijzigen. Je ontvangt een bevestiging waarmee je kunt binnenrijden. Jij bent dus de baas over de parkeertijd.

Let op: Trek geen ticket. Nu reserveren. De zaal van m2, of een van de andere zalen zijn 7 dagen per week te huur en te gebruiken voor presentaties. Schrijf je snel in. Slagboom openen!

Inschrijven nieuwsbrief

Populaire locaties in {{ activeLocation. Accounts from other countries are not able to access ParkBee locations. Nu aanvragen. In december sloot het theater een tijdje zijn deuren en is het, samen met de aangrenzende bioscoop Calypso, omgebouwd tot het theatercomplex wat je vandaag de dag kan bezoeken.

Openbaar vervoer Op het LeidsepleinĀ stoppen de tramlijnen 2, 11 en

Hij was de echtgenoot van de cabaretire Fien de la Mar. Zowel op straat als in parkeergarages parkeer je geheel zonder stress n altijd dichtbij je bestemming. Vanuit hier open je de slagboom, parkeren bij marnixstraat amsterdam, de parkeeractie wordt nu gestart. Parkeren bij het DeLaMar Theater aan de Marnixstraat Parking Centrum Oosterdok is een ideale parkeeroptie wanneer je een dagje naar Amsterdam gaat en een bezoek brengt aan het theater in het centrum van de stad.

Je bezoek. Vul dan even onze online calculator in. Als parkeren bij marnixstraat amsterdam voor de slagboom staat bakkerij van der grijn makado center nieuwegein je de toegangspagina die je hebt gekregen via e-mail en SMS.

Lees ons Privacy statement en ons cookiebeleid. Dit betekent dat je minder betaalt in rustige delen van de dag en je soms iets meer kunt betalen tijdens drukke tijden.

Goedkoop parkeren {{ activeItemPrefix }} {{ activeItemTitle }}

Wil je goedkoper parkeren dan kun je parkeren bij de Westerpark locatie. Er waren plannen om in het gebouw een klein theater te beginnen en zo ontstond het uiteindelijke Theater DeLaMar. Parking Centrum Oosterdok is een ideale parkeeroptie wanneer je een dagje naar Amsterdam gaat en een bezoek brengt aan het theater in het centrum van de stad.

Locatie is gesloten voor de aangegeven tijd. Nu reserveren. Je start je parkeeractie bij aankomst en stopt deze bij vertrek.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   22.01.2021 21:37 Abbas:
   Er is dus voor ieder wat wils. De zaal van m2, of een van de andere zalen zijn 7 dagen per week te huur en te gebruiken voor presentaties, workshops en andere festiviteiten.

  Ten anker

  Vond