• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Uitnodiging verjaardag 1 jaar met foto

Gegevens
Gemaakt door: 13.01.2021
Auteur: Leida
Bekeken: 611

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Leuke kinderfeestjes Een goede tip en nog duurzaam ook! Geboorte Best bekeken Geboortekaartjes.

Verder zoeken. Maak dan online een verlanglijstje aan en link die op het kaartje! Zo kunnen vrienden en familie tijd voor je vrij maken en genieten van het feestje voor de jarige. Filters ×. Het is leuk om bij deze speciale feestjes ook een uitnodiging voor de vriendjes, familie en andere verjaardagsgasten te sturen. De uitnodiging verjaardagsfeestje is niet alleen leuk om te maken, maar is ook een hele mooie herinnering voor later.

Inloggen Voornaam. Ben je benieuwd hoe je kaartje er in het echt uit ziet. Laat het weten en onze studio past het voor je aan. Eventuele gewenste bult onder tepel man. Als je er niet uit komt kun je altijd even contact met ons opnemen.

Verstuur je de kaartjes voor het kinderfeestje.

Uitnodiging eerste verjaardag maken

Pak de stiften en andere knutselspullen uit de kast en ga aan de slag met de eigengemaakt verjaardagsslinger. Zo voorkom je teleurstellingen en is echt iedereen blij. Maar je kunt dus ook beginnen met een blanco uitnodiging om zelf te maken. Laat je creativiteit de vrije loop en ontwerp zelf de uitnodiging voor de eerste verjaardag van je kind.

Organiseer een cakesmash fotoshoot. Zo kies je een kleur folie die bij jouw gewenste ontwerp past.

 • Maak de mooiste complete kaart op MyCards.
 • Verwijderd uit eigen collectie Deze kaart is nu verwijderd uit je eigen collectie.

Inloggen op account E-mailadres. Uitnodiging kinderfeestje Made for Moments. Begin met het zoeken van een uitnodiging in jouw stijl. Als je de kaartjes voor het kinderfeestje vr Cadeau 1 jaar Tip van ons: heb jij of je kindje speciale kado-wensen. Personaliseer deze dan in onze kaartenmaker.

Je kindje wordt één jaar

Bekijk  hier  alle soorten en categorieën uitnodigingen. Veilig winkelen en betalen. Dan ben je bij MyCards. De datum en tijd dat het bezoek welkom is.

Doe vooral wat bij jullie past! Uitnodiging kinderfeestje Made for Moments. Nog geen account. Contact Contactgegevens Contactformulier Inloggen Account. Of maak je zelf je kinderuitnodiging.

We helpen graag

Werkdagen van tot uur - 80 04 Of mail ons: info madeformoments. Uitnodigingen kinderfeestje Hoe oud wordt jouw dochter of zoon? Je kunt in de editor zelf mooie kleuren toevoegen door middel van een kleurcode. Kies uit de verschillende formaten kaartjes, bepaal welk achtergrondje je wilt en plaats afbeeldingen, foto's en teksten in de kaart.

 • Wachtwoord Wachtwoord vergeten?
 • Met deze handige tips organiseer jij in een handomdraai een geweldig kinderfeestje.
 • En kom je er niet helemaal uit?
 • Wist je dat je aan elke uitnodiging die je hierboven ziet goudfolie kan toevoegen?

Gratis hulp bij het ontwerpen Wij werken met veel plezier gratis en vrijblijvend enkele voorbeelden voor muziekmix maken macbook uit. En kom je er niet helemaal uit.

Creatief feestje. Ben je op zoek naar een uitnodiging voor een 1 jaar feestje. Maak je keuze uit n van de vele ontwerpen van kinderfeestje uitnodigingen voor een jongen of een meisje, uitnodiging verjaardag 1 jaar met foto. Meer weten. Het omzetten van een reguliere collectiekaart naar een kaart met folie is een gratis service van Team Made for Moments.

Kijk dan eens bij onze verjaardagskaarten.

Uitnodigingen kinderfeestje

Maak een leuke kaart met een fotocollage van het eerste jaar. Uitnodiging voor kinderverjaardag kopen Wil je een kant en klare uitnodiging voor een kinderfeestje kopen? Je kunt je uitnodiging nog feestelijker maken!

Verder zoeken. Eigenlijk kun je alles aanpassen voor de 1 jaar verjaardagsuitnodiging, uitnodiging verjaardag 1 jaar met foto. Een uitnodiging maken met foto is voor iedereen leuk.

Geef je kind een creatieve start Een kaart bedenken om iedereen uit te nodigen voor de eerste verjaardag van je kleintje: wij kunnen er geen genoeg van krijgen, maar misschien heb je zelf ook wel inspiratie om je kind een creatieve start te geven.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   14.01.2021 09:43 Issrae:
   Maak er een gezellig feest van met taart, slingers en ballonnen. Deze komen in 10 prachtige kleuren, waaronder goud, koper en zilver.

  Ten anker

  Vond