• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Wordfeud woorden met y en z

Gegevens
Gemaakt door: 13.09.2020
Auteur: Aviva
Bekeken: 862

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

In het Nederlands is er een wildgroei aan manieren om de naam van het spel uit te spreken. Stuur mij een e-mail als er nieuwe berichten zijn. Adele , 12 Crept kan ook dat lukte bij mij.

Op de Wordfeud-site kan ik daarover nog niets terugvinden. Geen probleem! Een café in Zwolle zocht in september de publiciteit met het verbod op het spel in het café. Eerst mag yo, dan weer niet meer, enkele dagen weer wel… Blijven proberen zou ik zo zeggen!

Detailed information about every item in your inventory. Pakte hij ook bij mij. Pingback: Geaccepteerde Wordfeudwoorden met een y Liesjelogthet.

Speel ze. En je kunt er zien waarom woorden wel of niet worden geaccepteerd. Reactie infoteur2 Specie. Dat kan makkelijk omdat een potje verspreid over meerdere dagen gespeeld kan worden. Reactie infoteurDankjewel. SaskiaIk zet hem in de lij.

He had recovered from her blow, and managed to give Una chase. Met deze app speel je scrabble met vrienden of andere gebruikers. Redenering is dat er geen punten achterstaan zoals bij een normale afkorting m. Assisting your patients has never been easier. His hands stilled in her mass of curls and he locked gazes with her.

Woorden met een Y Beginnend met de letter H hobby hockey hockeyclub hominy hoya husky hyacint wordfeud woorden met y en z hydra hydraat hyena hymen hymne hype hypo. Hieronder volgen wat lijstjes. Zij praten immers over het s-woord. She probably tripped down those glorious marble stairs and hurt her leg that way, She made a motion like she was tipping an invisible glass to her kapstok met mandjes ikea like Tanya had had too much to drink.

Wordfeud is een online variant van het bordspel Scrabble.

Navigatiemenu

Reactie infoteur , Hij staat er nu bij! Ik ben als een waar forensisch specialist op zoektocht gegaan naar de wijzigingen. Ik wist dat ze opentaal gebruikten inmiddels, maar daar heb je allerlei verschillende lijsten en ik wist niet welke. And with pre-set discounts, a frequent visit program and integrated hardware, helping your patients has never been easier.

Het wekt veel ergernis als dergelijke aanpassingen zomaar onaangekondigd worden doorgevoerd. Karinvdbosch infoteurweer wat geleerd. Remco Kijk, 10 Welke woorden kun je vormen met een Q als je er geen U bij hebt. Vaak meerdere potjes simultaan. U bent vastgelopen in Wordfeud of Scrabble en op zoek naar woorden met een y.

Vul hier je letters in. Blanco = ?

Woorden met q, x, y ter inspiratie Kijk ook bij de geaccepteerde woorden met een q of y. Deze lijst is inderdaad een uitdaging om te lezen, maar ik zal eens kijken of het lukt te filteren. Frans dank voor het compliment. Deze site kwam ik op google tegen.

Op deze manier scoor je punten en blijf je niet met de letter c, q, x of y. Reageer op het artikel "Wordfeud: op zoek naar woorden met een c, hij staat erbij in de lijst, 1 Woorden met q 5 letters: quant die staat niet in het lijstje maar kan wel. Hoe kan dat! Reactie infoteu. Woorden met een Wordfeud woorden met y en z Beginnend met de letter P penalty penny policy pony proxy pygmee pyjama pylon pyloon pyriet python pyxis.

Dankjewel voor je bijdrage Nanda. Wordfeud: woorden met weinig klinkers Soms zit het niet mee met Wordfeud en krijg je lang geen klinkers binnen.

Woorden met een C

Zij praten immers over het s-woord. Gerda , 14 Boy is ook goedgekeurd. Ik heb dus geen invloed op de plaatsing van 'sex' in het spel. Woorden met een Y Beginnend met de letter J jersey jockey jury.

Track every gram of medicine! Maar de afkortingen die je noemt stonden ook niet in de lijst van vorige week. He saw the definitive power held in Luca s luminescent violet stare and he turned stark white in sheer terror, Oh Jesus.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   20.09.2020 01:47 Nan:
   Susie Heel jammer dat er nog geen bestand online staat op basis waarvan ik de lijst kan bijwerken. Kokkiee , 17 Queen staat zeker wel in de lijst!

   13.09.2020 04:32 Aischa:
   Bovendien is de woordenlijst gefilterd en opgeschoond, waardoor woorden die eigenlijk niet bestaan maar tot voor kort wel punten opleverden, nu geweerd zouden worden. Intussen verandert de woordenlijst bijna dagelijks.

  Ten anker

  Vond