• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Airport eindhoven bus 401

Gegevens
Gemaakt door: 13.01.2021
Auteur: Bonita
Bekeken: 85

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Bijkomende informatie: heeft 17 haltes en de totale geschatte ritduur voor deze route is ongeveer 24 minuten. Geen internet beschikbaar?

Voor meer details Download de app. De OV in Nederland Wiki is weer open! Taal wijzigen. Het opstaptarief is een vast bedrag dat wordt gerekend wanneer iemand voor de eerste keer incheckt in de bus, tram of metro. Navigatie Hoofdpagina Recente wijzigingen Willekeurige pagina Hulp.

Opstaptarief Het opstaptarief is een vast bedrag dat wordt gerekend wanneer iemand voor de eerste keer incheckt in de bus, tram of metro.

Een dienstregeling is de planning van een buslijn in tijd en naar plaats. Op 11 december ging de concessie Zuidoost-Brabant van start.

Benieuwd naar de route van een buslijn, airport eindhoven bus 401. Op Kaart Bekijken.

Op 9 december werd op weekdagen eerdere rit naar Airport ingelegd. Geen internet beschikbaar?
  • Voor meer details QR-code scannen om de app te downloaden. Klik hier voor live aankomsttijden en om het volledige schema te zien voor de Eindhoven Airport - Eindhoven Station Bus lijn die het dichtst bij jouw locatie ligt.
  • Bravo Hermes in Netherlands 6 18 16 21 22 25 9 5 De populairste Urban Mobility App in Netherlands.

Hoe vind je een dienstregeling? Gebruik onderstaande zoekmachine om de dienstregeling van een buslijn te zoeken. Bedankt voor jullie geduld, lees hier meer over de status. Reisplanner Met onze reisplanner plan je makkelijk een reis van 'A naar B'. Melding sluiten.

Eindhoven Hurksestraat Bekijk volledig tijdrooster Ga naar station. Ga naar de content Ga naar het menu Ga naar de footer. Scannen om te downloaden. Lijnennetkaart Een lijnennetkaart is een plattegrond van een vervoersgebied airport eindhoven bus 401 alle buslijnen en welke route ze rijden.

Normaal dienstschema: - Dag Bedrijfsuren maandag - dinsdag - woensdag - donderdag - vrijdag - zaterdag - zondag .

Hoe vind je een dienstregeling?

Dienstne op bus beginnen om op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag. Gebruik de onderstaande zoekmachine. Dan krijg je een lijst te zien, type dan mogelijke namen in en je krijgt een selectie te zien. Lijnennetkaart Een lijnennetkaart is een plattegrond van een vervoersgebied met alle buslijnen en welke route ze rijden.

Bijkomende informatie: heeft 17 haltes en de totale geschatte ritduur voor deze wordfeud aid werkt niet is ongeveer 24 minuten. Door onze website te gebruiken ga je akkoord met ons cookiebeleid. Draag een mondkapje en vermijd drukte. Bedankt voor jullie geduld, lees hier meer over de status.

Scannen om te downloaden. Taal wijzigen.

Naar hoofdcontent. Alternatieve Wegbeschrijvingen Eindhoven Station. Kies eender welke bus haltes om hieronder actuele dienstregelingen en hun routekaart te bekijken.

Dienstregeling en halte-informatie Zoek je de dienstregeling van een van onze buslijnen?

Bekijk voor Bravo Hermes bus service waarschuwingen de Moovit-app. Dienstne op bus beginnen om op zondag, woensdag, adres of postcode Tip: Twijfel je aan de.

Hoe vind je een plattegrond met alle buslijnen. Airport eindhoven bus 401 Kaart Bekijken. Zoek op haltena? Naamruimten Pagina Overleg. Op 11 december ging de concessie Zuidoost-Brabant van start.

Eén ticket voor alle OV

Download de app. Kies eventueel een andere periode. Voor meer details QR-code scannen om de app te downloaden. Bravo Hermes.

Bekijk voor Bravo Hermes bus service waarschuwingen de Moovit-app. Voor meer details Download de app. Taal wijzigen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0