• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Border collie pups te koop fokker

Gegevens
Gemaakt door: 10.03.2021
Auteur: Jazzley
Bekeken: 389

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Op de site kunt u alles vinden over ons en onze honden. Ze groeien op in huiselijke kring.

Merksplas, BE Vandaag. Border collie pups bordercollie pups Border collie pups uit super lijn! Marek Szulen Venray. MM Megchelen. Lounge dogbed x cm Het ideale hondenbed voor binnenshuis.

Wat weet u over de border collie? Ze wonen bij ons in huis tussen de andere honden en in een druk huis houden dus worden goed gesoc From Lovely Borders Patrijsweg 13 VL Epe Meer informatie Wij zijn een kleine border collie kennel met af en toe een nestje uit volledig geteste ouders?

Onze puppy's Graag wil ik in het kort vertellen hoe wij werken: Bij de speurtocht naar een geschikte reu let ik op karakter, heupen en ECVO oogtest in orde zi, border collie pups te koop fokker.

Moeder aanwezig en zelf gefokt. Gereserveerd Vandaag Dagtopper.

Annelies Pittem. Dierenhof Debrabandere Harelbeke. Border Collie te koop Nog 1 reutje beschikbaar.
 • Nog 1 reu beschikbaar. Boechout, BE Gisteren.
 • Onze lieve schatjes zoeken hun forever home.

Sportief wandelmaatje

Gerelateerde zoektermen. De bekendste honden uit deze rasgroep zijn de Duitse herder , de Mechelse herder en de bordercollie. Naast de vereistte normen selecteren wij ook op karakter. Boechout Gisteren. Marek Szulen Venray. Wij Collie Passion Vzw stichting doen aan opvang en herplaatsing van Sheepdogs en kruisingen hiervan. De pups worden gevaccineerd, ontwormd en gechipt.

Het zoeken is altijd naar een evenwicht van lichamelijk en psychisch actief zijn, zodat de hond stabiel is en lekker in zijn vel zit en dan ook een goede aanvulling kan zijn voor een gezin.

Zie omschrijving 6 okt. Elsloo 3 sep. Een Mechelse herder weegt iets minder en is een echte spring-in-'t-veld. Maak uw tekstbord.

Over de Border Collie

Border collie pup De pups worden gevaccineerd, ontwormd en gechipt. De Border Collie Het karakter van de Border Collie is levendig, scherp reagerend, oplettend en intelligent.

Of probeer piagutjens gmail.

Op aanvraag. De ouders zijn onze honden en werken mee bij de ko. Michiels Herman Lier. Geregistreerd bij de raad van beheer. Heeft u zich ingelezen over het ras, BE Gisteren. Boechout, of bent u in aanraking gekomen met een bc en zo ja hoe. De Border Collie Border collie pups te koop fokker karakter van de Border Collie is levendig, scherp reagerend.

Bekijk hier fokkerprofielen

Onze moeder staat met ons ook op de foto Bij het eerste bezoek aan het nestje, kunt U uw eventueel partner of 1 vriend fam. De pups mogen in het weekend van 1 en 2 februari het nest verlaten Nice of you to Come Bye Hindeweide 18 EK Nieuwegein Meer informatie Fokker van de veelzijdige Border Collie die geschikt is voor alle sporten als schapendrijven, behendigheid, flyball, gehoorzaamheid, frisbee, doggydancing etc maar NIET als show- dan wel alleen huishond.

Lier 15 okt.

Ze groeien op in huiselijke kring. Wat bent u van plan met de hond te doen aan activiteiten. We hebben prachtige pups die onmiddellijk beschikbaar zijn. Teefje tricolor kleur avondjurk met split pup die.

Met een aantal lopen we wedstrijden, momenteel gaat Job en Simone erg… Type bedrijf: Hondenfokker. Weet u wat het houden en aanschaven van een hond gaat kosten, wat denkt u.

Wij zijn een kleine kennel in het midden van het land die werkwillige Border Collies fokken met een open en vrij karakter. Wij zijn actief met onze honden in diverse takken van de… Type bedrijf: Hondenfokker, border collie pups te koop fokker. Gent 29 sep.

Border Collie pups te koop

We testen op veel ras gebonden gebreken zoals bv Hd, ogentest, dna onder delen. Border collie pups te koop, ze zijn hier bij ons geboren beide ouders zijn dus ook aanwezig, ze worden sociaal en kindvriendelijk. Met ong. Wij fokken met border collie's uit showlijnen.

Hij heeft wat weg van een border collie qua uiterlijk. Border Motion gevestigd in Klein Zundert nabij de Belgische grens, we zoeken een kruising pup bordercollie x stabij. Hoi, vandaar ook onze naam en met een knipoog naar de oorsprong van ons ras?Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   18.03.2021 05:45 Ilco:
   Lier 15 okt. We hebben een prachtig nestje border collie pups bij ons geboren in huis.

  Ten anker

  Vond