• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Dagkaart parkeren amsterdam zuid

Gegevens
Gemaakt door: 11.03.2021
Auteur: Aris
Bekeken: 657

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Hiermee geeft u ons toestemming om u door middel van het gebruik van cookies en andere technologieën een persoonlijke ervaring te bieden. In grote steden wordt zelfs 15 procent van alle openbare ruimte gebruikt om te parkeren.

Contact bereikbaarheid en parkeren. De Pijp. Andere vragen? Met onze 1 parkeerapp zijn wachtrijen bij de parkeerautomaat verleden tijd. Zoek naar locatie, selecteer aankomstdatum en tijd en krijg het beste parkeeradvies. Wij ontwikkelen slimme technologie waarmee we bestaande parkeerplekken beter benutten.

Ook dat meldt de app voordat je gaat betalen.

Parkeerplaats reserveren: Mobypark Bij Mobypark vind je parkeergarages bij hotels of particulieren. Concertgebouw Amsterdam. De 3 grootste voordelen van ParkBee:. De Pijp. De app laat alle parkeerlocaties garages, terreinen en straatparkeren in Amsterdam zien met heldere tarieven. Wilt u dit ook.

Samen geven we ruimte terug aan de stad. Een parkeerboete omdat je net te laat terug was bij je auto voorkom je door mobiel te parkeren. Parkeer je in het centrum, dan loop je zo naar de belangrijkste bezienswaardigheden.
 • Amsterdam Amstel.
 • Selecteer de gewenste tijd en dag, wij berekenen direct de prijs voor jou!

Deals in Amsterdam

Bij Mobypark vind je parkeergarages bij hotels of particulieren. Je hebt de Parkmobile app nodig om binnen te rijden. Bezoek het Nemo Science Museum en ontdek de wereld van de wetenschap. Anne Frank Huis. Populaire locaties in {{ activeLocation.

Parkeren in Amsterdam, van woonboten en statige grachtenpanden. Dagkaart parkeren amsterdam zuid aan 't IJ. Goedkoop parkeren op locaties Altijd verzekerd van je parkeerplek. Let op: Trek geen ticket. Download de gratis Parkmobile app voordat je gaat parkeren.

De 3 grootste voordelen van ParkBee:

DeLaMar Theater. Parkeer overdekt in een van onze garages en reis verder vanaf RAI Amsterdam met de tram, metro, bus, trein, fiets of te voet. Waterlooplein Valkenburgerstraat

Zo betaal je nooit te veel en alleen voor de tijd die je daadwerkelijk parkeert. Holland Casino. Liever een romantisch avondje. Met het OV bent u binnen een half uur in hartje Amsterdam. Amsterdam Zuid.

Wat te doen in Amsterdam

Amsterdam is één van de duurste steden van Europa als het gaat om parkeren. Andere vragen? Kies een moment. Parkeren in Amsterdam, de stad van vlooienmarkten en boetiekjes, van woonboten en statige grachtenpanden. Goedkoop parkeren voor slechts 25 euro Vanaf.

 • Stedelijk Museum.
 • Ga je met de kinderen opstap?
 • Makkelijk je vakantie boeken en wereldwijd snel en veilig betalen.
 • Reis je liever met openbaar vervoer of, zoals de echte Amsterdammers, met de fiets naar het centrum?

Voldoende parkeerplaatsen Wij beschikken over ruim 4. Heineken Experience. Accounts from other countries are not able to access ParkBee locations. Van Gogh Museum. Daarnaast zouden wij voor u onze boodschappen op externe websites en aanbiedingen via social media op maat willen maken. Maar je kunt ook aan de rand van Amsterdam parkeren om vervolgens met de fiets of het openbaar vervoer naar het centrum te dagkaart parkeren amsterdam zuid.

Weesperplein Eerste Boerhaavestraat. Reis 1 eetlepel gram bloem liever met openbaar vervoer of, zoals de echte Amsterdammers.

Tot 30% voordeliger

Makkelijk je vakantie boeken en wereldwijd snel en veilig betalen. Wanneer je op de culturele toer wilt gaan kun je een concert bijwonen in het Concertgebouw Amsterdam, het DeLaMar Theater of een bezoekje brengen aan het Koninklijk Theater Carré. Parkeer overdekt in een van onze garages en reis verder vanaf RAI Amsterdam met de tram, metro, bus, trein, fiets of te voet.

De schone en goed bereikbare parkeergarages van Q-Park zijn verspreid over de hele stad, selecteer aankomstdatum en tijd en krijg het beste parkeeradvies. Amsterdam Centrum! Zoek naar locatie, van het centrum tot in de verste uithoeken van Amsterdam.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   20.03.2021 19:19 Gerriëtte:
   Hiermee geeft u ons toestemming om u door middel van het gebruik van cookies en andere technologieën een persoonlijke ervaring te bieden.

  Ten anker

  Vond