• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Hdmi macbook air

Gegevens
Gemaakt door: 06.01.2021
Auteur: Suman
Bekeken: 831

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Thijsstoel Amsterdam 28 september Als de Apple TV op hetzelfde wifi netwerk is aangesloten als jou MacBook kun je beginnen met streamen.

Qua draadloze oplossing doen de Apple TV en Chromecast weinig onder voor elkaar. Daarom hebben wij al een selectie gemaakt van de beste opties voor jou, zodat je bij ons altijd een goed model vindt. Goede kwaliteit duurzaam. MJansma 18 september Ik raad dit product aan. Heb je geen zin in kabels dan zijn er ook twee goede draadloze alternatieven waarmee je een MacBook aan de tv kunt koppelen.

Je hebt dus nog maar n verloopje nodig! Met de adapter gaat dit razendsnel. Dit was de goedkoopste, en dus ook gewoon goed genoeg! Vaak samen gekocht, hdmi macbook air. De Chromecast werkt min of meer hetzelfde als de Apple TV.

Meer informatie

Het was altijd al mogelijk om je laptop op je beamer of tv aan te sluiten, maar het was altijd wel gedoe. In allerlei lengtes. Hoe je een MacBook streamt naar de tv met Chromecast lees je hier. Macbook Air. Meest gekozen onder zakelijke klanten.

Past goed. Doet het perfect, zoals bijvoorbeeld waarschijnlijk uw muis en toetsenbord, hdmi macbook air. Dit is de oude standaard USB waarop nog steeds de meeste randapparatuur werkt, tot p. Het leek een fijn kabeltje, je kunt een USB-C apparaat uitsluiten op Thunderbolt 3 en andersom het is immers dezelfde vorm poo.

Voeding en kabels

Stream vanaf je MacBook naar de Apple TV Je MacBook beeldscherm kun je nu streamen naar de tv door bovenin je scherm op het Airplay icoontje zie onderstaande afbeelding te klikken.

Doet wat ie moet doen. De snelste en makkelijkste manier om je MacBook aan te sluiten op de tv is door gebruik te maken van een hdmi kabel.

Hoe je een MacBook streamt naar de tv met Chromecast lees je hier. Klanten beoordeling :. Toon meer Toon minder. Werkelijk een hoogtepunt van het menselijk bestaan, hdmi macbook air.

Skip to content Het is eenvoudig om een MacBook te verbinden met de tv.

Draadloos je MacBook verbinden met de tv

Als zowel de MacBook als de tv aanstaan hoef je in veel gevallen met de tv afstandsbediening alleen nog maar de juiste hdmi ingang op de tv te selecteren. Door gebruik te maken van een Apple TV of Chromecast heb je meer flexibiliteit want je hoeft niet per sé in de buurt van het tv scherm te zitten. Inpluggen en het werkt.

Dit is een goede hdmi kabelmaar dit bleek toch niet zo te zijn Natuurlijk heb je nog hdmi macbook air een HDMI-kabel nodig. Heb je toch nog vragen. Voelt een stuk steviger dan de goedkope varianten, hdmi macbook air. Hij doet dus geen 4K!

De Apple TV is voor echte Apple fanaten en is naast wanneer zonnebloemen zaaien bedienen vanaf je MacBook, iPad of iPhone ook makkelijk te bedienen met de meegeleverde afstandsbediening. Uiteraard moet je er eerst voor zorgen dat je Apple TV goed is aangesloten.

Jurcaphilip Hasselt 4 oktober Ik raad dit product aan. Binnen twee weken deed hij het al niet meer? Het leek een fijn kabeltje, verkrijgbaar in verschillende lengtes.

{{ui.description.filterText}}

Daarnaast raden wij aan om voor een of meerdere USB 3. Om toch je MacBook op de tv aan te sluiten heb je naast een hdmi kabel een us b-c naar hdmi adapter nodig. Het is eenvoudig om een MacBook te verbinden met de tv. Goede kwaliteit, voordelige koop, duurzaam, ik ben enthousiast!

Flexibele kabel Gold-Plated connectors Gratis verzenden. Reviews Schrijf een review. Hoe je een MacBook streamt naar de tv met Chromecast lees je hier?Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   13.01.2021 13:30 Tess:
   Bekijk dit product.

   09.01.2021 09:04 Rishan:
   Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.

   16.01.2021 02:53 Anthe:
   Mini displayport naar hdmi adapter.

  Ten anker

  Vond