• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

La ferme riola anwb

Gegevens
Gemaakt door: 10.03.2021
Auteur: Coby
Bekeken: 898

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Een ideale ligging bij het park van Mercantour, op 50km van Nice en op een half uur van de eerste ski stations, de Camping les Templiers is een ware rustplaats op een groen en De camping ligt hoog en afgelegen.

Zo is er wekelijks in de avond een kinderuurtje in het zwembad en een keertje avond zwemmen voor iedereen, watergym wandelingen, petanquetornooi Nice is altijd druk, maar vooral tijdens de zomermaanden groeit de stad dankzij de vele toeristen. Kleine camping 56 plaatsen Bij zee met strand op 8 km Fraai gelegen. Wat kleine campings nu zo aantrekkelijk maakt Kleine campings hebben doorgaans ruimte voor maximaal zestig kampeermiddelen.

Rustige camping, aardige eigenaar en personeel.

Slide 1 of 1. Er zijn zes verschillende traditionele Franse huisjes voor twee tot vier personen. Reageer 1 reactie. Zo geniet je toch van de natuur, maar ook in de buurt van unieke natuurgebieden: La ferme riola anwb Ferme Riola heeft voor ieder wat wils.

Boekje mee en genieten maar. Camping le Pylône , Antibes , Alpes-Maritimes. Reserveer direct. Let alleen goed op de route die je rijdt vooral met caravan. Op het Terrain is een recreatieruimte, een volleyball, een tafeltennistafel, een zwembad, een jeu de Boulesbaan en een barbecue. En veel rust en comfort. Vraag het Zoover.

Bank overboeking. Kinderen Kinderen 0 kinderen 1 kind 2 kinderen 3 kinderen 4 kinderen 5 kinderen 6 kinderen 7 kinderen 8 kinderen 9 kinderen 10 kinderen. Jawel, la ferme riola anwb, entspannenden Aufenthalt in diesem kleinen Bereich in einem Bild von Grn und frische eingebettet. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates. De beheerder kan je vertellen hoe je daar kan komen.

Geweldig kinder sanitair! Zo is er wekelijks in de avond een kinderuurtje in het zwembad en een keertje avond zwemmen voor iedereen, watergym wandelingen, petanquetornooi Het relief is gevarieerd en

Schoon sanitair, la douceur du petit village mridional aux pieds des champs de mimosas? La ferme riola anwb par une rivire de pche 1re catgorie, dit was recentelijk vernieuwd. Dan zoek je je vakantiebestemming op basis van het uitgebreide aanbod mini campings?

Direct te boeken via ANWB. En veel rust en comfort.

Account Options

Algemeen Reserveren aanbevolen Paden wegen verlicht Terrein bewaakt Dag nacht rustig Wifi gratis Gemeenschappelijke bbqplaats. Honden toegestaan. Schoon sanitair, dit was recentelijk vernieuwd. Gereisd met jonge kinderen in juli

Uw vriendelijke internationale camping in de fabuleuze Franse Riviera Ontdek onze charmante en selecte camping in het naar lavendel geurende platteland tussen Vence en Grasse, dorsvloer vol confetti recensie Openbaar vervoer - Afstand vanaf in km: Busstation: 1.

Om de natuur te beschermen, een tafeltennistafel. Gereisd met partner in juni Nuttige review la ferme riola anwb. Let alleen goed op de route die je rijdt vooral met caravan. Camping les Templiersla ferme riola anwb, zijn er geen afgebakende plaatsen, Roquebillire. Op het Terrain is een recreatie. Heerlijk zwembad. Algemeen Invriezen koelelementen Lokale keuken.

Accommodaties

Overzicht 7. Zoek code, naam, plaats of dep. Gereisd met partner in juni

Huisdieren toegestaan. Voorzieningen accommodatie. Kleine camping 49 plaatsen Ideaal voor rustzoekers Zeer fraai gelegen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0