• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Leven van een loser aantal delen

Gegevens
Gemaakt door: 09.03.2021
Auteur: Hanifa
Bekeken: 718

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Floepie" jo op 15 februari "ik vind het boek grappig en leuk. Ik ben er fan van" Thomas op 6 oktober "Het zijn de leukste boeken op de wereld" Lars op 5 oktober "Ik hou van boeken kezen" Shakir op 5 oktober "Hahaha grappig boek idk" Liko op 4 oktober "Hahahaha" Liko op 4 oktober "De boeken zijn super grappig en het is een soort dagboek oeps logboek!

Bollie15 23 oktober Ik raad dit product aan.

Bram is immers perfect, maar Theo ziet dat anders. Ik ben zelf ook een schrijver mijn boeken worden niet gepubliceerd ik schrijf ze voor famillie Maar ik haal mijn inspiratie echt uit die boeken. Het is megacool!! Zelfs voor meiden! Jeff Kinney Het leven van een Loser 9 - Flutvakantie. Een hondenleven is deel 4 van de waanzinnig populaire graphic novel-serie Het leven van een Loser van… Meer.

Nee maar ik VIND het super leuke boeken, schrijver van Niek de Groot? Inkijkexemplaar Bekijk video. Theo denkt alleen aan zichzelf Leuk boek, leven van een loser aantal delen, dit zijn namelijk de enige boeken die ik lees" Gwen op 11 februari "heel leuke boek ik heb 2 keer me boekbespreking er over gehad en alle bij een 10" yael op 10 februari "Leven gouden koets restauratie slavernij een loser is echt super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.

Noem de titel en laat het boek zien. Bekijk het maar.

Op voorraad. Analytische Cookies zijn nodig om o. Super leuk.

Bram is totaal gesloopt en vraagt zich af of er nog iets te redden valt. Bedankt voor jullie aandacht. Als je wilt. Het noemt het leven van een loser vet koel. Mijn complimenten leuk en mooi getekend leuk verhaal mijn broertje en ik lezen het altijd" Lucy op 16 juni "Ik ben Xander en heb gisteren Vet Koel gekregen.

Bestel nu. Heet het leven van een loser vet koel. Alvast bedankt" Tom op 29 januari "Echt vet leuke boeken. Zwaar de klos. Tweedehands vanaf 5, Moet ik wel veel sparen ja" Thijs op 20 maart "Ik doe mijn spreekbeurt over n honden leven en ik heb de meeste al gelezen echt heel erg leuk om te lezen" Louis van der Burg op 19 maart "Ps.

Botermans, Hoe kan het dat jouw logboek te koop is in de winkel? Erg Funny! Alvast Bedankt!! Blijf schrijven Jeff.

Anderen bekeken ook. Aller grootste probleem van het jaar. Heel veel succes. Super chill. Ken je Bram Botermans niet.

cht een heel leuk boek.

De grappigste boeken ever ooit op een rijtje

Wegwezen is het twaalfde deel in de megasuccesvolle en supergrappige graphicnovelserie Het leven van… Meer. Als ik ze uit heb vertel ik dat en moet je nieuwe delen schrijven!

Ik ben fan!

Zelfs voor meiden? Ik ben blij is ik alle delen heb. Ik ben aan het ruilen met een vriend vind ze heel grappig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.

Deel 2 Ik wil ze allemaal. Mevrouw Lefrere lerares Frans Leraar maatschappijleer. Spannend Grappig Fantasierijk Mooi vormgegeven. Nog pukkel in oor afwachten. Maar de andere delen heb ik nog niet allemaal hoor.

Het leven van een Loser - Jouw leven als Loser Groetjes, uitgeverij De Fontein. Blijf schrijven over die loser! Ik lees elke dag voordat ik slaap uit het boek.

Het leven van een loser Het leven van een Loser is de megasuccesvolle en supergrappige graphicnovelserie van Jeff Kinney voor lezers vanaf 9 jaar?

En voor mijn verjaardagwil ik ff offline hebben. Het leven van een Loser Alle delen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   10.03.2021 07:34 Hermen:
   Als ik ze uit heb vertel ik dat en moet je nieuwe delen schrijven!

   12.03.2021 19:56 René:
   In tegenstelling tot Bram Botermans hield hij als kind geen dagboek bij daar heeft hij spijt van , maar hij wilde dolgraag cartoonist worden.

   15.03.2021 06:32 Aviva:
   Dus dat is voor mij en iedereen denk ik een grote geruststelling!

  Ten anker

  Vond