• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Rond kleed haken zpagetti patroon

Gegevens
Gemaakt door: 09.03.2021
Auteur: Chris
Bekeken: 804

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Zou niet willen uitglijden! Dit geeft mij meer zekerheid dat ik goed mee ben met een patroon.

Maar heb je het kleed nog van zpaghetti gehaakt? Sluit met een half vaste om je beginlosse. Dit e-mailen BlogThis! De tafel is nl. Ik weet niet meer precies hoeveel rondes ik heb gehaakt, maar het kleed heeft een doorsnee van ongeveer 2 meter.

Unknown 21 augustus om Een waar sieraad voor ieder interieur. Volg de beschrijving hieronder. Rond vloerkleed, die gehaakt is op haaknaald nummer? Sorry voor mijn wat late reactie.

 • Bij voorbaat dank! Sofie 13 juli om
 • Dankjewel voor dit mooie patroon, erg blij mee.. Omdat Zpagetti kan variëren in dikte werkt op gevoel meerderen meestal ook beter dan stug vasthouden aan een schema.

Stel een vraag over dit artikel

Was er meteen verliefd op. Esther 19 maart om Ik ga voor je duimen! Anoniem 12 januari om In toer 2 haak je in elke 2e steek 2 steken.

 • Vul je e-mailadres in om je in te schrijven op deze blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.
 • Naarmate het kleed groter wordt kun je het beste het haakschema loslaten en op gevoel gaan meerderen. Wat leuk dat je het kleed aan het maken bent voor hen en die prachtige grijze kleur is altijd goed!

Een hele grote Doily voor op de vloer. Ja tuurlijk. Maar heb je het kleed nog van zpaghetti gehaakt. Het haakpatroon is afkomstig van Ravelry. Eind van de maand ga ik er weer eentje maken.

Op Instagram

Toen ging het beter, maar na een paar toeren ging het weer hobbelen. Vraagje: haak je dan met drie bolletjes tegelijk? Tip 2: Omdat het geen hele stevige garen zijn, is het wel verstandig om je kleed op te spannen, zodat het overal echt super mooi plat en strak wordt.

Nederlands haakpatroontje van een heel mooi vloerkleed. De Mooglyblog heeft het prachtige kleed gemaakt. Linda 2 maart om Treasury Creations 8 juli om Altijd fijn als er ruimte is voor 'artistieke' vrijheid.

Soms kan het kleed een beetje hoekig worden door het meerderen. Een tip: probeer een haaknaald groter! Ik heb de stokjes geteld in de 'gaatjes' toeren en klopt het dat je in de 4e 'gaatjestoer' net zoveel stokjes hebt als in de 5e 'gaatjestoer'?

Vraagje: haak je dan met drie bolletjes tegelijk. Unknown 21 augustus om De tafel is nl. Ik hoop dat het patroon goed te volgen is, maar mocht je een foutje tegenkomen hoor ik het graag en ik ben natuurlijk heel benieuwd wat voor moois jullie er van maken. Sluit met een half vaste om je 2 beginlosse. Bij mij hielp dat om verder te komen rond kleed haken zpagetti patroon dat het plat bleef. Een grote mandala voor op de vloer. Ik ga er gestaag mee door en met wat geduld wordt ie vast hartstikke mooi.

Ben benieuwd naar je resultaat. De collectie van Hooked wisselt continu, doordat er gebruik wordt gemaakt van restpartijen stof.

Zou ik het ook kunnen haken met Zpagetti?

Ik heb die opgevat als in elke steek 2 stokjes, maar dat is volgens mij veel te veel? Bij mij lijkt hij ook groffer daar schrok ik wel een beetje van. Ik wil ook graag dit kleed gaan haken. Aangezien ik ook niet echt dikke wol kon vinden in de kleur die ik tot welke leeftijd kindgebonden budget voor de prijs die ik wilde besloot ik het gewoon met drie bolletjes tegelijk te gaan haken.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   10.03.2021 08:15 Zoubida:
   Hoi hoi, het is inmiddels gelukt dank je wel:! Of is het dan een slap kleed?

   15.03.2021 04:59 Mateo:
   Gevonden op de website van Treasury Creations of Cutiepie Designs. Tip 3: Koop dus 2 antislipmatjes bij de Action.

  Ten anker

  Vond