• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Spelletjes kaarten patience

Gegevens
Gemaakt door: 13.01.2021
Auteur: Ayoub
Bekeken: 739

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Galactische Solitaire Galactische Solitaire De kosmische wereld zet patience op z'n kop. Train je brein met allerlei leuke solitaire puzzels en speel dagelijks voor nieuwe beloningen. Dit spel is gebaseerd op Tri Peaks Solitaire.

Patience spelen in klassieke vorm. Patience spelen op iPad Zie je geen spel? Inmiddels zijn er veel leuke online versies van het spel patience. In Patience online is het doel om op de 4 aflegplekken alle kaarten kwijt te raken in de juiste volgorde!

Het doel in Patience online is om op de 4 aflegplekken alle kaarten kwijt te raken. Speel patience zoals je het nog nooit op Aarde gespeeld hebt. Speel de tien stapeltjes speelkaarten zo snel mogelijk weg in dit gratis patience spel!

Stapel de kaarten om en om in aflopende volgorde zwarte koning, Patience spelletjes en Freecell Solitaire, spelletjes kaarten patience, rode koningin. Solitaire Solitaire Speel een leuk potje solitaire?

Speel in verschillende moeilijkheidsgraden. Speel gratis kaartspellen. Speel alle kaarten Train je brein met allerlei leuke solitaire puzzels en speel dagelijks voor nieuwe beloningen.

Patience Spelletjes

Free Cell solitair Free Cell solitair. Freecell Solitaire 1 Freecell Solitaire 1 Speel een leuk potje freecell solitaire met een vrolijk muziekje in de achtergrond.

Patience Spelen Patience spelen in klassieke vorm. Free Cell In Free Cell liggen alle kaarten al open. Gratis Patience Spelen. The Solitaire 2 The Solitaire 2 Speel een potje solitaire.

 • Verplaats je de kaart onder een andere kaart in dit gratis kaartspel. Alleen wanneer een hele rij in aflopende volgorde wordt voltooid, wordt deze van de kolom naar de kaartstapel verplaatst.
 • Snelle Solitaire Snelle Solitaire Vergeet de oude solitaire spelletjes! Lightning Patience Lightning Patience Een razendsnelle variant op het kaartspel solitair!

Patience spelen in klassieke vorm? Pretpark Patience Ga de uitdaging aan en probeer alle levels in dit patience pretpark uit te spelen? Piramide In pyramid solitaire zijn de kaarten geordend in de vorm van een piramide of een grote driehoek. Free Cell solitair, spelletjes kaarten patience. Golf Solitaire Golf Solitaire Je kan alleen een kaart verplaatsen die hoger of lager is dan de kaart op de stapel.

In veel variaties van het spel is er ook een reservestapel waaruit je extra kaarten kunt trekken. Verplaats je de kaart onder een andere kaart in dit gratis kaartspel. Piramide In pyramid solitaire zijn de kaarten geordend in de vorm van een piramide of een grote driehoek. Klaverjassen Na hartenjagen kan je nu ook bij ons online klaverjassen tegen de computer!

Puzzel Solitaire, spelletjes kaarten patience. Twenty48 Twenty48 Twenty48 - Kun jij de kaarten slim opstapelen om te bereiken in dit uitdagende kaartspelletje. Royal Spelletjes kaarten patience Solitaire Royal Vegas Solitaire Ben je een enorme fan van het kaartspel Solitaire maar vindt je stiekem pokeren ook wel tof. Laat zien hoe goed jij bent met kaarten in 20 uitda Patience Spel.

Hoe speelt u Freecell Solitaire?

Patience Spel In Patience online is het doel om op de 4 plekken alle kaarten kwijt te spelen in de juiste volgorde! Free Cell solitair. Solitaire kaart spellen - ook bekend als patience - zijn spellen voor één speler waarin je kaarten oplegt in bepaalde volgordes die kolommen worden genoemd. Freecell Solitaire 1 Freecell Solitaire 1 Speel een leuk potje freecell solitaire met een vrolijk muziekje in de achtergrond.

Solitaire variaties Op deze pagina vind je een grote selectie van verschillende soorten solitaire-kaartspellen.

Gratis Patience in middeleeuws rudolph the red nosed reindeer lied text. In Spider Solitaire vindt al het bouwen en sorteren plaats in de kolommen. Trident Solitaire Trident Solitaire In dit solitaire spel moet je alle kaarten van de piramide wegspelen door paren van 13 te maken? Om je te helpen ze uit elkaar te houden en te vinden wat je zoekt, is hier een kort overzicht van een paar van de meest populaire edities.

Spider Spelletjes kaarten patience Speel de tien stapeltjes speelkaarten zo snel mogelijk weg in dit gratis patience spel. Links kun je in de vrije vakjes kaarten wegleggen die in de weg liggen. De kaarten mogen verplaatst worden in het speelveld.

VERWANTE CATEGORIEËN

Pak de bovenste kaarten of reeks kaarten en verplaats ze om de kaarten op de juiste manier te sorteren. Probeer de kaarten Verplaats je de kaart onder een andere kaart in dit gratis kaartspel.

Spelletjes kaarten patience Twenty48 Twenty48 - Kun jij de kaarten slim opstapelen om te bereiken in dit uitdagende kaartspelletje. Er zijn veel levels en je verplaatst van pl Als je een potje wint, race je met je motor naar de finish? Puzzel Solitaire.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   21.01.2021 23:39 Renger:
   Pretpark Patience Ga de uitdaging aan en probeer alle levels in dit patience pretpark uit te spelen! De kaarten mogen verplaatst worden in het speelveld.

   16.01.2021 07:52 Louiza:
   Master Solitaire Master Solitaire Master solitaire is een eenvoudig maar leuk patiencespelletje.

  Ten anker

  Vond