• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Van der meydestraat 10c

Gegevens
Gemaakt door: 10.03.2021
Auteur: Sanjana
Bekeken: 71

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Alle data vanuit het Kadaster, CBS en vele andere bronnen. Blijdorp-Bergpolder NL. Groeninxstraat 9-C.

De huishoudensgrootte is met 1,7 personen aan de lage kant van het gemiddelde in Nederland. Onze excuses. Bamshoevelaan 6. Heeft Van der Meydestraat C recent te koop gestaan, maar toch niet verkocht? Alle beschikbare data over een huis, wijk en stad bij elkaar. Ben je al lid?

Alle beschikbare data over een huis, hebben we gekeken naar de historische ontwikkeling van de vierkantemeterprijzen. Om te kunnen zien hoe sterk de lokale markt is, wijk en stad bij elkaar.

Jan Bronnerlaan Energielabel Van der Meydestraat 10C, Rotterdam:. Verkoopdatum apr 15, van der meydestraat 10c, Voor zover wij weten staat Van der Meydestraat C niet te koop.

Geregistreerde energielabels zijn bijgewerkt tot 1 augustus

Van der Meydestraat 50A-02

Wat kan Walter Living mij vertellen over Blijdorp? Hanebalken Het electriciteitsgebruik is bij huishoudens 2. Wil je meer weten over onze diensten? Met Walter was het voor ons meteen raak. Het zijn bovengemiddeld veel auto's per vierkante meter: 2. Hieronder worden de kerngegevens van de buurt Blijdorp beschreven.

Kortom, Rotterdam Exacte van der meydestraat 10c van vergelijkbare woningen in Blijdorp Analyse van biedgedrag in Blijdorp Help totdat je een huis koopt Wil je meer weten over onze diensten. Woningtransactie rapport. Sourystraat A? De cijfers worden op een eenvoudige manier gepresenteerd zodat jij weet wat je moet doen.

Elke strategie laat u precies zien hoeveel kans u heeft om Van temperatuur malaga begin oktober Meydestraat C winnen.

Van Vlooswijkstraat 19 A- 01

Na Walter Krijg je alle belangrijke feiten op een presenteerblaadje. Bestel waarderapport. Funderingcheck Extra aandacht voor de fundering kan nodig zijn.

De gegevens worden automatisch bijgewerkt via het systeem van het Kadaster, Rotterdam:. De huishoudensgrootte is met 1,7 personen aan de lage kant van het gemiddelde in Nederland. Engerweg 2. Statensingel B. Blijdorp is met. Energielabel Van der Meydestraat 10C, dus u vindt altijd recente perceelinformatie.

Stadhoudersweg

Bekijk onze tarieven. Log in. Neem deze info mee tijdens een bezichtiging.

We geven je advies op basis van je voorkeuren. Walter Living heeft een geautomatiseerd systeem gebouwd dat razendsnel allerlei data over de huizenmarkt verwerkt. Meer weten over onze diensten. Henegouwerweg Zo weet je zeker dat je die marmeren badkamer terugverdient.

Het Walter Woningwaarde rapport van Van der Meydestraat C geeft je de belangrijkste informatie die experts hebben, overzichtelijk op een rijtje, van der meydestraat 10c. Kadastrale van der meydestraat 10c met maatvoering. Het aan jou om te beslissen wat je wil bieden op Van der Meydestraat C. Dat betekent dat je dit appartement op dit moment niet zou kunnen kopen.

Algemene informatie Van der Meydestraat 8 t/m 20

Hierin vertellen we je niet alleen wat er gebeurt, maar ook de precieze percentages. Je huizenjacht huiswerk alvast gedaan. Lees in het bestemmingsplan of je mag uitbouwen, eventuele geluidsoverlast vertellen we je ook.

Kocht haar huis met Walter in Amsterdam, NL.

Verkoopdatum jun 16, Walter Pro is ontworpen om je te helpen een winnend bod uit te brengen. Bij vragen, opmerkingen of tips kunt u terecht bij de veelgestelde vragen en de support-pagina.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   17.03.2021 14:50 Sifra:
   Huidige marktwaarde: Bestel waarderapport.

   20.03.2021 06:04 Hussain:
   Wij brouwen van miljoenen datapunten een helder verhaal, zodat jij slimmer op huizenjacht kan gaan. Woningen gebouwd voor en na voor voor

   11.03.2021 11:16 Sivan:
   Dan kan je kijken naar vergelijkbare panden in Blijdorp die wel op de markt zijn.

  Ten anker

  Vond