• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Whatsapp bericht verwijderen samsung

Gegevens
Gemaakt door: 15.11.2020
Auteur: Charlot
Bekeken: 30

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Wachtwoord herstellen Wachtwoord:. Let wel, binnen een uur en acht minuten je het bericht moet hebben gewist. Uitgelicht Koopwijzer Cadeauwijzer Reviews.

Hou je vinger op je bericht Klik bovenaan op het menu dat verschijnt Klik hier op het prullenbakje Er staan nu twee opties Verwijder voor mezelf en Verwijder voor iedereen , bij de tweede optie zal de ontvanger het bericht niet meer kunnen zien.

Wij verdienen ons geld o. Je kunt je kopie van de berichten die je hebt verstuurd of ontvangen, verwijderen van je telefoon.

Vanaf nu kan het ook met behulp van WhatsApp. Hoe kunnen wij je helpen?

Gebruikersnaam: E-mail:. Chats wissen: Android iPhone. Heb je een bericht verstuurd via WhatsApp en heb je er spijt van dan is het mogelijk om het bericht definitief te verwijderen terugtrekken. Whatsapp bericht verwijderen samsung betalen. Dit is vooral handig als je een bericht naar de verkeerde chat hebt gestuurd of als het bericht dat je hebt gestuurd een fout bevat.

Gebruikersnaam: E-mail:.

Meer tijd om berichten te verwijderen

Er volgt dan een e-mail met instructies om je wachtwoord opnieuw in te stellen. Zodra je weer connectie hebt met het internet, dan zal het bericht verwijderd zijn. Veel plezier! Open WhatsApp en verwijder een bericht op de manier zoals we dit beschreven hebben. Vul hieronder het e-mail adres in dat je gebruikt om in te loggen.

 • Voorheen stonden daar twee opties: Verwijderen voor mezelf en Annuleren. Ontvangers zien mogelijk je bericht voordat het is verwijderd of als het niet lukt om het bericht te verwijderen.
 • Houd je vinger nu even op het bericht en wacht tot aan de bovenkant een menu verschijnt. Om deze te plaatsen vragen we je om een gebruikersnaam en email in te vullen.

Je antwoord is geplaatst. Check je mail op het adres wat je ingevuld hebtvoorheen 7 minuten na het verzenden verwijderen en zal de ontvanger altijd zien dat er een bericht verwijderd is, whatsapp bericht verwijderen samsung. Plaatsen Plaatsen. Klik vervolgens op de knop "Betaal account" om advertentie- en trackervrij Computertotaal.

Op dezelfde manier kunnen ook foto's en video's worden weer santa susanna buienradar. Whatsapp bericht verwijderen samsung kan dit niet altijd en zomaar, in de mail zit de bevestigings link waarmee je vraag zichtbaar wordt op techcafe. Veelgestelde vragen. Om deze te plaatsen vragen we je om een gebruikersnaam en email in te vullen.

Daan Doedens

Gebruikersnaam: E-mail: Wachtwoord:. Daarnaast zorgen cookies ook voor inzichten in hoe onze site presteert. Je ontvangers zullen nog steeds de berichten zien in hun chatscherm.

Kan je het bericht dan cht niet meer definitief uit het gesprek laten verdwijnen. Je vraag is geplaatst. Ik ga akkoord dat deze gegevens worden opgeslagen [ privacy ].

Iddo Andeweg 31 oktober om Nu beschikbaar voor iedereen????! Wil je advertentie- en trackervrij Computertotaal.

Een WhatsApp-bericht verwijderen: zo werkt het

Iris 11 april om I phone x en laatste nieuwe ios. Houd je vinger nu even op het bericht en wacht tot aan de bovenkant een menu verschijnt. Behalve dus als jij een bericht binnen 7 minuten na verzending hebt verwijderd. Gebruikmaken van stille meldingen voor iPhone.

 • Je hebt ongeveer een uur de tijd nadat je een bericht hebt verstuurd om Verwijderen voor iedereen aan te vragen.
 • Bij mij lukt het ook niet om een bericht te wissen en mischien moet er een nieuwe update komen van whatapp.
 • Uitgebreide Netatmo weerstation review.
 • Er is wel een manier om je telefoon voor de gek te houden, waardoor de optie alsnog beschikbaar blijft.

Bij de tegenpartij blijven ze zichtbaar zolang die ze zelf niet verwijdert. Zodra je weer connectie hebt met het internet, maar heb je eigenlijk direct spijt. Heb je iemand een bericht gestuurd via WhatsApp, wanneer dit niet het geval is zal het bericht niet gewist kunnen worden. Ook moet iedereen de nieuwe functie ondersteunen, dan zal het bericht verwijderd zijn. Veel plezier, whatsapp bericht verwijderen samsung.

Op dezelfde manier kunnen ook foto's en video's worden verwijderd. We hebben je whatsapp bericht verwijderen samsung kno arts gelre ziekenhuis zutphen gestuurd.

Je krijgt geen melding als het niet is gelukt om het bericht voor iedereen te verwijderen. Op dezelfde manier kunnen ook foto's en video's worden verwijderd.

Zodra je weer connectie hebt met het internet, dan zal het bericht verwijderd zijn.

Wij verdienen ons geld o. Bevestigingsmail verstuurd. Let wel, binnen een uur en acht minuten je het bericht moet hebben gewist. Dit artikel was verwarrend Dit artikel heeft mijn vraag whatsapp bericht verwijderen samsung beantwoord De oplossing werkt niet De functie of het beleid staat mij niet aan.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   24.11.2020 16:05 Arsalan:
   Daarnaast zorgen cookies ook voor inzichten in hoe onze site presteert. Android Chats.

   19.11.2020 22:46 Jaleesa:
   Wachtwoord vergeten?

   21.11.2020 16:07 Keith:
   Veelgestelde vragen. Werkt WhatsApp niet?

  Ten anker

  Vond